fantka 24.03.06, 21:26 Z badań wynika, że już 3/4 kobiet flirtuje z kolegami z tej samej firmy, a ponad 1/4 (28 proc.) utrzymuje z nimi kontakty seksualne. kobieta.interia.pl/news?inf=730507 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: Romansujesz w pracy ??????????????? 24.03.06, 21:33 W mojej firmie romanse obserwuje się rzadko. Flirty są często. Odpowiedz Link Zgłoś
kosma9 Re: Romansujesz w pracy ??????????????? 25.03.06, 18:20 całe 6 lat trwał mój romans w pracy i jestem baaarrrdzo nieszczęśliwa.Nie róbcie tego. Romans sie zakończył a pracujemy nadal razem.Jak tu spokojnie pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Romansujesz w pracy ??????????????? 25.03.06, 22:37 Żeby tak można było zaplanować miłość. Nie wiem na czym to polega, ale za dużo wpływu na zakochanie nie mamy. Kosma powiedz czy całkiem blisko siebie pracujecie? Dlaczego romans się skończył? Przecież kochasz go nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Romansujesz w pracy ??????????????? 03.04.06, 17:23 Przez romanse w pracy Strzelec stracił pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: Romansujesz w pracy ??????????????? 05.04.06, 23:52 Ja poznałam swojego faceta w pracy. Ciężko to nazwać romansowanie. Po prostu sie w sobie zakochaliśmy. W pracy zachowywaliśmy się normalnie jak koledzy, nie pokazywaliśmy tego po sobie. PEwnie niektórzy się dowiedzieli, wkońcu nie wszędzie i nie przed każdym da się to ukryć. Czasem po godzinach pracy można kogoś spotkać. On pracuje nadal bo ma stałą umowe, ja nie ale z innych powodów nie dlatego że z nim byłam. Jesteśmy razem już siódmy miesiąc. Ja zaraz ide do wreszcie!! do nowej pracy a związek trwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Romansujesz w pracy ??????????????? 06.04.06, 16:23 Najczęściej poznajemy swoich partnerów w pracy, w szkole, na studiach. No bo niby gdzie mamy się zapoznawać? W kawiarni? Na ulicy? No teraz jest jeszcze internet do wspomagania zapoznań. Odpowiedz Link Zgłoś
kynos2 Re: Romansujesz w pracy ??????????????? 14.04.06, 01:30 Najlepiej to idź na miasto,do klubu jakiegoś, a nie,lament. ---- Liberate te ex inferis Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Romansujesz w pracy ??????????????? 14.04.06, 17:21 Kynos, kto tutaj według Ciebie lamentuje? A co niby w taki ziąb można za miastem robić? Może pozwolisz że zaczekamy na ocieplenie. Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: Romansujesz w pracy ??????????????? 24.11.06, 11:32 nie zamierzam komplikować sobie życia romansem w pracy ;) niewinny flirt czasami się zdarza...jeżeli rozumieć przez flirt dwuznaczne słówka, żarty z podtekstem, ale nic więcej. rzadko pracuję z kobietami, a w męskim towarzystwie nietrudno młodej, atrakcyjnej (to o mnie ;)) kobiecie zbierać komplementy i zaproszenia na kolację, ale odmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Romansujesz w pracy ??????????????? 24.11.06, 16:24 nie - pewnie dlatego ze nie pracuje ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Romansujesz w pracy ??????????????? 24.11.06, 17:06 od czasu do czasu w mojej firmie wybucha skandal związany z jakimś romansem, z reguły ktoś wtedy traci pracę, albo co najmniej stanowisko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: Romansujesz w pracy ??????????????? 24.11.06, 17:22 nooo to bez sensu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś