randia_ 05.12.02, 11:20 Cholero jedna, nawiedzasz mnie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 11:22 a kiedy? fakt, jak wstalam to mialam strasznie brudne stopy, ale czy ja zdolalabym do Ciebie dojsc?;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 11:25 Kobieto calą noc w mojej głowie przebywałaś, ale jezu to był koszmar, zeby ty wiedziała co mi się śniło!!!!! Wierz mi nie spodziewałam się tego................... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 11:34 wszystko mi sie podoba, oprocz slowa "koszmar" chociaz w sumie dziwic sie nie powinnam.. no to dawaj, posmiejemy sie:)) ps. jesli to byl sen erotyczny, to prosze, lepiej sobie darujmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 11:39 Kurcze darujmy sobie??? Sama mam przez to przechodzić??? Pamiętaj, że mnie się to śniło, całą noc!!!! Boże nigdy więcej, już będę grzeczna, nie będę piła, paliła, kleła i wszystko inne, zmienię się w aniołka, tylko więcej mnie nie obdarowywuj takimi snami........................amen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 12:48 jestem jeszcze gorsza,Polar:)) Randia stresc, bardzo, jesli mozesz, ogranicz niepotrzebne szczegoly, a ja sie postaram nastepnym razem postraszyc kogos innego;)) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 12:55 Aha bez ząbków , z jednym okiem, diabelski nosek . No no , nieźle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 13:07 zapomniales o ucietym palcu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 13:09 Chciałaś powiedzieć: .....dwóch piersiach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 13:16 W mojej wiosce obcina się dwie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 13:23 w moim plemieniu zastanawia sie nad obcieciem paznokcia u malego palca u stopy:) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 13:58 Przecież to żadne oszpecenie. Rozumiem od razu cała stopa, ale paznokieć. Też mi coś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 14:11 ooo, jesli paznokiec pomalowano w fantazyjne wzorki to brak jednego takiego paznokcia szpeci od razu obie stopy, to gorsze niz uciecie jednej!;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 12:50 Ona straszna nie jest, ale to co mi się sniło z nią w roli głownej (reszty obsady nie podam), to było coś czego do końca życia nie zapomne!!! Witam :) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 12:53 Niech zgadnę: Erotyka w najgorszej z możliwych form:))) Orgie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 12:56 Randia w swietle Twojego ostatniego postu Twoja sygnaturka przestala mi sie podobac:)) ps. co za obsada? statystow jak podczas tanczacego z wilkami?:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 14:27 Randia no pisz ten sen!! ciekawie sie zaczyna:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 14:56 A wy myslicie, ze nie zostanie mi uszczerbek na zdrowiu psychicznym ??? Iwus nie moge tego opowiedziec, bo: 1. wyszloby ze jestem do konca zdemoralizowana 2. wyszloby ze szaki jeszcze bardziej... I to co jest najgorsze w tym snie, to to że ja bylam tylko obswrwatorem, jezu.............. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 15:19 cicho..... cicho.... bo sie Baska dowie... powiedzial wolodyjowski ruszajac wasikiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 15:23 Milczę jak grób..................ale tylko do naszego pierwszego spotkania, tam to ci, kurcze wygarnę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 15:25 nie ma co wygarniac, sama tez nie jestes swieta:))) fajnie chociaz bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 15:26 no nie!! tylko jeszcze bardziej wzbudziłaś moja ciekawość......mmmm zdeprawowanie....mmmmmm to lubie;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 15:45 Już wiem co to był za sen:))) Wszyscy robili to na dachu stodoły przy muzyce Shazy Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 15:45 Mnie nie bardzo, bo tylko jak duch nad tym wszystkim się unosiłam....... ale tobie, ichaaaaaaaaaaaa zajebiscie.......:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.02, 15:51 dobre i to, chociaz to byl koszmar, ktorego nie znam:)) Odpowiedz Link Zgłoś