yetq 29.01.06, 21:54 Nie-populistkom wstep wzbroniony, Nie-popularnym kobietą czata rownież* *To chyba jasne madziu, ze Ty w tym watku nie komentujesz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lejdik Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 22:16 Ciesze sie yetko, że założyłaś ten wątek- przynajmniej jest jedno miejsce w którym My- Kobiety czatowo popularne będziemy mogły śmiało wymieniać swoje populistyczne poglądy nt. spraw które nas nurtują. Mnie np. interesuje gdzie obecnie przebywa sarenka i weszłam i czy one też są popularnymi populistkami, czy z nich indywidualne indywidua...? Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 22:30 O lada, dobrze że jesteś, bo brak mi pomysłu na nowy, własny pogląd i bardzo chętnie bym się podczepiła pod Twój;) Wiesz ja też się zastanawiam gdzie SA nasz siostry współplemienne, może zatraciły własną tożsamość czatową i teraz szukają ją w świetle latarek? Ja chciałabym żeby już przestały się błąkać i jak ja już znajdą, to żeby szybko tu przyszły, bo chciałam zweryfikować ich poglądy z moimi.;) Jako kobieta społecznie populistyczna jestem to winna innym;) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 22:45 Zasadniczo to ja uważam, że jeśli ktoś komuś coś ewentualnie nic nikomu nikt to myślę że wątpię... ps. z tymi 'siostrami współplemiennymi' to troszeczkę nieostrożnie napisałaś- weszłam jak się dowie, że jest jakieś plemię- to zaraz zacznie poszukiwać i plemiennego wodza i siadać mu przaśnym pośladkiem na kolanach, a skąd my do jutra jej wodza wytrzaśniemy???Jeszcze takiego z wygodnymi kolanami? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 22:47 yetq napisała: > Nie-populistkom wstep wzbroniony, Nie-popularnym kobietą czata rownież* > > > *To chyba jasne madziu, ze Ty w tym watku nie komentujesz? hehee, naprawdę mnie rozbawiłaś, no prawie do łez. :D może napisz jeszcze coś równie błyskotliwego, lubię sie pośmiać wieczorem. a szkoda, że nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie...... ojojoj co my teraz zrobimy, magda sie nie posłuchała w.p. aj waj, co to będzie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 22:57 Madziu, ale yetka wyraźnie prosiła o to, byś darowała sobie w tym miejscu komentarze((I trudno mi zrozumieć, że Ty jako kobieta, która popularną być w sieci ani nie chce, ani nie ma zamiaru- nie może się od komentowania powstrzymać, ale wiesz jak na drzwiach napisane- nie wchodzić- to wypada uszanować wolę gospodarza i po prostu pozostać za progiem...Oj widzę procesie dużo roboty przed Toba, wychowanie madzione to cieżki kawałek chleba, ale ufam, ze Ty Danton czata dasz radę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 17:12 bo jak mi ktoś, kogo nie bardzo szanuję próbuje coś narzucać to, wybacz, ale chciałabym poznac szczegóły, a poza tym, lubię się podroczyć. a czy yeti jest tu gospodarzem czy się przypadkiem zwyczajnie, regularnie szarogęsi? a teraz napiszę: lady, szanowna (hmm, dla niektórych być moze) bądź łaskawa nie próbować ze mną dyskutować, bo nie mam ochoty na to. i co zastosujesz się? (a jestem kulturalniejsza niż w/w yeti i błędów nie robię aż takich) Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 23:05 Ależ się ta jedyna sprzeniewierzyła, żeby nie napisać wpierdzieliła między wódkę a zakąskę.. Czy Ty kobieto nie potrafisz czytać?? Lektora mam Ci wynająć?? Nie potrzeba nam tu gwiazdy jarmarcznej, dość mały show w parlamencie, żeby jeszcze patrzeć na Twoje "mędrkowanie" . Idź Ty, lepiej na spacer że żółwiem;)Albo z całą Mesą.* Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 23:07 miało byc z Mensą, ale jedyna chyba to zrozumiała.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 17:14 yetq napisała: > Ależ się ta jedyna sprzeniewierzyła, żeby nie napisać wpierdzieliła między wódk > ę > a zakąskę.. Czy Ty kobieto nie potrafisz czytać?? Lektora mam Ci wynająć?? Ni > e > potrzeba nam tu gwiazdy jarmarcznej, dość mały show w parlamencie, żeby > jeszcze patrzeć na Twoje "mędrkowanie" . Idź Ty, lepiej na spacer że > żółwiem;)Albo z całą Mesą.* > Mensą, kobieto, Mensą. a jak mesą to z małej litery. nadal bardzo mnie nurtuje, czy poza pogrywaniem pod publiczkę, masz jakieś osobiste "wąty" (rozumiesz słowo?) do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tojajosia Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 23:09 Domyślam się,że Magdajedyna pęka właśnie ze śmiechu , bo to wy/my znowu czytamy bez zrozumienia jej słowa 'przemyślne'. Lady, to jest tak , im bardziej Magdejedyną Proces wyrzucał tym częściej pisała ...przekorna bestyjka;), ale pułapka bardzo mi się podoba :D Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 23:14 Wiesz josiu, nam też się spodobało, zwłaszcza, że od założenia tego wątku nie minęła godzina- i już był odzew;))) Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 23:20 yapuszkowe drzewko , u ziemi usycha , przyszła tam dziewczynka z raczkami jedynymi, dołek palcem wykopała, posadziła i podlała... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 17:16 yetq napisała: > yapuszkowe drzewko , u ziemi usycha , przyszła tam dziewczynka z raczkami > jedynymi, dołek palcem wykopała, posadziła i podlała... "... oj głupia ty, głupia....." koniec cytatu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 17:15 tojajosia napisała: > Domyślam się,że Magdajedyna pęka właśnie ze śmiechu , bo to wy/my znowu czytamy > > bez zrozumienia jej słowa 'przemyślne'. Lady, to jest tak , im bardziej > Magdejedyną Proces wyrzucał tym częściej pisała ...przekorna bestyjka;), ale > pułapka bardzo mi się podoba :D nieszanowna josiu, a skąd, jeśli można wiedzieć, wyrzucał mnie proces? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 22:51 aha i jeszcze jedno, "kobietom" a nie "kobietą" akurat w tym przypadku. zawsze miałaś skłonności do ortografów, ale myślałam, że przy procesie, który jest na to wyczulony wyszłaś na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 23:11 lada, wychodzisz na ludzi po drabinie i w baletkach? czy proca Cię podsadza?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 23:18 Wychodzę wszędzie tam gdzie mnie google w(y)puszczą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 23:21 mnie tylko gogle cisną koło uszów jak jedyna mi się do wątku miesza;) Odpowiedz Link Zgłoś
tojajosia Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 23:25 no i spłoszyłam , wybaczcie ... Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 23:33 Josia, jedyna zapewne grzebie w źródłach mądrości żeby jak nam posta walnie, w pięty poszło;) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Populizm, a kobiety czata... 29.01.06, 23:37 Krynica mądrości coś dzisiaj nie działa jak powinna, google padły...Żadnego eufemizmu znaleźć nie mogę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 09:40 Josiu. Dlaczego Wy tak nie lubicie magdyjedynej? Odpowiedz Link Zgłoś
tojajosia Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 10:31 Nie będę ukrywać,jestem zazdrosna o Ciebie proC. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 10:43 tojajosia napisała: > Nie będę ukrywać,jestem zazdrosna o Ciebie proC. No ale przecież mnie nie możesz mieć. Lady nigdy do tego nie dopuści. Znasz ją i wiesz, że osiąga zawsze co chce i jest bezwzględna (jak Lukrezia Borgia). Sama widziałaś jaką jatkę urządziła na Alternativie. Doskonale pamiętam tę noc krwawej rzezi ladymakbet. To była taka wirtualna Noc Długich Noży, albo Św. Bartłomieja. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 17:24 proces7 napisał: > tojajosia napisała: > > > Nie będę ukrywać,jestem zazdrosna o Ciebie proC. > > No ale przecież mnie nie możesz mieć. Lady nigdy do tego nie dopuści. Znasz ją > i > wiesz, że osiąga zawsze co chce i jest bezwzględna (jak Lukrezia Borgia). Sama > widziałaś jaką jatkę urządziła na Alternativie. Doskonale pamiętam tę noc > krwawej rzezi ladymakbet. To była taka wirtualna Noc Długich Noży, albo Św. > Bartłomieja. > > a teraz przetłumacz dziewczynie, bo do niej jakbyś cyrylicą napisał - nic nie pojmie z tego co powyżej. musisz sie dostosować do poziomu rozmówcy Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 21:32 Z tego co czytam, wnioskuję, że chyba pora najwyższa na noc Walpurgii))) Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 12:05 ja odpowiem w podobnym tonie jak josia, jak mogłeś mi to zrobić, ja przestałam odwiedzać twoje privy z rozpaczy , że zacząłeś tyle czasu poświęcać jedynej, człowieku mnie zazdrość skręcała jak spirala w długopisie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 16:00 Ja do magdy nic nie mam. Natomiast, jestem zaskoczona niechęcią co poniektórych osób w stosunku do niej. Nie wiem jakie jest podłoże tego konfliktu i nawet nie chcę wiedzieć. W każdym razie, ja, chyba zatrzymałam się na etapie starych, dobrych czasów z pokoju "Dla dojrzałych (po 30-stce), kiedy to wszystkie piszące kobiety w tym wątku stanowiły zgraną grupę. I tak sobie myślę, że chyba nie macie większych w życiu problemów od tych tutaj (i dobrze), ponieważ nie miałybyście ani czasu, a przede wszystkim ochoty na analizowanie każdego napisanego słowa przez swojego "wroga". To tylko takie moje małe spostrzeżenia do tego, co sobie tutaj ostatnio poczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 16:02 Dla dojrzałych (po 30-stce)* *po 30-tce Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 17:27 nadziejkaa napisała: Nie wiem jakie jest podłoże tego konfliktu ja bym sie też chętnie dowiedziała, a potem, obiecuję, zamilknę i nie odezwę sie do pan szanownych, którym sie nieco pod sufitem pomerdało. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 17:22 proces7 napisał: > Josiu. > Dlaczego Wy tak nie lubicie magdyjedynej? właśnie o to samo chciałabym, próbuje zapytać. naprawdę interesują mnie mechanizmy, którymi sie sz.p. kierowały. bo nie przypominam sobie, żadnego "spięcia" między mną a yeti albo josią (lady wykluczam, bo zdarzyło jej się odstawić swego czasu publiczny popis). wnioskować mogę jedynie (sic) że panie, po prostu płyną na fali popularności netowej, mając kapowniczki, w których zaznaczają sobie skrupulatnie, kogo w danym sezonie się lubi, szanuje, a kogo wręcz przeciwnie. przy kim opłaca się pokazać a kogo opłaca się opluć. ot, takie chorągiewki. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 O Magdaleno... 30.01.06, 19:21 magdajeden napisała: > naprawdę interesują mnie > mechanizmy, którymi sie sz.p. kierowały. bo nie przypominam sobie, > żadnego "spięcia" między mną a yeti albo josią Bosz, madziu... Ja zaczynam Ci współczuć. Zaczynam nieco weryfikować mój stosunek do Ciebie. W zasadzie, to przecież Ty jesteś jak anioł niewinna i czysta jak łza. Dla Ciebie: Przyjaciół masz cały krąg obok siebie I ciągle ktoś przy tobie jest jak żart Zamykasz wciąż swoja twarz, swoją rolę Dopóki jesteś pośród nas Wieczorem sama w domu Zamknięta w pusty pokój Przed sobą widzisz jakiś cień Dlaczego schylasz głowę Zamykasz nagle oczy W milczeniu znowu cofasz się O Magdaleno, Magdaleno Choć dla wszystkich jesteś nie ma ciebie nikt O Magdaleno, Magdaleno Jaka drzazga w twoim pustym sercu tkwi Zabiorę cię z tamtych ścian wezmę z sobą Nie będziesz już musiała grać, wciąż grać Zaczną się znów zwykłe dni, zwykłe noce To wszystko, czego dziś brak ci Nie będziesz sama w domu Zamknięta w pusty pokój Już nie powróci żaden sen Dlaczego schylasz głowę Zamykasz nagle oczy W milczeniu znowu cofasz się Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: O Magdaleno... 30.01.06, 22:42 proces7 napisał: > Bosz, madziu... Ja zaczynam Ci współczuć. Zaczynam nieco weryfikować mój > stosunek do Ciebie. W zasadzie, to przecież Ty jesteś jak anioł niewinna i > czysta jak łza. prawda? nie magdalena >> skucha Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 21:59 Wstyd mi za swoje koleżanki, które opluwają magdę jedyną sprawiedliwą. Bo któż inny jeśli nie Ona właśnie potrafi uświadomić nam naszą małość, nasze ułomności- potrafi ukazać nasze postaci takimi jakimi są naprawdę, wskazać błędy jakie zdarza nam się popełniać, ocenić stan i jakość naszych umysłów! PS. A tak poważnie madziujedyna- doceń, że zrobiłyśmy Ci przyjemność i zapewniłyśmy miejsce w którym będziesz mogła pluć swoim jadem bez większej krzywdy dla nikogo. Nadal chcesz w naszych (czy czyichkolwiek) oczach uchodzić za osobę, która jest ponad- blogowo/forumowe sprawy?:>) PS.2- o chorągiewkach pisałaś już w związku z "Aferą kolejową"- ja nie wiem, nie stać Cie było teraz na inną metaforę?:> Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 23:15 lejdik napisała: > Wstyd mi za swoje koleżanki, które opluwają magdę jedyną sprawiedliwą. Bo któż > inny