mami2 28.03.06, 10:16 Własnie sie zabieram. Moje dzieci mają dzisiaj urodziny. Oboje. Fajnie się trafiło, nie? TYm sposobem mam w domu 6-latkę i 3-latka:)Jak ten czas szybko leci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Kinder party:) 28.03.06, 10:20 No trafiło sie niemożliwie :)) Sto lat, a raczej dwieście :) Co podajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Kinder party:) 28.03.06, 10:24 Tradycyjne jedzenie, bo dzisiaj cala rodzinka sie zwala. Takie kinder party ale dla dorosłych:/ W sobotę impreza z udziałem 8-osobowej bandy przedszkolaków dopiero. Na szczęscie dzieci zażyczyły sobie bibę w przybytku zwanym Figlorajem:) I tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kinder party:) 28.03.06, 10:27 Dołącz się do wątku kulinarnego, niechże i my skorzystamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Kinder party:) 28.03.06, 10:35 Chloe, nie wiesz co się podaje na tradycyjnych śląskich urodzinach?:) Tort, ciastka, kawa sałatka jarzynowa, salatka z porów, kiełbaski, jajka faszerowane, wędliny, deska serów, grzybki i jakies moze warzywa pokroje z resztą JA NIENAWIDZE WSZELKICH TAKICH SPĘDÓW strasznie to jest stresogenne dla mnie jak to w śląskiej rodzinie: wszystko musi być odpicowane na ostatni guzik! a z dwójką małych dzieci to nie takie proste niestety....na szczęscie młody u babci a starsza w przedszkolu dobra, zapuszczam Air i ide z moją dzisiejszą towarzyszką - mokrą szmatą sprzątac:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Kinder party:) 28.03.06, 10:39 Jezu, a nie chce mi się przeraźliwie. Termometr pokazuje 29 st. w słońcu! Pięknie jest dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kinder party:) 28.03.06, 10:40 Sałatke jarzynową lubię :) Z porów prosze o przepis - uwielbiam pory! A bigosu nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 salatka z porow 28.03.06, 13:15 tez chce przepis. ostatnio gdzies tutaj jadlam i po prostu miodzio:) Odpowiedz Link Zgłoś