Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 21:32 Przyprowadzilam nowego pojeba.Ona naprawde jest stuknieta ! Ino nie zeryjcie jej na dzien dobry bo to swieze mieso w sieci i lekko wyploszone;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Nowy pojeb na FT. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 21:43 Boszsz....ona nawet nie porafi wyslac wiadomosci:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nowy pojeb na FT. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 21:54 O kurwa!!!!!!!!! Jak ty ze wszystkim taka predka jestes to wspolczuje facetom;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Nowy pojeb na FT. IP: *.arcor-ip.net 10.11.02, 22:33 Dycha,nie pękaj,kurwa mać,nadawaj coś ciekawego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: dychaj dzieweczko..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.02, 23:08 a wokół nie ma zywego ducha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dychaj dzieweczko..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:22 Sluchajcie,ona siem oswoi.Pipa grochowa zakladala sobie skrzynke ale po 2 minutach...zapomniala swojego hasla:)) Poszla siem uchlac z rozpaczy z synem miejscowego stroza.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Dycha...poznaj: IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:27 Only- forumowy Elf z bazooka w lapie.Jak jezd nie w sosie to potarfi kasac jak hiena;) Oona -narzeczona miejscowego pozeracza serc czyli Mena;) Leziox- niemiecki margines spoleczny,moczymorda i pojeb do kwadratu;) No..Dycha..czuj siem kurwa jak w swojej dzielnicy,hahahahahaha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Dycha...poznaj: 10.11.02, 23:36 etam, samanta jak zwykle myli trole z elfami, no ale ja juz sie przyzwyczailam........ men rzeczjasna tez nie jest zadnym pozeraczem serc tylko oprozniaczem wazonow i testerantem plynow do konserwacji kserokopiarek, a oona to jest sciagaczem haraczy od mena w sensie wafli.......a ten niemiecki moczyryj to moj ociec jest, nieplacacy juz alimentow od 6 lat, czyli od momentu moich narodzin..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dycha...poznaj:Only! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:40 Toz nie chcialam tak od razu walic dziewuchy w leb bejsbolem czyli ujawniac wszystkich waszych parchatych zboczen i matactw.Trza ja stopniowo przyzwyczajac a nie tak...na gleboka wode,no! 0nly napisała: > etam, samanta jak zwykle myli trole z elfami, no ale ja juz sie > przyzwyczailam........ > men rzeczjasna tez nie jest zadnym pozeraczem serc tylko oprozniaczem wazonow i > > testerantem plynow do konserwacji kserokopiarek, a oona to jest sciagaczem > haraczy od mena w sensie wafli.......a ten niemiecki moczyryj to moj ociec > jest, nieplacacy juz alimentow od 6 lat, czyli od momentu moich narodzin..... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Dycha...poznaj:Only! 10.11.02, 23:43 jak ma pasc na serce to aby jak najszybciej........trza dbac o rodzine i spadek jak najszybciej przekazywac....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dycha...poznaj:Only! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:44 a kto potomstwem sie zajmie?Chinczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Dycha...poznaj:Only! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.02, 23:47 oona-notoryczna narzeczona..., Samanta dzięki za to piękne introdakszyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dycha...poznaj:Only! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:50 intro..co? Kurwa,mow po polsku Unka do mnie! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly ano wlasnie...... 10.11.02, 23:56 kiedy oona bedzie zona??????? trza mena przydusic jakby coby nas upewnil......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ano wlasnie...... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:59 Trza menowi pranie mozgu zrobic!Wiecie jak wygladalo pranie mozgu w niewoli u zoltkow?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Dycha...poznaj:Only! 10.11.02, 23:49 chinczyk, chinczyk, bo kto niby..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dycha...poznaj:Only! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:50 Mlode cialka..mniam,mniam......;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dycha...poznaj:Only! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 00:00 delikatne,cieple ,jeszcze pulsujace miesko...Wrrrau!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Dycha...poznaj:Only! 11.11.02, 00:05 do tego troche proteiny z karalucha i chince sie rozmnazaja ze hej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_dycha Re: Nowy pojeb na FT. IP: 62.233.173.* 10.11.02, 23:25 proszę barzo kocia obrobiła już wszystkie łoża a teraz wzięła się za przedpokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nowy pojeb na FT. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:28 Ty naprawde kretynko masz kota w domu? pies zdechnie teraz z rozpaczy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_dycha Re: Nowy pojeb na FT. IP: 62.233.173.* 10.11.02, 23:33 autentyk! wiesz że jestem nienormalna ale..... wzięłam go tylko na PRÓBĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta e tam! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:36 U nas w domu kazde bydle przychodzilo tylko na probe, ale okres probny trwal do emerytury a pozniej smierci.A Ty wisz?Mnie cos neci co by se ptaszka kupic a konkretnie zeberki mi siem podobaja.kuwa jakie fajowskie cipiury,mowie ci!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: e tam! 10.11.02, 23:38 podam wam moj adres.....chinczyk lubi robic testy na zwierzatkach.......najpierw je kroi, potem smazy, potem dodaje do ryzu no i na to bierze zaprzyjazniona chinolke...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: e tam! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:42 Kilka lat mieszkalam w poblizu chinskiej knajpy.Obok byl taki park sralny dla pieskow.Wlascieciel knajpy-chinczyk tyz mial pieska..Co miesiac innego kurwa i zawsze bydle krotkowlose.Tak sobie kiedys pomyslalam wlasnie ze on je albo sam zre albo w knajpie serwuje.Brrrrrrrrrrrrr.......... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: e tam! 10.11.02, 23:45 w wawie jest knajpa chinska w eks szalecie.......swietna sprawa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: e tam! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:46 Boszsz...i co?Gowno paleczkami trza zrec??;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: e tam! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 00:01 i ryz!zapomnialas o ryzu!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_dycha Re: Nowy pojeb na FT. IP: 62.233.173.* 10.11.02, 23:46 piesio jest dziwnie spokojny ' może to ciężki wstrząs..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nowy pojeb na FT. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 23:49 ma depresje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_dycha Re: Nowy pojeb na FT. IP: 62.233.173.* 11.11.02, 00:00 ssorka wszystkich ale tempo mam zabójcze - a prop. bydlątek to ptaszka też miałam już miałam na celowniku ale moja dziecka jest podejżana alergicznie idałam se na luz .najchętniej zebrałabym wsio co się da do chałupy .Mam chory instynkt gromadzenia zwierzyny do domostwa Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Nowy pojeb na FT. 11.11.02, 00:14 cze nowy pojeb:))) ja miałam dwa chomiki, obydwa zginęły śmiercią nienaturalną, niestety. Jeden zostal zagnieciony w łóżku którejś nocy(bo wyłaził sobie z klatki i latal po całym mieszkaniu) drugo dostał udaru słonecznego po całym dniu spędzonym w klatce na parapecie.....po tych dramatycznych doswiadczeniach już nie chciałam więcej zwierzątek. Później był pies (kocham psy) ale niestety nie nadawal sie do bloku wiec musiał być oddany na wieś gdzieś do znajomych, po tym juz definitywnie stwierdzilam ze jeśli bede miała jakiekolwiek zwierze to tylko ewentualne karaluchy bo tylko te czuje sie dobrze w blokach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxp Re: Nowy pojeb na FT. 11.11.02, 00:01 a ja jestem stary pojeb FT:) ps.mam tylko nowy szyld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nowy pojeb na FT. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 00:03 a z ktorych pojebow synu jezdes bo ja na odwyku ostatnio jezdem.Przedstaw siem Samci,cio?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nowy pojeb na FT. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 00:11 Wy to jednak macie nasrane z ta zmiana nickow.Ni cholery,podaj stary nick bo mamusia zabronila mi rozmawiac z obcymi,no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nowy pojeb na FT. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 00:15 Odpowiem Ci slowami sw.Miny...ni chuja ,nie bede zgadywac,a czytac mi siem nie kce w innych watkach.Zapodawaj nick.Glosik masz dzwieczny i znajomy ,ale u mnie z kojarzeniem ciezko.Nie zapominaj ze ja juz stara i sklerotyczna Odpowiedz Link Zgłoś
xxp Re: Nowy pojeb na FT. 11.11.02, 00:18 odstaw używki na boczek i będzie dobrze z pamięcią:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nowy pojeb na FT. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 00:20 xxp napisał: > odstaw używki na boczek i będzie dobrze z pamięcią:) Acha..ja odstawie na bok a Ty siem dorwiesz!nie ma glupich! Brutus,brutusik...bierz go!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_dycha Re: Nowy pojeb na FT. IP: 62.233.173.* 11.11.02, 00:13 a ten co-rodzina z ameryki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nowy pojeb na FT. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 00:17 Gość portalu: e_dycha napisał(a): > a ten co-rodzina z ameryki?!KTO???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_dycha Re: Nowy pojeb na FT. IP: 62.233.173.* 11.11.02, 00:26 Dobranocka wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nowy pojeb na FT. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 00:29 Czesc cipko,hi,hi.;))) Odpowiedz Link Zgłoś