maryjo2 22.11.02, 06:20 Ze śmietanką! Czy na czczo to znaczy, ze nie moge nic wypić? Przecież kawa w wątrobie sie nie zbiera :(( Ale ogólnie na dziś większych zmartwień nie przewiduję. Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 06:48 a mnie sie chce spac okropniascie...... czy poranne wstawanie musi sie odbywac tak rano?????? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 07:07 Dla mnie musi. A ty śpij sobie, śpij. Do wieczora jeszcze daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 07:10 no na razie to jeszcze jest noc..... a w sumie w nocy to ja lubie przesiadywac..... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Only to by chciała z rana samej śmietanki 22.11.02, 07:49 podanej przez czarnego lokaja (bez) liberii :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 10:14 Dzien Dobry Maryjko :))))) heh... no to po kawce :))) mam nadzieje, ze o tej porze to juz mozesz sie jej spokojnie napic :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 15:50 Ech! Chyba dopiero jutro opije się do rozpuku! Że też najbardziej człowiekowi sie chce wtedy, kiedy nie może :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a za mna, zacna literatura szkocka............... 22.11.02, 15:51 chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a za mna, zacna literatura szkocka........... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 15:53 O? Powiedz coś wiecej, proszę :) Dopiero odpaliłam kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 musialem dac tajny znak.................. 22.11.02, 15:59 ze oczekuje scotcha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: musialem dac tajny znak.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 16:03 A co będziesz kleił scotchem, kitku? Tę literaturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: jak to mowi menik, spadam.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 16:19 Tylko okularów nie zapomnij :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Te, wielki, znowu mnie przedrzeźniasz, 22.11.02, 17:12 czy wreszcie wziąłes sobie do serca i głowy moje dobre rady, hę ?:) kitek1 napisał: > do czytelni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Te, wielki, znowu mnie przedrzeźniasz, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:27 Men, to Ty poradnictwem też sie zajmujesz? No tak! Zapomniałam! sama wczoraj poszłam za Twoim świetlanym przykładem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ W temacie tego przykładu, to chodzi o lulu ???? 22.11.02, 17:34 Faktycznie walnąłem sie w kimonko bo byłem zmęczony robota, ups. pracą na wyjeździe :) Gość portalu: maryjo2 napisał: > Men, to Ty poradnictwem też sie zajmujesz? > No tak! > Zapomniałam! > sama wczoraj poszłam za Twoim świetlanym przykładem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: W temacie tego przykładu, to chodzi o lulu ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:36 No!! Mógłbyś tak częściej świecić przykładami. Całkiem mi się podoba chodzić za Toba w ślad :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: W temacie tego przykładu, to chodzi o lulu ?? 22.11.02, 17:41 A też grzecznie wtedy oddajesz kompik drugiej osobie do dyspozycji ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: W temacie tego przykładu, to chodzi o lulu ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:43 Nie! Zazwyczaj to ja bardzo grzecznie dopraszam się, żeby mi oddał na chwilę kompika do dyzpozycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No co Ty ???? 22.11.02, 17:52 przeciez on z pewnościa łakomy na twoje prośby i nawet je wyprzedza, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No co Ty ???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:55 Niekiedy i to się zdarza :) "łakomy na prośby" - fajne określenie Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No dobra żartowałem .., 22.11.02, 17:57 bo tamten jeszcze będzie latał z siekiera (kuflem) za mną za to, co napisałem w temacie łakomy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No dobra żartowałem .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:59 Nie wiem jak Ty, ale ja wcale sobie nie życzę, żebyście się znów pokłócili, albo pozabijali :( Odpowiedz Link Zgłoś
men_ U nas to tradycja raz na miesiąc lub kwartał ..:) 22.11.02, 18:03 poza tym liczy sie matematyka: obydwaj wqurzeni na siebie, czy też obydwaj na kogos innego, bilans wychodzi na to samo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: U nas to tradycja raz na miesiąc lub kwartał IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 18:06 Nie bardzo wychodzi na to samo. Ale o tym po tym :) P.S. Dziecię właśnie odsadza mnie od kompika, auuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ czemu ??????????? 22.11.02, 18:09 nie na to samo ?:) p.s.: ja jeszcze w pracy - bo w domku to chyba musze jakies zapisy na dostep do kompa zrobić, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 15:55 no, to jutro sie mozemy umowic na jakas pore, ze pijemy wtedy kawusie :)))) niby kazda przed kompem, ale.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 16:04 Proszę bardzo! Ja moge chlać nieprzerwanie kawę rozpuszczalną do południa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 16:08 no to oki :))))) to teraz termin... moze byc 10:00 ?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 16:11 Może być- gdyby nie mogło, dam Ci wcześniej znać na FT, albo na pocztę. Jeśli nie masz nic przeciwko temu, ma sie rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 17:10 oczywiscie ze nie mam nic przeciwko :))) co prawda dlugo mi zeszlo z odpowiedzia, ale to dlatego, ze czasem i innych do netu musze dopuscic w moim domku :))) a z mleczkiem czy bez mleczka?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:30 Mam to samo! Właśnie spodziewam się tu jednego takiego ni to korniszona, ni dochodzacego ogórka, który zacznie marudzić, że on by też chciał :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 17:34 moze kup mu troszki octu, to sie zajmie lepsza konserwacja? ;)))) a co do kawki: wlasciwie to ja pije mleko z kawa na pierwsze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:39 No to wygląda, że zdrowiej sobie poczynasz, niż ja. Ja nie znoszę mleka :( Używam śmietanki w proszku. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 17:58 no.. mleko tylko w kawce :)) tez chiba zjadlam swoj przydzial ;)) a co do tej proszkowej.. tez mi sie zdarza :))) no i zdrowy tryb zycia wyklucza objadnie sie czekolada przed kompem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 18:01 Ho! Słyszę skrzypienie drzwi i kroki. Nadciąga niedokwaszony ogórek :)) Zaraz będę musiała się pożegnać na trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 18:04 nio to do zobki :))) trzeba sie wszak nim zajac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś