nioma 07.02.06, 08:22 jak podaje nieoceniony super express www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=91451&scroll_article_id=91451&layout=1 &page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewaq Re: foremniak zapija smutki 07.02.06, 09:40 A Maserak poprowadzi teraz w tany Kwaśniewską... Oj, ale tak tańczącej jak Formeniakowa to jej sobie nie wyobrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: foremniak zapija smutki 07.02.06, 09:45 pytanie "czemu artystka sięga po kieliszek" uznaję za trywialne.. jak po co? - BO JEJ SIĘ PIĆ CHCE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: foremniak zapija smutki 07.02.06, 09:46 zgadzam sie z rozmowca w pelnej rozciaglosci Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: foremniak zapija smutki 07.02.06, 09:58 Ileż dramaturgii w tym artykule! Najpierw obraz femme fatale, samotnej uwodzicielki w kusicielskiej sukni, która sobie popija (co doskonale uchwycono na fotografii). Następnie akcja - gwiazda biegnie i krzyczy za przystojnym tancerzem; ten gasi jej płomień pożądania, bo teraz będzie obtańcowywał byłą Pierwszą Córkę, a ona, wzgardzona, wraca do chlania. Wszcząsające jak "Bulwar Zachodzącego Słońca" co najmniej! Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: foremniak zapija smutki 07.02.06, 16:57 raanyy jaki tekst-cholera moze dziennikarka trza bylo mi zostac zamiast po emigracjach sie szlajac-wszak tak pisac to ja tez potrafie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: foremniak zapija smutki 07.02.06, 17:00 A jakbyśmy tak własną gazete założyli? Byśmy pisali jak teraz, a jeszcze by nam kasa kapała. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: foremniak zapija smutki 08.02.06, 09:34 szukajacy_sensacji napisał: > A jakbyśmy tak własną gazete założyli? Byśmy pisali jak teraz, a jeszcze by nam kasa kapała. Ta genialna w swej prostocie myśl dała mi wiele do myslenia... w rzeczy samej , moglibyśmy wydawać- tylko kto by nas czytał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: foremniak zapija smutki 07.02.06, 17:41 No, wcale się nie dziwię, że kryzys. Ten Maserak to jest niczego sobie, młoda krew - wrrrrrrrrrrrr-, a Foremniakowa zbliża się do niebezpiecznego wieku, gdzie hormony ostro dają czadu. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: foremniak zapija smutki 07.02.06, 17:41 do nafciarzy z nią! :) Odpowiedz Link Zgłoś
almahler Re: foremniak zapija smutki 08.02.06, 09:38 a mnie sie nie wyswietla:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: foremniak zapija smutki 08.02.06, 10:01 a mnie się foremka wczoraj bardzo podobała, śliczna, włoski fajnie zrobione. No i na pijaną bynajmniej nie wyglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: foremniak zapija smutki 08.02.06, 10:36 ale przecież to nie ważne czy wyglądała i czy była pijana? przecież to EKSZPRESZ... a nawet jeśli była pijana? co to NIKT NIGDY PIJANYM NIE BYŁ? NIE WOOOOOOOOOOOOOOOOLNO? bujda na resor(t)ach, jak zwykle w tej szmacie! grunt,że zgadza się z jakąstamteoriąnatemat :-/ Odpowiedz Link Zgłoś