romy_sznajder 29.01.06, 00:41 poniewaz zbliza sie sezon, chcialam wyroznic watek. a tamto moglo sie opatrzec. watek niomy zalinkuje, odkleje, ew. niedlugo pszyszpile z powrotem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=33697644 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: PODATKI 29.01.06, 00:57 mamby oczywiscie. pozno, rzeczywiscie. przepraszam mambe. dzieki mameluch. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: PODATKI 29.01.06, 01:04 o rany, powiało grozą:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: PODATKI 29.01.06, 01:54 forum grozy. grozne forum. noc grozy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: PODATKI 29.01.06, 12:30 Wy tak na serio? a czego konkretnie nie rozumiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: PODATKI 29.01.06, 13:11 Tak. Ja tych podatków, pitów i innych bajerów wogóle... dla mnie to paranoja. Zawsze byłam na bakier z cyframi. A tu szczególnie nie rozumiem podatku od darowizny i od nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: PODATKI 29.01.06, 13:45 a. no tam jest instrukcja, ale jasna to ona nie jest. jak ktos sam rozlicza, to jest to spory klopot, nie da sie ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: PODATKI 29.01.06, 13:56 Ja też jestem właśnie z cyferkami na bakier. Jak w przyszłości będę zmuszona to COŚ wypełniać, to chyba zwątpię ... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: PODATKI 29.01.06, 14:40 to ja też mogę się podpisać. na bakier jestem z podatkami i finansami, na razie w sferze teoretycznej. nic a nic nie rozumiem, a do wtorku powiniennem być teoretycznie przynajmniej dostatecznym szpecjalistą:( Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: PODATKI 29.01.06, 15:07 o, widzisz, to w srode nam dasz gotowca do PITa:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: PODATKI 29.01.06, 15:33 żeby te pieprzone studia tego uczyły! a tu nic:/ w środę zacznę się uczyć na prawo urzędnicze albo prawo pracy albo na poprawkę z finansów. studia są złe, tak jak noc;) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: PODATKI 01.02.06, 23:50 Warto zapoznać się , ten 1 procent nie wpływa do budżetu i nie rząd/państwo/politycy decydują czy przeznaczyć nasz ułamek kasy na swoje kancelarie , rózne widzimisię i insze fanaberie . Ten jeden procent może pomóc dzieciom , chorym , głodnym , opuszczonym . Mamy możliwość przeznaczyć trochę grosza tam gdzie potrzeba wg nas np wspomóc fundację Białejmamby lub zdanych na łaskę naszą zwierząt lub bezdomnnych nie wspominając o kalekich sportowcach , którymi nikt się nie raczy interesować . Skorzystajcie z tej szansy niesienia pomocy potrzebującym i apelujcie do innych Jerzy Urban : " rząd zawsze się wyżywi " Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: PODATKI 09.02.06, 18:13 1% (wpłacony przed złożeniem pita, warunek) jest zwracany przez US z szybkością błyskawicy (bo z nadpłatą czekają ustatowe 3 miesiące). Warto więc Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond podatki 22.02.06, 16:07 kurrrrrrrrrrrrrrrde wymiękam... siedze od godziny nad tym cholerrrrrrrrrrrrnym pitem.. chciałem mambie wpłacić złotówkie... no żeszszs... JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM :-/ o ! i do tego to! " Nie można wysłać wiadomości. Za dużo wielkich liter w temacie. " Odpowiedz Link Zgłoś
mala28 Re: podatki 28.02.06, 14:38 ściągnijcie sobie ze strony www.pit.pl program do rozliczania pitów, słowo daję, że prościutki jest. A jesli potrzeba, mogę pomóc:-) Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: podatki 28.02.06, 15:49 wczoraj ściągłem.. wołam dalej... RATUUUUUUUUUUUUNKU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: podatki 02.05.06, 01:33 kto nie wysle dzis pita, placi karne odsetki. Odpowiedz Link Zgłoś