drzejms-buond 18.01.06, 13:13 wątek..specjalnie dla Mnietki, żeby sie nie piekliła i na skargi nie chodziła... SKARŻYPYTA Castingi do PROGRAMU przeprowadza się w łikędy poczynając od najbliższego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 13:18 Zakrztusiłam się herbatą przez Ciebie, gdzie castingi? W CityGródekParkforEverybody czy gdzieś indziej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 13:21 no jak dzie.. no u mnie! NA PARKINGUforEWERYBADY nie uchodzi..to takie nieprofesjonalne :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:03 Może Kotowicz udostępni Ci swój gabinecik Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:12 phi, jeszcze za lokal trzeba będzie płacić..poza tym tam wszędzie jedzie LIZOLEM to ja już wolę unoszący się wokól zapach kadzidełek i ...przypalonej kapuchy [wczoraj] :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:13 jaki lizolem ? jakim lizolem ? Renias badyle przyniósł i pól sćiany nimi zatawił wiec bedzie upojna woń kwiecia Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:15 A i dla każdego po jednym ogóreczku! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:16 yeeeeeeeeeeessssssss! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:18 a tak w ogóel te badyle to mi na cmentarne asterki wyglądały Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:21 Pewnie zawinęła spod cmentarza, a nam kit wciskają, że niby w kwiaciarni... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:24 a to nie były te...no MARGIIIEERYTKI? chryzantemy , mówicie? czy ona nam chce coś przekazać? Ej A MOZE ONA MIAŁA JE PRZYGOTOWANE DLA CÓRKI??? ale nie wyszło..cholera..więc ........? 8-D)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:26 wiez zeby jarzyna sie nie marnowała ...... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 14:26 To bankowo były białe mergerytki, śliczne zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 15:16 taa....to mogło mieć jakieś głębsze znaczenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 15:49 no i dlatego taka wściekła była bo nikt nie zrozumiał :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 15:58 Bo jak są takie sytuacje, to trzeba dolnym paskiem puścić tłumaczenie dla bezOttkowców, tak jak z tymi kwiatami było przecież! Dołem powinno iść "Głębia metaforyczna rychłego odejścia Krzysztofa Zduńskiego, ale to na razie tajemnica i nikt nie może się dowiedzieć". Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 16:02 no...coś jak wiadomości .....smętarne... tak jak w sji-en-enie ::::kino kaczego niepokoju:::: Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 16:08 no, aż tak wysoko to raczej nie powinnismy mierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 16:20 jak wysoko ...? nisko miało być przecież na dole-dole nie na górze-górze takie cuś jak tu ...W PODOBIE (moje ulubione słowo) taki paseczek od prawa do lewa _____________________________________________________________________________ :::kwiaty dla Gazeli,który padnie w odc1004:::notowania DAŁ DŻONS spadły::: ----------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: SZUKAM KOBIET do WIOSKI MĘŻCZYZN 8-) 18.01.06, 16:50 o matko Drzejmś!:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś