19.11.02, 08:23
meskie pasozyty!!!myslalby ktos!
ps. sam jestes feministka i juz, blondyneczko
;)
Obserwuj wątek
    • robsonick Re: Gary? 19.11.02, 08:27
      Nie pasozyty tylko co najwyzej "szowinistyczne swinie" (meskie - dodam -
      jakbys nie zalapala o co idzie bo ty teraz mocno rozjasniona a to szarym
      komorkom nie sluzy:) a dlaczego pasozyty ??? qde kto tyu pasozyt cholera
      czlowiek tyra od rana do nocy a one tylko kase na lewo i prawo ... ech qde i
      teraz jeszcze pasozyty..... "i kto to mowi ??? "
      • saqqara Re: Gary? 19.11.02, 08:36
        szowinistyczna swinia to fakt, a jesli chodzi o kase, to jak powiedzialam, ja
        jej nie widze ,wiec sie nie liczy.
        i nie wkurzaj mnie od rana. bede wdzieczna
      • iwusia Re: Gary? 19.11.02, 08:50
        Szakuś! Gary? Oldman? hihihi myśl o przyjemnych rzeczach z rana:)))
        buzialek:)
        • saqqara Re: Gary? 19.11.02, 08:55
          Gary Oldman.... hm.... rozmarzam sie:))))
          dziekuje moja Piekna o Poranku za dobre slowa. ten szwinistyczny prosiak mnie
          potrafi tylko do szalu doprowadzic, i to jeszcze zanim kawe zdolam wypic. Gad
          jeden!;)
          • iwusia Re: Gary? 19.11.02, 09:00
            Szowinistyczny prosiaczku uprzejmi uprasz się o nie drażnienie Saqqarki dzisiaj
            ponieważ dzisiaj moze się to skończyć na przerobienie Cie na szyneczki
            baleroniki i kiełbaski we flaku naturalnym:)))))))))
            • saqqara Re: Gary? 19.11.02, 09:07
              on juz od dawna jest chodzacym trupem tylko jeszcze o tym nie wie;)

• iwusia Re: Gary? 19.11.02, 09:12
                łojezu!, a taki pełen życia zawsze był...;)
                • saqqara Re: Gary? 19.11.02, 09:23
                  e tam, wydawalo Ci sie:))
                  • iwusia Re: Gary? 19.11.02, 09:31
                    no patrz pozory myla, musze sie go spytać o jego wizazyste, skurkowany dobry
                    jest:))))))
                    • saqqara Re: Gary? 19.11.02, 09:53
                      nie daj sie nabrac! kiedy tylko slonce zaswieci to od razu wszystko odlazi jak
                      stary tynk:)
                      • iwusia Re: Gary? 19.11.02, 09:55
                        toś ty obeznana w tym temacie hihihihi, tzn w temacie Robsona:))
                        • saqqara Re: Gary? 19.11.02, 10:00
                          mam zmysl obserwatora:)
    • _grucha Re: Szaki, spiochu 19.11.02, 09:23
      Dzien dobry gwiazdko moja goraca. Tak nagle zasnleas wczoraj przytulona do
      mojego ramienia:)).

Cze Iwus, hej Robsonicku, witanko dla wszystkich i cmoki dla zainteresowanych:)
      • iwusia Re: Szaki, spiochu 19.11.02, 09:32
        buźka Gruszku, ale cosik Ci nie poszło bo twoja gwiazdeczka za momencik
        wybuchnie;)
        • _grucha Re: Szaki, spiochu 19.11.02, 09:33
          iwusia napisała:

> buźka Gruszku, ale cosik Ci nie poszło bo twoja gwiazdeczka za momencik
          > wybuchnie;)

DLACZEGO?????????????????????
          • saqqara Re: Szaki, spiochu 19.11.02, 09:43
            jesli juz to bedzie to wybuch kontrolowany. tak mi sie wydaje;))

przepraszam. zasnelam, ale bylo mi tak dobrze:))
            • _grucha Re: Szaki, spiochu 19.11.02, 09:45
              Balem sie, zem cos narozrabial:)). Ja sie dzis obudzilem wypoczety i
              zrelaksowoany jak never before:))
              • saqqara Re: Szaki, spiochu 19.11.02, 09:54
                hehehe, ze narozrabiales to sie zgodze, nieprzytomna jestem:)
                • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 10:52
                  ...a chopy na piwo!!!!!!!!!!!!:))))
                  • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:03
                    chopy na piwo a Tiger podlogi szorowac, ale juz!!!!:)))
                    • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:11
                      haha !!! chciałabyś !!! baby do garów i do podłóg!!!!!:)))
                      • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:21
                        no wlasnie mowie, baby do podlog, a ze Ty baba jestes.... :))))))
                        • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:38
                          haha!! chciałabyś!!!!:))
                          • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:47
                            ze co niby bym chciala? zebys byl babą? a po diabla, przeciez to juz fakt
                            dokonany, BABO!!!!!:)
                            • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:52
                              igrasz z Tygrysem masochistko pieprzona w dupe walona!!!!!!??????
                              • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:55
                                sie nie unos, bo Ci sie sztuczne rzesy odkleja. naprawde, widze ze masz ciezki
                                okres, ale nie przejmuj sie, to minie!
                                • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 11:59
                                  pierdole to rozumiesz babo!!!!! chuj z nimi!!! niech siem odklejom!!!
                                  ...kupie se nowe!!!!!

