03.03.06, 22:34
No i mamy 1000 post!
Niew chciałem, żeby to był mój wpis, więc cierpliwie czekałem.
Okazało sioę, że "1000" trafiła Klara02,
a drugi tysiąc zapoczątkował Pam Pa Ram Pam.
Gratulacje i dziękuję za odwiedzanie tego Forum, a zwłaszcza za wpisy.
Obserwuj wątek
    • survey06 Re: 1000 !!!! 04.03.06, 00:22
      Chaladia,
      Przyjmij moje gratulacje za zalozenie tego forum, ktore w sumie niezle sie
      rozwinelo i przyciagnelo grono osob ciekawych swiata, i majacych coskolwiek
      ciekawego do powiedzenia. Zawsze uwazalem, ze nam tutaj nie chodzi o ilosc ale
      o jakosc wypowiedzi. Zapraszam Ciebie serdecznie na szklaneczke dobrej
      szkockiej przy moim najblizszym pobycie w Warszawie - najprawdopodobniej w
      polowie kwietnia. A wiec do zobaczenia. A moze warto pomyslec o spotkaniu w
      wiekszym gronie stalych i czynnych forumowiczow naszego forum? Jestem jak
      najbardziej za.Serdeczne pozdrowienia.

San Donato Milanese

• stanrick Re: 1000 !!!! 04.03.06, 17:42
        A i ja sie "doczepiam" do Surveya06 z gratulacjami!!!Forumowicze Twojego forum
        Chaladio dla "wygnancow"opisuja troche inny obraz tychze okolic nizli
        jakiekolwiek forum turystyczne,opisujace glownie wrazenia,iluzje,niczym basn z
        1000 i 1... .Expaci zas maja doswiadczenia innej,bezposredniej
        natury,pozytywnej,jak i negatywnej.Niecaly rok temu pytalem Survey06 co widzi
        takiego w Abu Dhabi ze uwaza je za najpiekniejsze miasto arabskie.Dzisiaj juz
        bym tego nie zrobil,dolaczajac sie do Jego glosu.Spotkanie zas forumowiczow w
        szerszym gronie bylo by niezle,ale raczej jest ciezkie do wykonania z
        oczywistych powodow.Ciesze sie iz przybyla nam nowa forumowiczka Klara02!
        • klara02 Re: 1000 !!!! 04.03.06, 18:54
          Tak, narozrabialam wpisem 1000, ale coz, mocne wejscie. Napisalam poraz
          pierwszy i prosze. Przepraszam i naprawde bylo to niezamierzone. Dzieki za
          powitanie Stanrick, my sie juz znamy, bo troche Cie pomeczylam na temat
          Emiratow ;)). Bardzo lubie czytac Wasze wypowiedzi, naprawde duzo mozna sie
          dowiedziec i faktycznie Wasze spojrzenie bardzo sie rozni ze zrozumialych
          wzgledow od opowiesci turystycznych. Licze na dalsze ciekawe opowiesci i
          przemyslenia. Pozdrawiam
          • stanrick Re: 1000 !!!! 04.03.06, 22:30
            klara02 napisała:

> Tak, narozrabialam wpisem 1000, ale coz, mocne wejscie. Napisalam poraz
            > pierwszy i prosze. Przepraszam i naprawde bylo to niezamierzone. Dzieki za
            > powitanie Stanrick, my sie juz znamy, bo troche Cie pomeczylam na temat
            > Emiratow ;)). Bardzo lubie czytac Wasze wypowiedzi, naprawde duzo mozna sie
            > dowiedziec i faktycznie Wasze spojrzenie bardzo sie rozni ze zrozumialych
            > wzgledow od opowiesci turystycznych. Licze na dalsze ciekawe opowiesci i
            > przemyslenia. Pozdrawiam

Nic nie Narozrabialas!Bardzo fajnie ze wpis 1000 napisala Kobieta!Co do
            Emiratow nigdy nie meczyly mnie Twoje pytania.Zawsze odpowiadalem mozliwie
            najpelniej.Teraz czekamy na opis Twoich wrazen!
      • survey06 Re: hej, musimy się spotkać.... 18.04.06, 09:35
        Chaladia, a więc, jak się rzekło „Chose promise, chose donée”.
        Zapraszam na szklaneczki szkockiej. Proponuję spotkanie w
        IRISH PUB, ulica Miodowa 3 w piątek tj. 21-go kwietnia.
        Godzina do uzgodnienia. Serdeczne pozdrowienia.
        • chaladia Re: hej, musimy się spotkać.... 18.04.06, 20:43
          Wziąłem na piątek urlop.
          Tyle, że rano będę musiał pojechać kupić świerczki i zawieźć je na działkę...
          • survey06 Re: hej, musimy się spotkać.... 18.04.06, 21:51
            Świetnie. Ja tez jestem na urlopie. A więc proponuję spotkać się
            o godzinie 14.00 - 14.15 w Irish Pub na Miodowej 3. Do zobaczenia.
            • chaladia Re: hej, musimy się spotkać.... 20.04.06, 09:39
              Mogę mieć kłopot z kontaktem komputerowym. Jakby co - 0 607 077 495
              • survey06 Re: hej, musimy się spotkać.... 20.04.06, 18:39
                OK. I gdyby coś, co odwrotnie: 0 512 104 620

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka