mimi_mami Re: A jak tam Panie N ? 10.01.06, 19:36 Hejka Paola:) Co tam u Ciebie? Ja tez juz przestałam tu zagladac:(, zrobiło sie tak nie miło ze szkoda gadac:( a jeszcze miesiąc , no moze dwa temu tak tu było fajnie i towarzysko:) Pozdrufka Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A jak tam Panie N ? 10.01.06, 19:44 no masz racje... wszyscy sobie za przeproszeniem wchodzili w dupe zagluszajac swoje prawdziwe oblicze a teraz to sie odzywa ze zwielokrotniona sila...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzior Re: A jak tam Panie N ? 11.01.06, 00:31 onlyania napisała: > no masz racje... > wszyscy sobie za przeproszeniem wchodzili w dupe > zagluszajac swoje prawdziwe oblicze > a teraz to sie odzywa ze zwielokrotniona sila...:))) tiaa... Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: A jak tam Panie N ? 11.01.06, 12:32 paola80 napisała: > No przynajmniej jedna !!!! :) Druga też,tylko w innym świecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: A jak tam Panie N ? 11.01.06, 11:10 Hello ! w mnie trochę więcej pracy niż zwykle i kupuje mieszkanie więc nawet nie mam czasu na porządny obiad bo mi godzin brakuje ! A Co tam u Ciebie , jak tam pociechy Twoje i Fiony ? Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: A jak tam Panie N ? 11.01.06, 11:31 Moja pociecha ma się dobrze. Zmieniam regularnie olej i jeżdżę bez żadnych problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_mami Re: A jak tam Panie N ? 11.01.06, 12:30 Takiemu to dobrze:) Moja z kolei oleju nie bardzo ostatnio chce przyjmowac ale za to jezdzi po mnie równo:P okres buntu sie zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: A jak tam Panie N ? 11.01.06, 13:13 Może przegląd warto zrobić :)))? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_mami Re: A jak tam Panie N ? 11.01.06, 17:05 Obawiam sie że juz nawet przeglad nie pomoże:) Chyba , że wymienie na inny model:P Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_mami Re: A jak tam Panie N ? 11.01.06, 12:29 Hejka, A rosna jak na drożdżach:) Pogoda co prawda nie sprzyja kontaktom ale bierzemy ja na przeczekanie:). Ja juz tez pojawiam sie tu sporadycznie wiec jakby co to pisz na priva:) I oczywiscie gratulacje z okazji kupna mieszkanka:)Pochwal sie troszke na privie:) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 KOCHANA !!!! 11.01.06, 13:39 Jak się chwalić to niech miliony słyszą - KUPUJE SWOJE MIESZKANIE !!!!!( jak dostane kredyt :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_mami Re: KOCHANA !!!! 11.01.06, 17:05 No to dawaj!!! Poprosze o szczegóły:) Jaki metraz , ile pokoi :) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: KOCHANA !!!! 11.01.06, 22:37 Moja pociecha przeżywa okres stagnacji wymuszonej Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_mami Re: KOCHANA !!!! 12.01.06, 12:45 Boshhh, jak ja Ci zazdroszcze:). Moje propelerki w tyłkach maja i za nic sie ich ustaganowac nie da:). Dom wariatów na kółkach a do tego pyskaty:). Tylko przetrwac tylko przetrwac:)!!! Moje nowe motto. Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: KOCHANA !!!! 11.01.06, 22:54 mimi_mami napisała: > No to dawaj!!! Poprosze o szczegóły:) Jaki metraz , ile pokoi :) No i podstawowe rzeczy: czy jest psiarnia, buduar i ile pokoi przeznaczono dla służby :) Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_mami Re: KOCHANA !!!! 12.01.06, 12:47 Oj to to załozyłam ze na pewno jest:) Mieszkanko bez buduaru, psiarni i pokoi dla słuzby to chyba jakas klita by była:P Paola to pewnie nie wie jaki ogórd wybrac 1ha zalesiony czy 2 ha trawa plus kwiatki:P Odpowiedz Link Zgłoś