Gość: martucha_ IP: *.chello.pl 23.11.02, 23:27 pychotka, rarytasik i sam miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 23.11.02, 23:32 Ty mie tu nie denerwuj, tylko wyslalabys troche kabelkami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 23.11.02, 23:42 Gość portalu: martucha_ napisał: > pychotka, rarytasik i sam miodzio. Martuś nie żałują Ci co nie przybyli o! ;)))) UWAGA!!! jeśli ktoś z dzisiejszych kawoszy stwierdzi u siebie brak KOŃCÓWKI SWOJEJ ANTENKI to niech siem do mnie zgłosi! oczywiście tom końcówkem byndzie trza wykupić!!!!! ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii IP: 212.244.127.* 23.11.02, 23:46 silvii napisała: > Martuś nie żałują Ci co nie przybyli o! ;)))) > > UWAGA!!! jeśli ktoś z dzisiejszych kawoszy stwierdzi u siebie brak KOŃCÓWKI > SWOJEJ ANTENKI to niech siem do mnie zgłosi! > > oczywiście tom końcówkem byndzie trza wykupić!!!!! > > ;))))))))) mam jeszcze bardziej zalowac, Sylvii??? a to mozliwe?? :(((( :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 23.11.02, 23:49 hmmm... toż wszystko jest możliwe nie prawdaż? ;))) Zrobiem Ci specjalnom porcjem następną razą ok? Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 23.11.02, 23:50 Martucha mądrze prawi. A Ulalka niech się skręca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 23:54 hoho!!! Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 23.11.02, 23:55 Ciebie też skręca?:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 23.11.02, 23:57 florentynka napisała: > Ciebie też skręca?:) Flo Xsik tyż miał być... ale siem pracom zasłaniał... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 24.11.02, 00:03 silvii napisała: > florentynka napisała: > > > Ciebie też skręca?:) > > Flo Xsik tyż miał być... ale siem pracom zasłaniał... ;)))))) No to niech go skręca. Zasłużył sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 24.11.02, 00:05 byndzie mu siem śniła dzisiaj w nocy!!! ;))) z takom pankom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 00:19 florentynka napisała: > silvii napisała: > > > florentynka napisała: > > > > > Ciebie też skręca?:) > > > > Flo Xsik tyż miał być... ale siem pracom zasłaniał... ;)))))) > > No to niech go skręca. Zasłużył sobie:) NIE ZASŁUŻYŁEM! :P no i nie skręca :) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 24.11.02, 00:23 No to czemu nas pozbawiłeś przyjemności plynącej z twego towarzystwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 00:27 szczera prawda:( pracowałem ech! żyć ze stawiania ptaszkóf! Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 24.11.02, 00:36 Gość portalu: xp napisał: > szczera prawda:( pracowałem > > ech! żyć ze > stawiania ptaszkóf! Jedni pracują, inni ptaszkują:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 00:38 a ja Proustuję Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 24.11.02, 00:39 Szukasz czegos?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.02, 00:40 na czym muszę zyskać :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 23.11.02, 23:55 Cze X... Ciebie niech tyż skręca a co! ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii IP: *.chello.pl 24.11.02, 00:15 niech sie wszyscy skreca, racja. czekam na jeszcze :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii IP: 212.244.127.* 24.11.02, 00:15 Sylvii :))))) dziekuje :)))) Flo :)))) nie dokuczaj biednej prowincjuszce ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii IP: 212.244.127.* 24.11.02, 00:18 Sylvii :))))) dziekuje :)))) Flo :)))) nie dokuczaj biednej prowincjuszce ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 24.11.02, 00:22 Ja dokuczam? Nawet nie wiem, co to znaczy:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 24.11.02, 00:24 Flo, kochana z Ciebie bestyjka, i taka mila :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 24.11.02, 00:25 martucha_ napisała: > Flo, kochana z Ciebie bestyjka, i taka mila :)))))) Dzięki, Martucha. Mądra z ciebie dziewczynka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 24.11.02, 00:32 hehe, z dobrym ciagiem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 25.11.02, 09:20 Cią to wszystkie baby dobry miały... ;) ale fakt! Martucha byłaś najlepsza ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara nie wiem jak latte 25.11.02, 09:18 ja mialam kapuczino, ktore bylo mniam, mniam, palce lizac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 25.11.02, 10:38 Gość portalu: martucha_ napisał: > pychotka, rarytasik i sam miodzio. Zgadzam sie:) Witam i caluje/sciskam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 25.11.02, 10:59 BUZIAK! Czy Twoja antenka w całości???? Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 25.11.02, 11:09 silvii napisała: > BUZIAK! > > Czy Twoja antenka w całości???? Tak. zadna napalona baneczka mi jej nie uszkodzila;)). Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 25.11.02, 11:37 szkoda ;( miałam taki fajowy pomysł na to, żebyś jom wykupił... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii IP: *.chello.pl 25.11.02, 11:46 hehe, chuc Wam w glowie, drogie dzieci. Witam, sciskam, caluje na powitanko. qrcze, ze ja w domu ekspresu do kawy nie mam ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii 25.11.02, 11:51 Ha odezwała siem ta, co jej nie ma... tylko wymowne banany GIGANTY przynosi i to takie, że siem w żadnym naczyniu zmieścić nie chcom... a potem rozkoszuje siem przy konsumpcji tychże.. ;))))))))) Martucha nie zdradzowywuj sekretów kawy mojej proszem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: najlepsze cafe latte tylko u Silvii IP: *.chello.pl 25.11.02, 11:56 hehe, z tymi bananami to miala byc oczywiscie lekka aluzja :)))))) ale fakt, imponujace byly i tak fajnie w pionie sobie prawie staly ;)))) czesc Silvii, kiedys sie jeszcze wprosze na kawkie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś