enancjo 01.11.02, 09:35 .. to cisza pomiedzy dzwiekami ( B.B. King ) .. ktos pamieta film " All THAT JAZZ " .. pozdrawiam Enancjo ( a tak mnie naszlo w taki dzien ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czort Re: .. BLUES ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 09:38 caly ten blues dzisiaj tak wszystkich nachodzi. taki dzien i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. BLUES ... 01.11.02, 09:43 .. no czasami chcialoby sie choc troche pogadac o zyciu z duchami !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: .. BLUES ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 09:49 Jak o życiu z duchami- to tylko podczas seansu spirytystycznego. Ale to podobno może być niebezpieczne, hu -huuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. BLUES ... 01.11.02, 09:55 .. lapmy sie za wirtualne dlonie i robmy krag ... .. na ekranach kazdy po swieczce ... huhuuuuuuuu Enancjo PS : .. w koncu duchom powinno byc latwiej na ekranie pisac niz ruszac talezykami ... czy innymi urzadzeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: .. BLUES ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 10:26 No łatwiej, ale nie w biały dzień. Trzeba poczekać do zmroku, wtedy one mniej się wstydzą, hu-huuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: .. BLUES ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 10:35 przebacz mi brunhildo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. BLUES ... 01.11.02, 11:15 .. mniej wstydza .. raczej duch to taki zaswiatowy narcyz.. woli sie pokazywac gdy go lepiej widac i to w calej okazalosci .. Enancjo Wspomnienie... ( .. i w przedpokoju delikatnie zaskrzypiala podloga jakby pod naciskiem krokow lzejszych od dzieciecych. Spojrzal lecz nic nie zobaczyl, chociaz intuicyjnie wiedzial ze nie wolno przeszkadzac, bo ten ktos przyszedl sie pozegnac. Czul tez jak sie oddala i z lza w oku, drzeniem serca, usmiechnal w pustke dziekujac w myslach za to ze dane mu bylo to dostrzec ..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: .. BLUES ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 11:32 Enancjo? Widziałeś kiedyś ducha? Poważnie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. BLUES ... 01.11.02, 11:45 .. historia z krokami i sluchaniem wlasnych mysli jest prawdziwa ... .. nie wiem co widzialem, ale gdy odchodzil ktos mi bardzo bliski .. to widzialem dwa przedziwne latajace czerwone ogniki. Nawet pomyslalem, że jezeli to jest dusza tego kogos tak mnie bliskiego,a przy ktorym nie moge byc, to musze przyznac ze ma straszne problemy z lataniem ... a pozniej byla opisana juz historia krokow ... a ten ktos szedl jeszcze pozegnac mojego syna .. a ja uznalem ze nie bede mu przeszkadzal ... .. kilka minut pozniej odebralem telefon ... Enancjo ( prawda jest wokol nas i wcale nas nie zdziwi ) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: .. BLUES ... 01.11.02, 12:01 enancjo napisał: > .. no czasami chcialoby sie choc troche pogadac > o zyciu z duchami !!! > Enancjo Gdzieś tam .. jest świat widm ....powołany do życia przez Maryjooooooooo :P Odpowiedz Link Zgłoś