..żałuje tylko żem taki wkurwiony bo nie mam nawet siły na daszek do mej kici
                                  ukochanej wejść...
                                  ..a napewno tęskni biedaczka moja najdroższa!

tygrysek...
                                  • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:04
                                    fakt, zawsze mozna wymienic

mysle ze kicia tez zaluje, szczegolnie ze nie bedzie walona w dupe
                                    • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:05
                                      nie mów tak!!!! zabraniam!!! ja sie z nią kocham namietnie i romantycznie a nie
                                      wale ją w dupe!!!!
                                      • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:11
                                        punkt widzenia sie zmienia od punktu ... walenia
                                        cholera, jakie to prawdziwe....
                                        • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:14
                                          ja ci to opisałem z mojego punktu walenia!,..ee znaczy siem widzenia!!!:)
                                          • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:18
                                            dobrze, to Twoj punkt widzenia ktory jednak niekoniecznie pokrywa sie z punktem
                                            widzenia np moim. jasne?

• tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:23
                                              a ja to pierdole,.. mam swoją kicie, ona mnie i chuj z resztą!!! niech se myślą
                                              i mówią co chcą!!!!!
                                              • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:35
                                                yezooo, kicia to, kicia tamto... a wal sobie ja ile chcesz, ale od mojego tylka
                                                wara;)
                                                • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:42
                                                  a kto sie do Twojej dobiera !!!!!?? wali Ci!!!???
                                                  • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:51
                                                    oddales dzisiaj mozg do czyszczenia czy jak? nie mozna sie wogole z Toba
                                                    dogadac. jeszcze sie powstrzymuje, ale malo mi brakuje, wiec nie prowokuj
                                                    mnie...
                                                  • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:53
                                                    haha!!! boje sie jak cholera!!!,... to z tobom sie nie można dogadać!!!
                                                    pitolisz bez sensu!!!!:))
                                                  • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 12:57
                                                    nie mam do Ciebie juz sil, rece opadaja... babo!!!!!
                                                    ;)
                                                  • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:09
                                                    dobrze że Ci cycki nie opadły!!!!!hehe....
                                                  • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:15
                                                    a wlasnie ze opadly, tak na mnie dzialasz ze wszystko opada i juz;)
                                                  • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:19
                                                    no to masz problem babo!!!hehe, tera nikt cie nie zechce z opadłymi cyckami!!:))
                                                  • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:31
                                                    jak trafie na prawdziwego mezczyzne! to sie podniosa, niech Cie o to glowa nie
                                                    boli;)
                                                  • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:33
                                                    haha!!! musiałabyś se chyba do nich sterowanie radiowe dorobić żeby stanęły!!:))
                                                  • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:36
                                                    fak! Tiger, odczep sie od moich opadlych cyckow, zajmij sie swoja oklapnieta
                                                    antenka:)
                                                  • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:43
                                                    co siem rzucasz babo!!! samaś powiedziała że ci opadły!!:))
                                                    ..a moja antenka stoi!! ale tylko przy mej kici gorącej!!!:))
                                                  • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:51
                                                    ja o swoich cyckach moge powiedziec, co chce! a Ty mozesz co najwyzej
                                                    powiedziec ze są, taka roznica!;)

aha, tak Ci stoi, ze Cie dzisiaj kocurzasta olala, hehehehehehe:)

• tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 13:58
                                                    są!!!????,nie zauważyłem jakoś!!!, czemu ich nie nosisz!!!????:)

..spox!! moja kicia czeka!!! tylko ja zbyt wkurwiony jezdem żeby iść do niej!!
                                                    ...jeszcze bym niechcący skrzywdził babe moje sweet of love!!!:))
                                                  • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 14:05
                                                    nosze nosze, slepy jestes:)

jasne, czeka. i myslisz ze co? wleziesz na daszek a ona od razu ogon do gory?
                                                    moze i zakochana jest ale dume swoja ma i pewnie dlugo bedziesz ja prosc
                                                    musial;P
                                                  • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 14:09
                                                    slepy nie jestem!! nie bój nic!! wystarczył moment a zobaczyłem jakie kicia
                                                    moja ma oczka zielone!:)))
                                                    ...załóż te piersi Szaki!!! może wtedy Cie kto weźmie!!!:))

...a kto Ci powiedział że ja ogon od razu do góry jej podwijać chce!!!
                                                    ...nie jezdem taki!!! najpierw długa gra wstępna!!:)
                                                  • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 14:47
                                                    dobra, dobra, juz mi tutaj nie sciemniaj, przepros mnie to moze sie dam
                                                    uglaskac, inaczej tlumaczenia ze nie wiedziales o kant mozesz tluc:)))
                                                  • tygrysek_ Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 14:50
                                                    o jezdeś znowu!!!:)))
                                                    ..uderz w piec a GARY siem odezwom!!:))hehe...

..a za co Ciem przepraszać??? toć jo cało prowde o Tobie powiedział!!!:)))
                                                  • saqqara Re: BABY DO GARÓW!!!!!!!!!!!! 19.11.02, 15:00
                                                    paszol won ode mnie!!!
                                                    :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka