malmoni20 18.02.06, 09:55 już wdrożone?, ja dzis obejrzę sobie pewnie jakieś filmy wieczorkiem, nie wychodzę nigdzie bo ciągle chora jestem :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villamos Wczesny wieczór... 18.02.06, 10:03 ...karnawał z metalem :) www.progresja.com/wydarzenia.html# Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Zdrowia, Malmoni! 18.02.06, 10:38 Moje plany na razie się zmodyfikowały. Leż w łóżku. Co będziesz oglądać? Potowarzyszę Cio z daleka. Też sobie zrobię dziś wieczór czytająco-oglądający. Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: Zdrowia, Malmoni! 18.02.06, 10:41 chciałam obejrzeć Egzorcyzmy Emily Rose, ale ściągnęło sie coś innego :(, tego na pewno nie chce oglądac, więc może wrzuce jeszcze raz Kontrolerów, a potem moze Czas Apokalipsy jak starczy sił :), a moze coś jeszcze?Moze ktoś mi podrzuci jakis pomysł?Mam nadzieję, że kaszel choć na chwilę mnie opóści i nie będę pozostałym przeszkadzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik_ta Re: Zdrowia, Malmoni! 18.02.06, 10:50 Nie wiem, co lubisz... Mój wybór na dziś to m.in. właśnie "Kontrolerzy", "dalej "Noi Albinoi", "Tango", plus parę filmów do dokończenia. Pytanie poza konkursem: jak długo średnio ściąga się film? Ściągam "Children of A Lesser God", latem chyba będę go mieć ;) P.S. a w kiosku możesz nabyć "Clerks" (wiadomość z sąsiedniego forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: czy plany weekendowe 18.02.06, 12:47 a ja dziś idę na kręgle, pierwszy raz, pewnie jutro będę zdychać, będzie mnie wszystko bolało, ale raz się żyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: czy plany weekendowe 18.02.06, 13:15 nie będzie tak źle Gośka :), trzymam kciuki byś miała dużo strike :) Odpowiedz Link Zgłoś