jeśli nie Ona właśnie potrafi uświadomić nam naszą małość, nasze ułomności > - > potrafi ukazać nasze postaci takimi jakimi są naprawdę, wskazać błędy jakie > zdarza nam się popełniać, ocenić stan i jakość naszych umysłów! ależ krasomówcza nadinterpretacja. > > PS. A tak poważnie madziujedyna- doceń, że zrobiłyśmy Ci przyjemność i > zapewniłyśmy miejsce w którym będziesz mogła pluć swoim jadem bez większej > krzywdy dla nikogo. Nadal chcesz w naszych (czy czyichkolwiek) oczach uchodzić > za osobę, która jest ponad- blogowo/forumowe sprawy?:>) eeee, jestem ponad i najbardziej cie to boli. jaki jad? zaplułaś mnie swoim i teraz mi żałujesz? > PS.2- o chorągiewkach pisałaś już w związku z "Aferą kolejową"- ja nie wiem, > nie stać Cie było teraz na inną metaforę?:> nie, ta jest idealnie pasująca i w zupełności wystarczająca. chociaż faktycznie, aż takie rozchwiane to one nie są, w porównaniu do bohatera "afery kolejowej" >>> nie pisz do mnie madziu, bo mi się cofa Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 17:19 tojajosia napisała: > no i spłoszyłam , wybaczcie ... no niestety, pochlebiasz sobie. akuratz tobą to już w ogóle nie bardzo jest o czym dyskutować. ale nie bój nic, jesteś wszedzie tam gdzie można swiecic odbitym blaskiem? od kogo sie dziś odbijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 17:17 lejdik napisała: > jeszcze tu jesteś?:> adwokat z urzędu?? Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 21:42 bijemy jakieś nowe rekordy?;)))I jaka będzie nagroda- bo muszę wiedzieć nim napisze madziuli o tym co jest przyczyną 'konfliktu';))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 23:16 lejdik napisała: > bijemy jakieś nowe rekordy?;)))I jaka będzie nagroda- bo muszę wiedzieć nim > napisze madziuli o tym co jest przyczyną 'konfliktu';))) Jezu, czy ty musisz sie wszedzie wepchnąć? wścibska jesteś? masz kompleksy czy manię wielkości? Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 23:23 a propos 'wpchnięcia' vide post nr1;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 21:44 biedna niewinna jedyna, przyszła dociekać prawdy czemu jej nie lubią, wszędzie gdzie się popisuje sobie pojawia się zgrzyt, i to wszędzie przez Nas, kobiety populizmu?? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 23:17 yetq napisała: > biedna niewinna jedyna, przyszła dociekać prawdy czemu jej nie lubią, wszędzie > gdzie się popisuje sobie pojawia się zgrzyt, i to wszędzie przez Nas, kobiety > populizmu?? pisz jeszcze, pisz, może kiedyś uda mi sie zrozumieć twój zawiły tok myślenia. ale może, bądź litościwa dla maluczkich i rób przypisy Odpowiedz Link Zgłoś
yetq Re: Populizm, a kobiety czata... 30.01.06, 23:40 dziwne że wszyscy, wszystko rozumieją tylko Ty masz z tym problemy jedyna. Może czas zasiąść w jakimś głębokim fotelu i oddać się kontemplacji, jeśli wiesz co ten wyraz oznacza. I nie mam zamiaru ułatwiać Ci czytania, jakimiś przypisami;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Populizm, a kobiety czata... 31.01.06, 00:03 to ja cie nie bede czytać. i co ci pozostanie? pustka i echo klakierów. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Populizm, a kobiety czata... 31.01.06, 02:19 Dziwię sią Wam dziewczyny. Przecież kiedyś, jeszcze tak niedawno, wspólnie banowałyście ludzi w pokoju "Dla dojrzałych po 30-tce". Byłyście niejako "brothers in arms". No może raczej "sisters". O ile pamietam, to magdajedyna podlegała yetQóóó. Babska armia opek na emeryturze. Ciekaw jestem, czy magdajedyna pozwalała sobie na taką niesubordynacje wobec czerwonej yeti na czacie. W warunkach bojowych i pełnej mobilizacji sił i środków. Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: Populizm, a kobiety czata... 31.01.06, 15:27 madiu... przed momentem czytałam Twój wątek: "zdechło"... coś Ci pokażę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=34515954&a=34553390 to znów i tu jest aktualne... i dlaczego Ty masz pretensje do wszystkich tylko nie do siebie? po co łazisz tam gdzie na drzwiach napisali: "dla madzi nikogo tu nie ma"? a jak kąsają to się boczysz i skrzywdzoną udajesz... to mi przypomina jeden niesmaczny dowcip, którego puenta brzmiała: "gdzie tu sens? gdzie logika?" Odpowiedz Link Zgłoś