Dodaj do ulubionych

Chce mi się kawy!

22.11.02, 06:20
Ze śmietanką!
Czy na czczo to znaczy, ze nie moge nic wypić?
Przecież kawa w wątrobie sie nie zbiera :((
Ale ogólnie na dziś większych zmartwień nie przewiduję.
Dzień dobry :)
Obserwuj wątek
    • 0nly Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 06:48
      a mnie sie chce spac okropniascie......
      czy poranne wstawanie musi sie odbywac tak rano??????
      :(((
      • Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 07:07
        Dla mnie musi.
        A ty śpij sobie, śpij.
        Do wieczora jeszcze daleko :)
        • 0nly Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 07:10
          no na razie to jeszcze jest noc.....
          a w sumie w nocy to ja lubie przesiadywac.....
      • men_ Only to by chciała z rana samej śmietanki 22.11.02, 07:49
        podanej przez czarnego lokaja (bez) liberii :)
    • ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 10:14
      Dzien Dobry Maryjko :)))))
      heh... no to po kawce :))) mam nadzieje, ze o tej porze to juz mozesz sie jej
      spokojnie napic :))))))
      • Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 15:50
        Ech!
        Chyba dopiero jutro opije się do rozpuku!
        Że też najbardziej człowiekowi sie chce wtedy, kiedy nie może :))
        • kitek1 a za mna, zacna literatura szkocka............... 22.11.02, 15:51
          chodzi:)
          • Gość: maryjo2 Re: a za mna, zacna literatura szkocka........... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 15:53
            O?
            Powiedz coś wiecej, proszę :)
            Dopiero odpaliłam kompa.
            • kitek1 musialem dac tajny znak.................. 22.11.02, 15:59
              ze oczekuje scotcha:)
              • Gość: maryjo2 Re: musialem dac tajny znak.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 16:03
                A co będziesz kleił scotchem, kitku?
                Tę literaturę?
                • kitek1 jak to mowi menik, spadam.............. 22.11.02, 16:18
                  do czytelni:)
                  • Gość: maryjo2 Re: jak to mowi menik, spadam.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 16:19
                    Tylko okularów nie zapomnij :))
                  • men_ Te, wielki, znowu mnie przedrzeźniasz, 22.11.02, 17:12
                    czy wreszcie wziąłes sobie do serca i głowy moje dobre rady, hę ?:)

kitek1 napisał:

> do czytelni:)
                    • Gość: maryjo2 Re: Te, wielki, znowu mnie przedrzeźniasz, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:27
                      Men, to Ty poradnictwem też sie zajmujesz?
                      No tak!
                      Zapomniałam!
                      sama wczoraj poszłam za Twoim świetlanym przykładem :)))
                      • men_ W temacie tego przykładu, to chodzi o lulu ???? 22.11.02, 17:34
                        Faktycznie walnąłem sie w kimonko bo byłem zmęczony robota, ups. pracą na
                        wyjeździe :)

Gość portalu: maryjo2 napisał:

> Men, to Ty poradnictwem też sie zajmujesz?
                        > No tak!
                        > Zapomniałam!
                        > sama wczoraj poszłam za Twoim świetlanym przykładem :)))
                        • Gość: maryjo2 Re: W temacie tego przykładu, to chodzi o lulu ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:36
                          No!!
                          Mógłbyś tak częściej świecić przykładami.
                          Całkiem mi się podoba chodzić za Toba w ślad :))
                          • men_ Re: W temacie tego przykładu, to chodzi o lulu ?? 22.11.02, 17:41
                            A też grzecznie wtedy oddajesz kompik drugiej osobie do dyspozycji ?:)
                            • Gość: maryjo2 Re: W temacie tego przykładu, to chodzi o lulu ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:43
                              Nie!
                              Zazwyczaj to ja bardzo grzecznie dopraszam się,
                              żeby mi oddał na chwilę kompika do dyzpozycji :)
                              • men_ No co Ty ???? 22.11.02, 17:52
                                przeciez on z pewnościa łakomy na twoje prośby i nawet je wyprzedza, hę ?:)
                                • Gość: maryjo2 Re: No co Ty ???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:55
                                  Niekiedy i to się zdarza :)
                                  "łakomy na prośby" - fajne określenie
                                  • men_ No dobra żartowałem .., 22.11.02, 17:57
                                    bo tamten jeszcze będzie latał z siekiera (kuflem) za mną za to, co napisałem w
                                    temacie łakomy :)
                                    • Gość: maryjo2 Re: No dobra żartowałem .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:59
                                      Nie wiem jak Ty, ale ja wcale sobie nie życzę,
                                      żebyście się znów pokłócili, albo pozabijali :(
                                      • men_ U nas to tradycja raz na miesiąc lub kwartał ..:) 22.11.02, 18:03
                                        poza tym liczy sie matematyka: obydwaj wqurzeni na siebie, czy też obydwaj na
                                        kogos innego, bilans wychodzi na to samo :)))
                                        • Gość: maryjo2 Re: U nas to tradycja raz na miesiąc lub kwartał IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 18:06
                                          Nie bardzo wychodzi na to samo.
                                          Ale o tym po tym :)

P.S. Dziecię właśnie odsadza mnie od kompika,
                                          auuuuu!
                                          • men_ czemu ??????????? 22.11.02, 18:09
                                            nie na to samo ?:)

p.s.: ja jeszcze w pracy - bo w domku to chyba musze jakies zapisy na dostep do
                                            kompa zrobić, O !:)
        • ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 15:55
          no, to jutro sie mozemy umowic na jakas pore, ze pijemy wtedy kawusie :))))
          niby kazda przed kompem, ale.. :)))
          • Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 16:04
            Proszę bardzo!
            Ja moge chlać nieprzerwanie kawę rozpuszczalną do południa :)
            • ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 16:08
              no to oki :))))) to teraz termin... moze byc 10:00 ?? :))))
              • Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 16:11
                Może być- gdyby nie mogło, dam Ci wcześniej znać na FT, albo na pocztę.
                Jeśli nie masz nic przeciwko temu, ma sie rozumieć.
                • ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 17:10
                  oczywiscie ze nie mam nic przeciwko :))) co prawda dlugo mi zeszlo z
                  odpowiedzia, ale to dlatego, ze czasem i innych do netu musze dopuscic w moim
                  domku :)))
                  a z mleczkiem czy bez mleczka?? :))))
                  • Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:30
                    Mam to samo!
                    Właśnie spodziewam się tu jednego takiego ni to korniszona, ni dochodzacego
                    ogórka, który zacznie marudzić, że on by też chciał :)
                    • ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 17:34
                      moze kup mu troszki octu, to sie zajmie lepsza konserwacja? ;))))

a co do kawki: wlasciwie to ja pije mleko z kawa na pierwsze :)))
                      • Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 17:39
                        No to wygląda, że zdrowiej sobie poczynasz, niż ja.
                        Ja nie znoszę mleka :(
                        Używam śmietanki w proszku.
                        • ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 17:58
                          no.. mleko tylko w kawce :)) tez chiba zjadlam swoj przydzial ;)) a co do tej
                          proszkowej.. tez mi sie zdarza :))) no i zdrowy tryb zycia wyklucza objadnie
                          sie czekolada przed kompem ;)))
                          • Gość: maryjo2 Re: Chce mi się kawy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 18:01
                            Ho!
                            Słyszę skrzypienie drzwi i kroki.
                            Nadciąga niedokwaszony ogórek :))
                            Zaraz będę musiała się pożegnać na trochę.
                            • ulalka Re: Chce mi się kawy! 22.11.02, 18:04
                              nio to do zobki :))) trzeba sie wszak nim zajac :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka