czort 10.12.02, 19:55 prawie po roku, ale moze w koncu doczekam! mniam, mniam, mniam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: enancjuszu, to nalesniki 21 grudnia dostane? 10.12.02, 20:06 jesli mozna sie wciac ;)) to uwazam, ze powinnas je dostac bez wzgledu na wszystko :))) dyc to Ty wywalczylac (jak zrozumialam :)), ze wszystko wraca do normy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: enancjuszu, to nalesniki 21 grudnia dostane? 11.12.02, 08:25 mala, do jasnej cholery, czy ty jezdes enancjuszem???? albo nalesniki zamierzasz przywiesc???? kurcze, nie wiedzialam, ze to ty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: enancjuszu, to nalesniki 21 grudnia dostane? IP: *.chello.pl 11.12.02, 09:55 ciekawe kto robi lepsze nalesniki, Enancjusz, czy Silver? ;))))))))))) Silver, kochanie, kiedy znowu gotujesz? buziaki dla Cie, cobys wytrzymala jeszcze troche w robocie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_silver_ Re: enancjuszu, to nalesniki 21 grudnia dostane? 11.12.02, 13:00 Dzięki Martuś! a kiedy chcecie? możemy siem umówić na coś do żarcia ;))) buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: enancjuszu, to nalesniki 21 grudnia dostane? 11.12.02, 10:05 .. hmm .. moze byc klopot z nalesnikami .. bo dyc byda musialy byc na hiszpansko/wloskim ciescie, albo bede musial je wozic przez 3 dzionki jako bagaz podreczny ... brrr .. martwie sie ze uniii na granicy zrobia im kwarantanne ... a pozniej zezra .... .. no chyba ze je wysle na post restant do WWY ... .. ma byc kopa .. czy pol kopy Ci starczy !!!! Enancjo PS : jeszcze nie wiem czy wyladuje w WWiE w sobote ... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: enancjuszu, to nalesniki 21 grudnia dostane? 11.12.02, 11:22 hm, sa jeszcze firmy spedycyjne! (pamietam i dziekuje) i co try na to? termin 1 dniowy - teraz w taki mroz sie nie zmarnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: enancjuszu, to nalesniki 21 grudnia dostane? 11.12.02, 12:21 .. widze ze do garow chcesz mnie zagonic ... .. jak wyda to w ten lykend sprobuje ... tylko daj adres .. najlepiej przez Sam lub GG ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone fiu fiu fiuuuuuuu.... 11.12.02, 12:54 ... a raczej mniam mniam mniam :) Zostawcie mi choc jednego!!!!!!! Odbiore w styczniu :) jasmine Odpowiedz Link Zgłoś
_silver_ Re: fiu fiu fiuuuuuuu.... 11.12.02, 13:01 Witam Cię SilverStone... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone hmmm:) 11.12.02, 13:33 Uprasza sie o poprawna pisownie nicka :)))) Nie wiem dlaczego ale zwracam ostatnio uwage na takie pierdolki - moze DNA mi przemarzlo do kosci i nie jestem juz soba.... ;) _silver_ napisała: > Witam Cię SilverStone... > > ;)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: hmmm:) 11.12.02, 14:46 Silver, moze umowimy sie jakos w weekend? tak chocby po to, by sie spotkac i pogadac :))) jak sie wracalo taksa do domciu? Odpowiedz Link Zgłoś
_silver_ Re: hmmm:) 11.12.02, 14:53 tia... Martuś my się MUSIMY SPOTKAĆ i to jak najszybciej muszę Ci coś oddać ;) myślałam, że zrobię to wczoraj ale się nie udało ;( nie z mojej winy... zadzyńdzam do Ciebie dzisiaj ok? dotarłam bez problemów ;))) a z weckendem zobaczymy jak będzie ale pewnie się spotkamy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: hmmm:) 11.12.02, 14:54 spoczko, dzwon. szkoda, ze Cie nie bylo, cos powaznego? czy po prostu full roboty od samego rana? lekkiego kacyka lecze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort dziewczyny do jasnej anielki!!! IP: 213.17.168.* 11.12.02, 15:06 przeciez ten watek zalozylam w wiadomym celu a wy mi tu zawracacie dupe wlasnymi sprawami!!! badzcie tak laskawe i zalozcie sobie cos wlasnego dotyczacego was! jasmina, a jak myslisz, czy nalesniki doczekaja do stycznia??? a ty 21 nie bedziesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi czort do jasnej anielki!!! :)))) 11.12.02, 15:34 Mysle, ze te nalesniki to po pierwsze nigdy sie nie usmaza :) Z drugiej jednak strony - dlaczego mialabym watpic w talenta kulinarne kol. E. Proponuje wiec zrobic "tdi" kurierowi na CC i niech zaczepi najpierw o mnie, a potem o imprezke :) A tak serio - od 20 grudnia jestem nieuchwytna cokolwiek to oznacza. Wesolej zabawy!!!!!! Nie zapomnijcie o fotkach!!! buzka J. Gość portalu: czort napisał(a): > przeciez ten watek