randia_ Re: a gdzie jest Ta od mojej prawej... 02.12.02, 13:11 Kurna puścić ciegdzieś, a ty odrazu piersi rozdajesz???? I niby jestes dobrym materiałem na żone??? No, ładnie............... :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: a gdzie jest Ta od mojej prawej... 02.12.02, 13:17 Dobrym materiałem, na Twojom żonem to ja byłam! ale tyś siem na mnie WYPIĘŁŁA swym nie powiem czym... (hi,hi,hi) i nie wziąłaś mniem... to siem nie dziw!!! Ja tyż mam swoje potrzeby!!! ;))) ściskam Ciem moja PASKUDO JEDNA!!!! PS. bądź dzisiaj u Czorcie ok 19 bo muszem Ci coś oddać i to już nie może czekać Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: a gdzie jest Ta od mojej prawej... 02.12.02, 13:24 O ty zdrajczyni jedna!!!! Ja tylko obserwowałam ciem, a ty co??? I dzięki bogu widzę co z ciebie za ziółko!!! :)) Bendem, już teraz bendem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: a gdzie jest Ta od mojej prawej... 02.12.02, 13:34 oka ;)) BABO jedna i tak tylko ciebiem kocham... ha, ha, ha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: a gdzie jest Ta od mojej prawej... 02.12.02, 13:38 Taaaaaaaaaaaa kocham, kocham, a ja teraz się jednym cyckiem będę bawić??? Natychmiast siem przyznać, ktora to??? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: a gdzie jest Ta od mojej prawej... 02.12.02, 13:48 ha ha ha ha ;))))))))) byli chentni na drugom tyż ale nie dałam! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: RANDIA 02.12.02, 13:56 Empek... tak ich nie zobaczysz... ;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: RANDIA 02.12.02, 14:01 Empi ja mam jej piersi, zawsze kiedy chce, to po co mi zdjęcioe ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: RANDIA 02.12.02, 14:05 Randia no przeca mówiłam, że ciem kocham ;)))))))))))) cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: RANDIA 02.12.02, 14:08 dla mnie, nie domyslilas sie ze bede chcial zobaczyc? :) randia_ napisała: > Empi ja mam jej piersi, zawsze kiedy chce, to po co mi zdjęcioe ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: RANDIA 02.12.02, 14:35 nie pomyślałam, ale jak tylo będę je miała w zasięgu ręki, nie zapomnę ..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: RANDIA 02.12.02, 14:50 Tak siem odgryzasz!!! o poczekaj... już ja Ci dzisiaj wszystkie piórka powyrywam... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: RANDIA 02.12.02, 15:02 Cichaj!!!!!!!!!!! Jak narazie to ty siem gdzies puszczasz i pierwsi rozdajesz!!!! I w tyłek dostniesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: RANDIA 02.12.02, 15:13 ojjjj my chyba sobie dzisiaj pogadamy... zdjęciami moich pierwsi kcesz handlować PASKUDO PRZEBRZYDŁA! ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: RANDIA 02.12.02, 15:25 Nie wiem czy bendem w stanie gadać :))))))))))))) Ale próbować zawsze można............. :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: RANDIA 02.12.02, 15:30 no nieeeee!!!! nie opowiadaj!!! no chyba nie powiesz mi, ze ktoś Ci uciął języczek?????? ;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: RANDIA 02.12.02, 15:39 Niech by spróbował :)))) Ale zawsze są inne możliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: RANDIA 02.12.02, 16:12 no to co w końcu może spowodować Twoją dzisiejszą niemoc krasomówczą???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: RANDIA 02.12.02, 16:16 Bądź entelegentna!!!! Jak się spotkamy, zobaczysz :))))) aLE jak na razie to chyba szczękościsk................ Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: RANDIA 02.12.02, 16:21 no dobra ;))) choć nie wiem czy wytrzymam... ;)))))))))))))) powoli spadam... do zobaczyska cmok! Odpowiedz Link Zgłoś