Dodaj do ulubionych

Obywatele!!!

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 07:41
Uprasza się o wstawanie i po mszy na wybory!!
Ze względu na ciszę wyborczą nie mówię, na kogo macie głosować, sami wiecie,
kto mieszka blisko mnie!
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Obywatele!!! 27.10.02, 07:42
      czy ta msza jest konieczna?
      • Gość: pom Re: Obywatele!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 07:44
        he he:) No jak to? Przynajmniej proboszcz Ci powie, jaką drogą masz iść, synu,
        by nie zbładzić...
        • mario2 Re: Obywatele!!! 27.10.02, 07:47
          no tak- ale ja juz wole pobladzic niz nasladowac preferencje proboszcza
          • Gość: pom Re: Obywatele!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 07:58
            Bluźnisz synu. Pleban wie, jakiego wójta wybrać, żeby na koszt gminy plebanię
            wyremontować!
            • mario2 Re: Obywatele!!! 27.10.02, 08:04
              a co to mnie obchodzi?- wykazuję sie postawa nieparafialna :o)
              • Gość: pom Re: Obywatele!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 09:11
                A więc smaż się w piekle niegodziwcze!!! I na ziemskim padole nie dostąpisz
                zaszczytu całowania sutanny w tyłek!
                • Gość: mario2 Re: Obywatele!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.10.02, 09:15
                  i cale moje szczescie :o)

A pieklo, w odroznieniu od nieba, w ktorym zawodza chory zlozone z aktywistek
                  rodzin Radia Maryja, musi byc zupelnie sympatycznym miejscem!
                  • Gość: pom Re: Obywatele!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 09:18
                    Obawiam się, ża najaktywniejsze aktywistki za swą hipokryzję i zakłamanie
                    własnie w piekiełku się smażą.:))
                    • Gość: mario2 Re: Obywatele!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.10.02, 09:20
                      Rydzyk do tego nie dopusci!
                      Musi byc sprawiedliwosc na swiecie! Ja nie chce sie amazyc w towarzystwie tych
                      bogobojnych istot!
                      • Gość: pom Re: Obywatele!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 09:23
                        Obawiam się, że Rydzyk jest na top liście u Lucyfera...:) Przynajmmniej
                        będziesz miał z kim dyskutować i wymienić poglądy, hihihihi.:))
                        • Gość: mario2 Re: Obywatele!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.10.02, 09:33
                          chyba zartujesz... Nigdy!
                          Gdyby sie tak stac- to ja sie nawracam i chce isc do nieba!
                          • Gość: pom Re: Obywatele!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 11:17
                            No nie wiem jak tam nagrzeszyłeś... może towarzystwo o. Rydzyka to będzie Twoja
                            pokuta i kara piekielna?:)
    • kitek1 a pompuszka, jakas pobubzona dzisiaj.............. 27.10.02, 07:59
      szkoda ze ta cisza,
      ale po 22-giej napisze,
      z czego sie ucieszylem:)
      • Gość: pom Pobudzona bo... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 09:12
        o 6 rano do domu wrócia z imprezki:)
        • kitek1 mam nadzieje, ze sie dobrze bawilas........... 27.10.02, 09:29
          i jakies glupoty narobilas:)))
          • Gość: pom A żebyś wiedział... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 11:15
            że zrobiłam parę głupot:)
            • men_ Re: A żebyś wiedział... 27.10.02, 11:30
              parę razy głupotę, czy kilka głupot na raz, hę ?:)

p.s. : ciekawski

(dzień dobry)

Gość portalu: pom napisał(a):

> że zrobiłam parę głupot:)
              • Gość: pom Re: A żebyś wiedział... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 11:33
                Mówiąc szczerze - nie pamiętam.
                Rozwaliłam chyba cysternę z grzańcem.:)
                • men_ Re: A żebyś wiedział... 27.10.02, 11:38
                  Ojej, jeszcze jakis niegodziwiec mógłby to wykorzystać ..:)
                  • Gość: pom Re: A żebyś wiedział... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 11:44
                    Niiieeee :)) To znaczy nie wiem, do czego by doszło, gdyby nie jeden rycerz, co
                    mnie do domu zawiózł, buty zdjął, walnął na kanapę i pojechał do domu.:))

• men_ Re: A żebyś wiedział... 27.10.02, 11:48
                      No dobra, to ten rycerz jest chyba .., rycerski (ma coś z rycerza:).

p.s.: uciekam, miłej niedzieli :)
                      • Gość: pom Re: A żebyś wiedział... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 11:51
                        Na pewno nie zakuty łeb:)))
                        To chyba strategia długoplanowa :))
                        • randia Re: A żebyś wiedział... 27.10.02, 12:09
                          Z takimi gorzej :)))
                          plan mają juz wcześniej :)
                          • Gość: pom Re: A żebyś wiedział... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 12:46
                            A najgorzej jak Ciebie pytają, w jakim kolorze powinni kuchnię urządzić i czy
                            lepiej szafę postawić tu a kanapę tu...:)))
                            • randia Re: A żebyś wiedział... 27.10.02, 13:12
                              Taaaaaaaaaa
                              piewszy raz takiego do domu prosisz, a on "Kochanie nie uważasz, że ładniej
                              gdyby dodatki w łazience było rózowe??? Pasawały by do kafelków............"
                              :")))
                              • Gość: pom Re: A żebyś wiedział... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 13:22
                                On do mnie nie mówi per kochanie bo bym chyba przez okno wyskoczyła:)
            • kitek1 znowu, mnie niewierna.............. 27.10.02, 12:24
              straszysz:)
              • Gość: pom Ależ ja Tobie wierna, Kitku IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 12:47
                tak jak Ty mi:)
                • kitek1 a juz sie rozmarzylem, za na prezydenta koszalkowa 27.10.02, 12:49
                  startujesz,
                  i jak wygrasz na osobistego sekretarza mnie wezmiesz:)
                  • Gość: pom od polityki to ja z daleka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 12:52
                    prędzej ze mnie technokratę można zrobić:)
                    • kitek1 znaczy sie, ze z twoim tzw.zdrowiem psychicznym 27.10.02, 12:57
                      wszystko w porzadku,
                      w odroznieniu od tych kilku tysiecy,
                      ktore dzisiaj szczerza zębami:)
                      • Gość: pom No to ja .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 13:02
                        na piśmie to poproszę!!:)
                        Inaczej nie uwierzę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka