_grucha 10.12.02, 15:53 Zrobile cos w moim forum i teraz niektorych z Was widze na zielono:)))) ale super sprawa:)))) fajowo!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: ale fajnie!!! 10.12.02, 16:03 to Ty masz swoje forum prywatne?? ja tam zielono widze swiat, tylko troche zmeczona jezdem.. wiec jakos tak sennie, jakby... :))) ps. teraz to masz fajna sygnaturke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: ale fajnie!!! 10.12.02, 16:06 ulalka napisała: > to Ty masz swoje forum prywatne?? ja tam zielono widze swiat, tylko troche > zmeczona jezdem.. wiec jakos tak sennie, jakby... :))) > > ps. teraz to masz fajna sygnaturke :)) Nie mam privatnego foruma - w opcjach moejgo forum cos poprzestawialem i etraz np. ibie na zielono widze - jest super, jest super, wiec o co Ci chodzi:))). p.s. kupilem se nowom plyte - i se jej ciongle slucham, amysli zlote do glowy mi wpadajom:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: ale fajnie!!! 10.12.02, 16:10 aaaaa... get that :)))) zaraz sprawdze czy ja przyjaciel czy wrog ;))) hi hihi.. taka ksiazke sobie poczytaj niejakiego Grahama Greene'a to dopiero dojdziesz do milych popieprzonych wnioskow ;))) Odpowiedz Link Zgłoś