zalozylam w wiadomym celu a wy mi tu zawracacie dupe > wlasnymi sprawami!!! > badzcie tak laskawe i zalozcie sobie cos wlasnego dotyczacego was! > jasmina, a jak myslisz, czy nalesniki doczekaja do stycznia??? > a ty 21 nie bedziesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: czort do jasnej anielki!!! :)))) 11.12.02, 16:29 .. niektorzy znaja mnie lepiej niz inni .. .. niektorych znam lepiej niz siebie .. Enancjo PS : nalesniki to pestka, ale reszta nia nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: enancjo do jasnej anielki!!! :)))) 11.12.02, 17:17 A niekiedy tylko sie tak nam wydaje i robi sie z tego masa problemow i nieporozumien :) Enancjo - zrob mi gwiazdkowy prezent i z tej okazji przyjmij zart jako zart, a nie probe wsadzenia Ci szpilki w tylek, OK? No chyba, ze juz nie potrafisz.... takiej pestki.... enancjo napisał: > .. niektorzy znaja mnie lepiej niz inni .. > .. niektorych znam lepiej niz siebie .. > > Enancjo > PS : nalesniki to pestka, ale reszta nia nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: j... do jasnej anielki!!! :)))) 11.12.02, 22:11 .. tzw .. reszta .. to byl transport towaru nalesnikowego z punktu A do B ( problematyczny w porownaniu z samym robieniem nalesnikow ) .. a nie tzw odszpilenie ( jak myslisz piszac )... Enancjo PS : .. no to chyba i byl prezent .. i nie chce nic w zamian :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: e... do jasnej anielki!!! :)))) 12.12.02, 11:03 Ciesze sie, ze widze Cie w dobrym humorze! :) Nie wiem tylko skad mysl, ze cokolwiek chcialabym Ci dac w zamian za ten "prezencik"??? Przeceniasz mnie! To zadna frajda odwdzieczac sie za wymuszone prezenty Poza tym liczylam, ze bycie milym byc moze wejdzie Ci w koncu w krew, a nie tak okazjonalnie :) enancjo napisał: > .. tzw .. reszta .. to byl transport towaru nalesnikowego > z punktu A do B ( problematyczny w porownaniu z samym robieniem > nalesnikow ) .. a nie tzw odszpilenie ( jak myslisz piszac )... > > Enancjo > PS : .. no to chyba i byl prezent .. i nie chce nic w zamian :)) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: j... do jasnej anielki!!! :)))) 12.12.02, 16:54 .. no no .. a Ciebie co ugryzlo ze tak szpilisz ??? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: e... do jasnej anielki!!! :((( 12.12.02, 17:06 GRYYYYYYYYYYYYPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA................ Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.................... :(((((((((((((((((((((((( enancjo napisał: > .. no no .. a Ciebie co ugryzlo ze tak szpilisz ??? > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: j... nie daj sie zarazie !!! 12.12.02, 23:09 .. no to wspolczuje .. proponuje miodzik, mleczko, cytryne,cieple oklady itd itp ... no i cieple skarpety TYZ :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: e.... za pozno...... !!! 13.12.02, 10:58 Poddaje sie bez miodowej walki.... BUM! I nic ze mnie nie zostalo................. Wroce pewnie razem z wiosna ;) enancjo napisał: > .. no to wspolczuje .. proponuje miodzik, mleczko, cytryne,cieple > oklady itd itp ... no i cieple skarpety TYZ :)) > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
czort jasmina i enancjo !!! 11.12.02, 18:51 cichac mi tam i siem nie klocic! nieladnie to tak, oj nieladnie - zabieracie mi cala przyjemnosc:) myslalam, ze tylko ja jedna (no, powiedzmy) mam monopol na przecherowe gadania:))) cichoooooo! enancjo - masz malpem! jasminka - jak bedem miala te nalesniki, to obiecuje, ze jeden zamroze!!! a wiesz, ze 4 stycznia jest u mnie parapetowa kolejna? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi czort!!! 12.12.02, 11:13 Ja sie nie kloce moja droga - choc jak ma byc mily z laski, i jeszcze sugerowac ze chce cos w zamian (bo jak ktos pisze, ze nie chce nic to zazwyczaj jest to jednoznaczne z chceniem czegos tam) - to ja nie chce... Nalesnikow juz tez nie chce. Potrafie sobie zrobic lepsze - bez marudzenia. czort napisała: > cichac mi tam i siem nie klocic! nieladnie to tak, oj nieladnie - zabieracie mi > > cala przyjemnosc:) > myslalam, ze tylko ja jedna (no, powiedzmy) mam monopol na przecherowe > gadania:))) cichoooooo! > enancjo - masz malpem! > jasminka - jak bedem miala te nalesniki, to obiecuje, ze jeden zamroze!!! > a wiesz, ze 4 stycznia jest u mnie parapetowa kolejna? Odpowiedz Link Zgłoś