mathias_sammer 16.01.06, 15:26 bardzo chcialbym:).. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35057684&wv.x=2&a=35064406 klaniam sie, M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 16.01.06, 15:28 MS :D:D:D:D zaraz padnę trupem:DDDDD już położyleś mnie tym na łopatki;]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 16.01.06, 15:36 Wiedzialem, ze Cie rozbawie. Mowilem jednak calkiem powaznie:) Fajnym administratorem byla tez ZosiaSamonosia, ale zrezygnowal. Dlaczego nie mialabys byc Ty? Nadajesz sie do tego, tylko musialabys przyrzec, ze nie bedziesz czesciej siedziec na forum, niz to konieczne. Postaram sie byc grzeczny na FK, ale nie obiecuje, gdy ktos do mnie sie doczepi:) Jestem skazany na kobiety i je uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 16.01.06, 15:47 nie nadaję się na straznika teksasu;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 16.01.06, 15:50 Acha:))))))))))))))))))))))))))))))))) No to w takim razie posiedz na towarzyskim. Tu jestes naprawde urocza, wiec nie zmieniaj sie:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 16.01.06, 16:09 zostaję ;))) urocze to chyba bywaja małe kociaki;)))) ja juz za stara na to:PP Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 16.01.06, 16:42 Uff, balem sie, ze wzielas sobie kandydature i ewentualny brak poparcia Klubu Wzajemnego Prawienia Sobie Komplementow zbyt do serca, ale widze, ze masz dystans zarowno do otoczenia forumowego jak i siebie- o mnie nie wpsominajac:) Swoja droga skoro jestes "taka stara" juz to moze szukasz na chwile starego lysego dziada do towarzystwa wirtualnego? Znam jednego:DDD M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 17.01.06, 09:51 na madrej głowie włos nie rośnie;) który to ten łysy ?????;]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 16.01.06, 18:43 Skoro juz zaglosowales na menk.a to swietnie. nie wypada biegac za tebe jak kot z pecherzem. Wiadomosc ma,a wybiora ten nick, na ktory zaglosuje najwiecej pacynek. Swoja droga czy forum Tow jest bez admina? Radzi sobie swietnie:)Zadnego wycinania, zadnych awantur:) kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 16.01.06, 18:22 po co się rozdrabniać - pójdźmy na całość - S.S. na prezydenta! a ja będę szarą eminencją jak ten drugi cwaniak od księżyca ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 17.01.06, 08:39 SS, zostaniesz pisarką s-f ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 17.01.06, 10:07 hehe - nie bądź taka sceptyczna - w końcu twin-bros przetarli już szlak dla rodzinnej polityki (nie mylić z polityką pro-rodzinną ;PP) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 17.01.06, 10:11 prorodzinną?? hmm jakby się uwinąć to w tym roku można by dostać becikowe od samego pięknego Romana:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 17.01.06, 10:15 ja bym się bała, że jeszcze się za bardzo zapatrzę na Romana i potem będę miała dziecko o twarzy konia :(( chyba więc pozostanę aspołeczna póki co ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: menk.a :) odwazylem sie:))) 17.01.06, 10:44 ja będę AA - anonimowa abstynentka:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: mathias brawo za odwage 16.01.06, 18:49 Moja piekna dziewczynka przyszla. A ti ti mathiasie!:))) kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: mathias brawo za odwage 16.01.06, 19:00 Nie musisz wszystkiego wiedziec:) kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: mathias brawo za odwage 16.01.06, 19:02 aleś Ty tajemniczy, lubie takich:PP a tak na serio zapomniałam co miałam napisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog czy widzisz to co ja? 16.01.06, 19:02 Po prawej stronie brak: zaloz nowy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: czy widzisz to co ja? 16.01.06, 19:07 Na zdnym forum nie mam opcji zaloz watek. Moge odpowiadac na juz istnijace. Z przyjemnoscia, oczywiscie:) Tyle tylko, ze chcialem zamiesci ogloszenie, iz chetnie odkupie bilety na mecz na MS2006 jesli kto ma a nie chcialby jechac do niemiec. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś