aga_ata 25.03.06, 19:41 No to dzisiaj się skończy pogoń za świrem. Troche szkoda (odcinków, nie świra), bo te z nim były naprawdę fajne. Ciekawe czy zdoła zakopać Baśke? Pozdrawiaaaaaaaaaam Waaaaaaaaaaaaaas wszyskiiiiiich :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemxija Re: tryptyk śląski part fri 25.03.06, 19:44 Niech zakopuje, Baska tez musi poznac co miodu smak, przeciez wiadomo, ze ten Ukaszek ze swoimi golebiami ja wykopia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: tryptyk śląski part fri 25.03.06, 19:45 Un by jom zakopoł A Przystojny Ukasz w te pędy odkopoł Jakie to romantyczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
denay NO napiecie to takie bylo 25.03.06, 21:45 i wzruszen mase... Normalnie chyba mi sie podobalo ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: NO napiecie to takie bylo 25.03.06, 21:50 Mięu sie podobało, ale następne odcinki niech dają już bardziej lajtowe, co?? Nie dość, że Śląsk, zima, szarość i burość wszędzie, to jeszcze zakopywanie na żywca. To jest ponad moją wytrzymałość. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: NO napiecie to takie bylo 25.03.06, 22:11 Fajno było, aż rączki splatałam z nerwów, a to przy polskich produkcjach ostatnich rzadko spotykane :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: NO napiecie to takie bylo 25.03.06, 22:21 Kryminalni mię tu miło zaskoczyli :) A teraz pewnie zaczną się już rutynowe akcje policji mające na celu zidentyfikowanie osoby, której dane osobowe i adres zamieszkania będziemy znali od pierwszej minuty :) Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: NO napiecie to takie bylo 25.03.06, 22:30 chcialam powiedziec, ze: - lajza za przeproszeniem, anie policjant z Basi, bo NIE SPRAWDZA magazynka w broni. - ten co strzelal do grabarza, jak na osobe nie strzelajaca zawodowo i rozpijajaca sie namietnie od jakiegos czasu, oddal cholernie dobre strzaly (centralnie w mostek i bezposrednie okolice serca) - i ta komorka co lezala z kluczykami obok samochodu - prawdziwe szczescie, ze sie w naszym kraju nikt tym nie zainteresowal :))) - i to mi sie podobalo najbardziej: droga ksiadz, ktory powiedzial, ze matka Joachima miala przyrodnia siostre, ktora wyjechala do Niemiec, ktora zmarla 10lat temu, ale zyje jej maz dowiedzieli sie, ze nabyla (ta siostra) swego czasu majatek, ktorym opiekowal sie Joachim. ale i tak fajne bylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: NO napiecie to takie bylo 25.03.06, 22:46 swietny odcinek, najlepszy, uklony dla tworcow, do tej pory jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: NO napiecie to takie bylo 26.03.06, 10:43 Faktycznie bardzo udany, ale nie tak jak pierwsza część tryptyku. Wprawdzie parę rzeczy mi nie grało (jak już ktoś wyżej napisał - czemu do cholery pani policjantka Basia nie sprawdziła, czy w pistolecie naboje som?), ale i tak brawa dla twórców. No i zdecydowanie niesztampowe zakończenie. Dobrze się oglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: NO napiecie to takie bylo 26.03.06, 12:02 ja sie w nocy obudzilam zeby okno zamknac,za oknem trupi krajobraz i mgla,od razu przypomniala twarz joachimka co zdycha na stole operacyjnym,brrrrrrr.zasnac juz nie moglam.chyba to nie na moje nerwy takie filmy Odpowiedz Link Zgłoś
kredka888 Re: NO napiecie to takie bylo 30.03.06, 21:24 Chcialam dodac, ze: -Basia oprocz sprawdzenia magazynka tez zapomniala chyba podstaw samoobrony (chyba ucza ich czegos w tej policji?) i bardzo latwo dala sie porwac -zastanawialam sie czy zamiast helikoptera z jakims cudem na podczerwien nie mieli tam zwyklego psa policjnego, ktory moglby szukac po sladach itp, chyba byloby szybciej? Nie wiem, moze sciagniecia takiego helikoptera to pestka i zalatwia sie to szybciej niz psa Odpowiedz Link Zgłoś