Gość: pom IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 07:41 Uprasza się o wstawanie i po mszy na wybory!! Ze względu na ciszę wyborczą nie mówię, na kogo macie głosować, sami wiecie, kto mieszka blisko mnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pom Re: Obywatele!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 07:44 he he:) No jak to? Przynajmniej proboszcz Ci powie, jaką drogą masz iść, synu, by nie zbładzić... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Obywatele!!! 27.10.02, 07:47 no tak- ale ja juz wole pobladzic niz nasladowac preferencje proboszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Obywatele!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 07:58 Bluźnisz synu. Pleban wie, jakiego wójta wybrać, żeby na koszt gminy plebanię wyremontować! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Obywatele!!! 27.10.02, 08:04 a co to mnie obchodzi?- wykazuję sie postawa nieparafialna :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Obywatele!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 09:11 A więc smaż się w piekle niegodziwcze!!! I na ziemskim padole nie dostąpisz zaszczytu całowania sutanny w tyłek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Obywatele!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.10.02, 09:15 i cale moje szczescie :o) A pieklo, w odroznieniu od nieba, w ktorym zawodza chory zlozone z aktywistek rodzin Radia Maryja, musi byc zupelnie sympatycznym miejscem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Obywatele!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 09:18 Obawiam się, ża najaktywniejsze aktywistki za swą hipokryzję i zakłamanie własnie w piekiełku się smażą.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Obywatele!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.10.02, 09:20 Rydzyk do tego nie dopusci! Musi byc sprawiedliwosc na swiecie! Ja nie chce sie amazyc w towarzystwie tych bogobojnych istot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Obywatele!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 09:23 Obawiam się, że Rydzyk jest na top liście u Lucyfera...:) Przynajmmniej będziesz miał z kim dyskutować i wymienić poglądy, hihihihi.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Obywatele!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.10.02, 09:33 chyba zartujesz... Nigdy! Gdyby sie tak stac- to ja sie nawracam i chce isc do nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Obywatele!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 11:17 No nie wiem jak tam nagrzeszyłeś... może towarzystwo o. Rydzyka to będzie Twoja pokuta i kara piekielna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a pompuszka, jakas pobubzona dzisiaj.............. 27.10.02, 07:59 szkoda ze ta cisza, ale po 22-giej napisze, z czego sie ucieszylem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Pobudzona bo... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 09:12 o 6 rano do domu wrócia z imprezki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mam nadzieje, ze sie dobrze bawilas........... 27.10.02, 09:29 i jakies glupoty narobilas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom A żebyś wiedział... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 11:15 że zrobiłam parę głupot:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A żebyś wiedział... 27.10.02, 11:30 parę razy głupotę, czy kilka głupot na raz, hę ?:) p.s. : ciekawski (dzień dobry) Gość portalu: pom napisał(a): > że zrobiłam parę głupot:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: A żebyś wiedział... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 11:33 Mówiąc szczerze - nie pamiętam. Rozwaliłam chyba cysternę z grzańcem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A żebyś wiedział... 27.10.02, 11:38 Ojej, jeszcze jakis niegodziwiec mógłby to wykorzystać ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: A żebyś wiedział... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 11:44 Niiieeee :)) To znaczy nie wiem, do czego by doszło, gdyby nie jeden rycerz, co mnie do domu zawiózł, buty zdjął, walnął na kanapę i pojechał do domu.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A żebyś wiedział... 27.10.02, 11:48 No dobra, to ten rycerz jest chyba .., rycerski (ma coś z rycerza:). p.s.: uciekam, miłej niedzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: A żebyś wiedział... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 11:51 Na pewno nie zakuty łeb:))) To chyba strategia długoplanowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: A żebyś wiedział... 27.10.02, 12:09 Z takimi gorzej :))) plan mają juz wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: A żebyś wiedział... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 12:46 A najgorzej jak Ciebie pytają, w jakim kolorze powinni kuchnię urządzić i czy lepiej szafę postawić tu a kanapę tu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: A żebyś wiedział... 27.10.02, 13:12 Taaaaaaaaaa piewszy raz takiego do domu prosisz, a on "Kochanie nie uważasz, że ładniej gdyby dodatki w łazience było rózowe??? Pasawały by do kafelków............" :"))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: A żebyś wiedział... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 13:22 On do mnie nie mówi per kochanie bo bym chyba przez okno wyskoczyła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Ależ ja Tobie wierna, Kitku IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 12:47 tak jak Ty mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a juz sie rozmarzylem, za na prezydenta koszalkowa 27.10.02, 12:49 startujesz, i jak wygrasz na osobistego sekretarza mnie wezmiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom od polityki to ja z daleka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 12:52 prędzej ze mnie technokratę można zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 znaczy sie, ze z twoim tzw.zdrowiem psychicznym 27.10.02, 12:57 wszystko w porzadku, w odroznieniu od tych kilku tysiecy, ktore dzisiaj szczerza zębami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom No to ja .... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 13:02 na piśmie to poproszę!!:) Inaczej nie uwierzę:) Odpowiedz Link Zgłoś