Dodaj do ulubionych

jezd tu kto??

03.01.06, 08:53
jestescie czyscie nie dotarly przez zaspy sniegowe do pracy?
u nas sie zrobilo troche chlodno... wczoraj bylo b.ladnie w dzien, ok 20
stopni a dzisiaj wylazlam rano i spadla temp ok 10-12 stopni (nie mam
termometru nawet).brrr.... i ta wilgotnosc wszedobylska. brrrrrr...:(
pije sobie kawe z mlekiem i biore sie do roboty.
chicas i chicos, pozdrawiam wszystkich i opowiedzta cos ciekawego jak mata
co:)
Obserwuj wątek
    • singelka Re: jezd tu kto?? 03.01.06, 08:56
      jestem, jestem, niewyspana...kawa na biurku i same problemy od samego rana, a u
      nas śnieg, deszcz, zimno i obrzydliwie na zewnatrz
      • chloe30 Re: jezd tu kto?? 03.01.06, 09:01
        Jezdem jezdem, ale Prosie siedzi i patrzy mo na ręcę bo mam robic tłumaczenie.
        No i wuj, techniczne, 10 stron, dzisiaj nie popiszę sobie z wami za wiele :((((
        • singelka Re: jezd tu kto?? 03.01.06, 09:06
          bierz się do roboty za to tlumaczenie, skończ szybko i będziesz pisać, ja mam
          jakis taki dziwny zastój w robocie w tej chwili. ale pewnie zaraz coś sie
          znajdzie.
          • conejito13 Re: jezd tu kto?? 03.01.06, 09:52
            a ja juz nie pamietam co to znaczy zapierdzielac jak maly samochodzik. nie chce
            zapeszac, bo nigdy nie wiadomo, moze za jakies 5-10 lat dadza cos do roboty.
            moj maz mowi, ze o lepszej robocie mozna tylko pomarzyc: idziesz, placa i nic
            nie robisz:):) ja sie nie ciesze:( no, ale to ja... ja to jakas taka dziwna
            zawsze bylam.
            • chloe30 Re: jezd tu kto?? 03.01.06, 14:09
              Chciałam tylko powiedzieć, że zostało mi już tylko pięc rubryczek.
              • singelka Re: jezd tu kto?? 03.01.06, 15:12
                chciałaś powiedzieć, że juz skończyłaś??:D
                • chloe30 Re: jezd tu kto?? 03.01.06, 15:13
                  No właśnie czekam tu na was, co nie widziałyście mnie??
                  :)
                  • singelka Re: jezd tu kto?? 03.01.06, 15:31
                    bosz...Ty skończyłaś, a u mnie zaczął sie szał ciał...
                    • chloe30 Re: jezd tu kto?? 03.01.06, 15:36
                      Cudnie!
                      Kruger nie ma, chyba Miko chory, Coenjiot ma właśnie sjestę.
                      Po holerę tak sie spieszyłam z tym tłumaczeniem???
                      A poza tym - chyba kurka musimy gdzie zareklamować trochę to forum, bo
                      zostałyśmy tu we cztery, a chyba i Kruger nas powoli opuszcza na rzecz matek
                      wyrodnych.
                      Chardonnay juz tam całkiem wsiąkła :(((

Co my biedne poczniemy... Ulinha to zyje jeszcze? Gregor jak wiemy bez neta, a
                      Djarnez???
                      Ojej..........
                      • r.kruger Re: jezd tu kto?? 03.01.06, 16:17
                        Mikołaj ma chore gardło, Adasia zdiagnozowano na "skazę białkową" ale udało się
                        go zaszczepić. Nie spałam całą noc przez mojego smyka i dopiero teraz uporałam
                        się z częścią domowych obowiązków
                        poczuciem humoru więc porażę was dopiero jutro
                      • conejito13 Re: jezd tu kto?? 03.01.06, 17:27
                        jak podkleic do sygnaturki link do tego forum? tylko prosze jasno i z
                        przykladami. najlepiej tak, zebym tylko przekopiowala i wstawila, to wtedy z
                        pewnoscia mi sie uda. wiem, bo pamietam jak bylo z 'najlepszymi'. mialam nie
                        lada problem, az w koncu ktos mi podal caly link a ja tylko przekleilam. taki
                        ze mnie troche glab internetowy, ale olewam. tego juz na pewno sie nie bede
                        uczyc... niech mi ktos pomoze... to bedziemy reklamowac! jak nie, to uschniemy
                        we cztery;)
    • conejito13 4400 - napisalam go. jestem dumna:):) 03.01.06, 17:28

• r.kruger Re: 4400 - napisalam go. jestem dumna:):) 03.01.06, 21:29
        brawo, ja montuje link z opisem :>
        • r.kruger Re: 4400 - napisalam go. jestem dumna:):) 03.01.06, 21:34
          test, sprawdzenie....kontrola
          • conejito13 krugeeer 04.01.06, 09:39
            udalo ci sie, wez mi prosze powiedz jak to zrobilas a w szczegolnosci
            przekopiuj wszytstko z twojej sygnaturki. wtedy bede pewna, ze mam dobrze. co
            prawda w opisie zmien, bo masz literowke (zamiast porozmawiajmy zdaje sie
            poromzawiajmy czy cos w tym stylu, ale ogolnie jest ok). czekam... bo sama nie
            jestem chyba w stanie nic wymyslec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka