nioma 19.02.06, 18:14 www.pudelek.pl/artykul/204 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szukajacy_sensacji Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 19.02.06, 18:29 Jaka gwiazda, takie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 19.02.06, 18:38 "Borkowska wyznacza w ten sposób nowy kierunek w polskim reportażu." LOL! Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 19.02.06, 18:44 romy_sznajder napisała: > "Borkowska wyznacza w ten sposób nowy kierunek w polskim reportażu." > LOL! Ciekawe, czy p.Hanna Krall o tym wie. Bo jeśli nie, to powinniśmy ją poinformować, że pojawiła się prekursorka wyznaczająca nowe trendy w jej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 19.02.06, 18:46 jezu, Hanna Krall zrobila by z tego druga Nasza Szkape:) Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 19.02.06, 18:49 Jak Borkowska się będzie nadal tak agresywnie odsysać celem podtrzymania zainteresowania ze strony Opiniotwórczej Prasy, to faktycznie niedługo będzie licha jak ta szkapa:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 19.02.06, 18:52 a i drugie dno w tym jest, bo prasa biedaczke zajezdzi, jak lysa kobyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 20.02.06, 00:37 kompletnie ją pop...... czy tatuś o tym wie? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 20.02.06, 11:03 A wara mi od Borkowskiej, to jest jedna z niewielu normalnych osób w tym zakichanym światku show-biznesu. Milutka, grzeczna i bez kaprysów:):) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 20.02.06, 11:17 to jej przekaż od nas żeby jej już nie odbijało i żeby nie robiła więcej takich drunowatych zabiegów z jakichkolwiek powodów, a co dopiero żeby jakiś brux na nią uwagę zwrócił. przecież nie ma tyle lat co sałacka ani problemów a la ewa bem (którą bardzo lubię i szanuję). skoro jest aktorką, niech się postara o dobrą rolę żebyśmy mogli w ten sposób na nią uwagę zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 20.02.06, 11:31 A które z nich, poza nieliczną garstką grają dobre role i nie promują się w brukowcach ?:) Przecież 90% światka show-biznesu jest znana jedynie z brukowców :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 20.02.06, 12:03 moja droga, racja. Tyle ze jeszcze sposoby sie róznia na ta promocje. Tzw 'znana z tego ze jest znana' to metody rodem z UK = czyt. Victoria Beckham, Paris Hilton, Sophie Marsh i inni ktorzy wyplyneli np. na statku pt 'Big Brother'. Tyle ze wydawalo mi sie, ze borkowska faktycznie sie kwalifikuje do miana aktorki a tu sie okazuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 20.02.06, 12:41 > borkowska faktycznie sie kwalifikuje do miana > aktorki a tu sie okazuje.... poczekaj, mniecia, az sie odessa, wygoi i dopiero nam pokaze, na co ja stac! btw. co to jest sophie marsh? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 20.02.06, 13:17 Gwiazda! Ja pitole to beztalencie musi być zdesperowane, skoro w taki sposób szuka rozgłosu. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 23.02.06, 08:43 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=93788&scroll_article_id=93788&layout=1&p age=text&list_position=1 to w koncu dobre geny czy odsysane? Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Borkowska sie odessała, ha ha ha 23.02.06, 10:39 feber napisała: > to w koncu dobre geny czy odsysane? Zależy od gazety:D Swoją drogą to to dziewczę jest z lekka szurnięte - najpierw odsysa się i pokazuje to w jednej gazecie, a parę dni później w innej wtranżala pączki i chwali się przemianą materii. Ech, szoł-biznes... Odpowiedz Link Zgłoś