maryjo2 02.12.02, 06:29 Jest tam kto? Ni mo? Szkoda! Znów za wcześnie wstałam, chociaż inaczej planowałam :) Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martucha_ Re: Stuku-puku! IP: *.chello.pl 02.12.02, 07:07 czesc Maryjko! czyzbysmy same tu byly w ten poniedzialkowy poranek? cmoki :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:12 cześć babeczki!!:))) Martusia dzięki za sms!:) ..jak tam Andrzejki minęły???:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:15 andrzejki to juz minely i nie warto o nich juz wspominac......teraz beda mikolajki, i trzeba tygrys prezenta szykowac, jakby co......... zreszta myslisz ze marucha a otym nie wie i ot tak ci smesy wysyla?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Stuku-puku! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 07:19 Hallo, ranne ptaszki! Ciekawe,jakie prezenty wam sie marzą na Mikołaja? Ja ma co najmniej 10 pomysłów, tylko chętnych muszę poszukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:23 dzieńdobry Wszystkim piszącym listy do Św Mokołaja i do Mikołaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Stuku-puku! IP: *.chello.pl 02.12.02, 07:31 drogi Mikolaju, przynies mi w prezencie nowe kolo do fiata uno, prosze. na biurku zostawiam Ci szkalnke mleka i cisteczka. p.s. w tym roku bylam w zasadzie grzeczna, ot tylko kilka wpadek po drodze bylo ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:41 Gość portalu: martucha_ napisał(a): > drogi Mikolaju, przynies mi w prezencie nowe kolo do fiata uno, prosze. na biur > ku zostawiam Ci szkalnke mleka i > cisteczka. A czy to ma być koło prawe czy lewe a może przednie albo tylne, jest jeszcze zapasowe ;)))))))) Tyle możliwości :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Stuku-puku! IP: *.chello.pl 02.12.02, 07:44 kolo prawe przednie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:45 odpowiedz mikojaja do martuchy: droga martucho, mleczko i ciasteczka to mnie sie kojarza z taka bajka jak to sie tasiemca pozbyc.......poniewaz nie jestem zadowolony z takiego mnie traktowania przesylam ci rozge, na drugi raz sie nauczysz, ze jak sie nie postawisz i czegos dobrego nie zostawisz, to z prezentow nici..... tfoj mikolaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Stuku-puku! IP: *.chello.pl 02.12.02, 07:21 Only, Tobie juz poslalam samochodzik z zielonymi, czesc druga, wiec nie martw sie. Tygrysku - andrzejki??? wyszlam z tego z podbitym okiem przez Ulke i z przebita opona w samochodzie :))) ale i tak bylo fajnie. Cmoki :)*** Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:26 no to miałas niezłe te andrzejki!:)),..trza było Ulalce też podbić oko!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Stuku-puku! IP: *.chello.pl 02.12.02, 07:29 hehe, bedzie jeszcze okazja, nie mozna tak od razu, trzeba tak z nienacka, zeby niby to przypadek, i buch!!! hehe, oko nadal opuchniete jest, wygladam jak ofiara przemocy w rodzinie, a jeszcze do pracy isc trzeba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:33 tygrys, nie chce cie straszyc ale jakby ulalki od czasu andrzejkow to jakos nie ma na forum..........niech sie lepiej martucha przyzna co jest tego powodem...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Stuku-puku! IP: *.chello.pl 02.12.02, 07:46 spi u mnie, wiec jest pod stala kontrola i permanentna inwigilacja, a jak dojechala do domciu wczoraj, to juz nie wiem, jej sie spytajcie ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Stuku-puku! 02.12.02, 07:49 oj, cos sie mieszasz w zeznaniach, dziecinko........ zdecyduj sie: spi u ciebie czy wyjechala?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 08:42 Ty jak zwykle wczesna jestes ...:o) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 08:48 no kurna, wiem ze zawsze w ogonie stoje z powitaniami do Maryjki, ale ja sie o 6-tej na drugi bok przewracam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 08:49 czyli zmieniasz pozycje? Ale kurde o 6 rano? Nie wygodniej wieczorem? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 08:57 i tak przez cala noc? Przeciz bialka mu z oczu wyciekna! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 09:04 dlaczego od razu przez cala noc, tylko wieczorem i z rana, w miedzyczasie leze jak kloda;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu: Gość portalu: Gość portalu: Gość portalu: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 09:21 to on nie ma przyjemnosci! Powinnas sie ruszac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: dziendoberek! IP: *.chello.pl 02.12.02, 11:48 Czesc Szaki, jak dotarlas do domciu w sobote? ;))))))))))) buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 12:16 spala do dzisiaj rano do godz 8.30 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 12:19 Martucha wrocilam normalnie czyli taksowka:)) a Wy? slyszalam o problemach z samochodem Marys wstalam znacznie wczesniej, psze mi tu nie insynuowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 12:22 a ja myslalem, ze sie do 8.30 bzykalas, tfu z boczku na boczek odwracalas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: dziendoberek! IP: *.chello.pl 02.12.02, 12:23 Szaki, opisalam cala akcje na watku Czorta o kawie, chyba, tam powinnas sie na to natknac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 12:30 owszem, przewracalam sie, ale nie do 8.30;P Martucha, przeczytalam.. niezle sie panie bawily ze murka nie zauwazyly, hehehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 12:37 No to moze czas zastanowic sie nad zmiana... pozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 12:44 nie zaprzecze, dobry pomysl, ale to nie tylko ode mnie zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: dziendoberek! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 12:52 Tylko do O-pozycji nie przechodz! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dziendoberek! 02.12.02, 13:33 hihi, postaram sie, ale latwo nie bedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś