randia_ 21.11.02, 14:32 ......ale ja ledwo na oczy patrzę!!! Tak strasznie chce mnie sie spać, że gdybym mogła to bym się zwinęła w kuleczkę i spała, spała, spaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha_ Re: Wszystko wszystkim.................. 21.11.02, 15:01 podsunac Ci poduszke? bedzie Ci wygodniej. I zaspiewam kolysanke: ah, spij kochanie, jesli gwiazdke z nieba chcesz, dostaniesz...... ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Wszystko wszystkim.................. 21.11.02, 15:03 Podaj i po główce pogłaszcz, kołderką nakryj.................. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Wszystko wszystkim.................. 21.11.02, 15:09 no glaszcze po wloskach, szczelnie okrywam i buziaczek na dobranoc........... zasypiasz juz??? mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Wszystko wszystkim.................. 21.11.02, 15:21 juuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżż spieeeeeeeeeeeeee Ale zaraz ja jestem w pracy!!!! ja nie mogę , prosze natychmiast coś na przebudzenie !!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Wszystko wszystkim.................. 21.11.02, 15:25 Randyjko, juz lece z kroplowka pelna czarnej i mocnej jak szatan kawy!!!! podwijaj rekawek, juz biore igle, wstrzykuje, pompuje, czujesz jak kofeina krazy w Twoich zylach????? rozchodzi sie po calym organizmie???? pobudkaaaaaaaaa!!!!!!! klepie po policzkach, ochlapuje zimna woda Twoja buzie, zaraz cale wiadro Ci chlusne. aaaaaaaa!!!!!! co ja narobilam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Wszystko wszystkim.................. 21.11.02, 17:03 heh.. pewnie makijaz misterny zepsulas... ;))))))) Randyjko.. jak ja bym tez chciala, zeby po mnie do pracy przylatywalo lozeczko, jak mi tak spiaco... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Wszystko wszystkim.................. 21.11.02, 17:08 Już się rozbudziłam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Wszystko wszystkim.................. 21.11.02, 17:18 a to dobrze... a mi coraz gorzej Randyjko.. pewnie znow cos popieprzonego na watek wymysle na te okolicznosc ;)))) trzymam kciuki... za Ciem :))) p.s. przepraszam, ze chcialam zjesc Mengele, juz mi przeszlo to popieprzenie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Wszystko wszystkim.................. 21.11.02, 17:20 Nic nie szkodzi, chociaż.................. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Wszystko wszystkim.................. 21.11.02, 17:28 przysiegam, ze nie mialam nic zlego na mysli.... Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Wszystko wszystkim.................. 21.11.02, 17:30 Mam nadzieję :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Wszystko wszystkim.................. 21.11.02, 18:54 hoh.. ktos poklada we mnie nadzieje ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś