iza232 09.01.06, 21:00 Papug: "To wszystko moja wina!" Jacek: "Nie wiem co mam powiedzieć.............to moja wina". Znajomy Teodorka szybko załapał rolę: "To wina Teodora". Buhahahahahaha!!! A to wszystko wina Łepkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Moja wina :)))))))))))))))))) MjM 09.01.06, 21:29 ten serial powinien się nazywać "W jak wina" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Moja wina :)))))))))))))))))) MjM 10.01.06, 00:00 aga_ata napisała: > ten serial powinien się nazywać "W jak wina" :) rotfl! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Moja wina :)))))))))))))))))) MjM 10.01.06, 10:36 bo tu chodzi o nasze polskie, własne, narodowe poczucie winy.. ja wam mówię to głębokie przesłanie tegoż dzieła! IV RZECZYPOSPOLITA W AKCIE WINY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Moja wina :)))))))))))))))))) MjM 10.01.06, 11:56 drzejms-buond napisał: > bo tu chodzi o nasze polskie, własne, narodowe poczucie winy.. > ja wam mówię to głębokie przesłanie tegoż dzieła! > IV RZECZYPOSPOLITA W AKCIE WINY!!!! Akt Obywatela(ki) Rzeczypospolitej z winem (owocowym) wizualizuje:-) Aha, pytanie: czy na ulicach polskich miast pojawiaja sie tez takie stylistyczne cross-mutanty jak tu niedawno przyuwazylem? Konkretnie, zestaw: walizeczka metallic typu "zawartosc cenniejsza niz zloto, big biz-boy I am, man, yeah" i do tego spodnie dresowe, wzdluz lampasa rozpinane i czapka z kurtka odpowiednie a takoz but (przeslanie "what ddayafacka meean, maan, you madderfakka"?). Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Moja wina :)))))))))))))))))) MjM 10.01.06, 12:05 u nasz w gródku takich ni ma... :-{ Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Moja wina :)))))))))))))))))) MjM 10.01.06, 12:56 Ludzie, a jak Cebula czekał an Papugę w przychodni, to co zrobił? No co? Do rybek podjechał! On sie uzależnił już. Wstrętny nałogowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Moja wina :)))))))))))))))))) MjM 10.01.06, 14:07 oczyma wyobraźni widzę jak podjechał, przyłożył żałośnie ust swych korale do szyby i jąąąłłł wymieniac poglądy.... Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: Moja wina :)))))))))))))))))) MjM 10.01.06, 22:12 No, prawie tak to wyglądało :) Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: Moja wina :)))))))))))))))))) MjM 11.01.06, 14:32 Kurde, tam już chyba lipiec mają, a Papuga dopiero siódmy miesiąc swoje pisklę wysiaduje. A to już chyba z osiem powinno być, bo przecież zanim zaskoczyła, że będzie małe papużątko to już w ciąży była jakiś czas. Eh, ta serialowa matematyka... Odpowiedz Link Zgłoś