sereni 01.01.06, 19:08 Czy to co potocznie nazywa sie tutaj privem to jest po prostu wymiana listów za pomoca e-mail ? A moze instnieje jakis sposob zeby porozmawiac z kims poza forum ,inna niz e-mail ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hedonista.oswiecony Re: priv 01.01.06, 20:09 raczej chodzi o maile choć priv także przez gg można uskutecznić... i ile wiem Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: priv 01.01.06, 20:59 szkoda, szkoda..myślałam ze jendak można inaczej tak p2p Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: priv 01.01.06, 21:59 pewnie poszli na priv;), bo pusto...zresztą i tak mnie nie zauwazali, gdy tu byłam. Sereni na priv można się umówić również w realu:) ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: priv 01.01.06, 22:14 Bardzo chetnie poszłabym na ten priv w realu,pod warunkiem ze mialabym z kim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: priv 02.01.06, 08:51 sereni napisała: > Bardzo chetnie poszłabym na ten priv w realu,pod warunkiem ze mialabym z kim ;) będąc w Wawie się odezwiesz i już masz z kim :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: priv 02.01.06, 09:03 sereni napisała: > Uważaj bo bywam często ;-) nie strasz bo ucieknę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: priv 02.01.06, 18:42 sereni napisała: > Oj! Bo jeszcze nie wiem czy gonić bede ;-) to poczekam aż będę pewien, że będziesz gonić :) Odpowiedz Link Zgłoś