woland? 20.11.02, 13:57 piszcie co chceta < jak nie chceta, to nie piszcie > :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woland? Re: byle do wiosny 20.11.02, 14:04 zimno, ponuro i szaro. kto mnie pszytuly ? Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: byle do wiosny 20.11.02, 14:09 I kcem, żeby mnie ktos przytulił..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: byle do wiosny 20.11.02, 14:13 uScisk radosny to tez jest rada na dzień ponury, ulotny jak puszek wiec chodź przytule, może się nada kobiecych ramion drobny wianuszek... Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: byle do wiosny 20.11.02, 14:02 jesień tez ma swoje uroki.....:) kiedy jesienią spadaja liście w kolorze pięknej wiosennej tęczy kiedy powietrze jest zimne i mgliste słota i szarość najbardziej męczy dlatego wszyscy pragną słoneczka które by grzało znad pachnącej sosny kochani! jesień nie jest wieczna więc chórem wszyscy: byle do wiosny!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: byle do wiosny 20.11.02, 14:08 wtedy tak slicznie.. zielono.. uroczo :))))))))) wszystko kwitnie i dusza spiewa sama :))))) zestarzejem sie wtedy, fakt, ale za to roboty bedzie mniej... :)))))))) byle do wiosny :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: byle do wiosny 20.11.02, 14:21 starośc jest przecież jesienia zycia czy jest też szara, smutna, samotna? taka jest kolej naszego bycia ważne! by jesień była złota i godna.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: byle do wiosny 20.11.02, 14:29 wiosna jest dla mnie pakiem zieleni, wiosna zakocham sie - nie jesienia, wiosna przyniesie tez deszczyk cieply, wiosna - to pora tak nieodlegla :))))) wiosna mam zawsze urodziny, wiosna zadzwoni smiechem dziewczyny, wiosna cala skowronkiem zaspiewa, wiosna tak piekne sa takze drzewa :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_handsome Re: byle do wiosny 20.11.02, 15:15 Oto widzisz, znowu idzie jesień - człowiek tylko leżałby i spał... Załóżże twoj szmaragdowy pierścien: blask zielony będzie miło grał. Lato się tak jak skazaniec kładzie pod jesienny topór krwawo bardzo - a my wiosnę widzimy w szmaragdzie, na pierścieniu, na twym jednym palcu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: byle do wiosny 20.11.02, 16:30 rzucam liściem w twoje plecy słysze smiech bardzo radosny wcale jesień nas nie męczy kto tu jęczy że chce wiosny! okulary włóz różowe świat swe barwy szybko zmieni i nastroje są morowe świat się złotem liści mieni:) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: byle do wiosny 20.11.02, 16:49 łał, łał, łał !!!!!!! wasza twórczość przeszła moje wszelkie oczekiwania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: byle do wiosny 20.11.02, 16:56 a skąd wiedziałes czego oczekiwać? pzdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: byle do wiosny 20.11.02, 16:58 wystarczy mieć niewielkie oczekiwania i zawsze jesteś miło zaskoczona :))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_sweetest_thing1 Re: byle do wiosny 20.11.02, 17:04 woland? napisał: > wystarczy mieć niewielkie oczekiwania i zawsze jesteś miło zaskoczona :))) w sumie dałes wolną ręke więc napisałam co chciałam:) niezaleznie od tego czego oczekiwałes:) nie mniej jednak miło że jesteś miło zaskoczony:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: byle do wiosny 20.11.02, 20:46 woland? napisał: > łał, łał, łał !!!!!!! > wasza twórczość przeszła moje wszelkie oczekiwania :))) a bo ja tak lubiem czasami ;))))) pozdrooveczki :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś