Dodaj do ulubionych

Kasia dla Leosia

28.03.06, 13:04
noszz cudna !!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=39294443&a=39294443
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 13:06
      No idealna!!
      Lecę pochwalić :))
    • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 14:50
      Bardzo sympatyczna ;-)
      • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 14:51
        bialy_krolik napisał:

> Bardzo sympatyczna ;-)

Przekochana, aż trudno uwierzyć, że może być PRAWIE tak ładna jak Leoś :DDDD
        • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 14:57
          Ciężko mi określać kolegę Leosia, gdyż nie gustuję w mężczyznach...
          • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 14:58
            Ależ to dziecko jeszcze, 8-miesięczne :))
            • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:03
              Pedokrólofilem też nie jestem...
              My króliki bardzo lubimy dzieci... ale jako efekt naszego hmm temperamentu ;-))
              • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:04
                Stanowczo domagam się pochwalenia Leosia!
                :)
                • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:06
                  Jest milusi... prawie tak jak ja ;-))
                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:10
                    bialy_krolik napisał:

> Jest milusi... prawie tak jak ja ;-))

Wierzymy Ci na słowo :)
                    • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:11
                      ale skoro Leoś jest milusi, to jaka musi być jego pani? ;-)
                      • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:15
                        bialy_krolik napisał:

> ale skoro Leoś jest milusi, to jaka musi być jego pani? ;-)

No ba! Dziewczę to przecudnej urodu, usta jako te kaliny czerwienie, włosy co
                        blaskiem słońce przyćmiewają....

Jezuuu, czego ja się naćpałam??????
                        :D
                        • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:17
                          ... bo marchewka była nieświeża ;-))
                          • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:20
                            Albo sianka za dużo :)
                            • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:21
                              ... hmm, smaczne, pachnące sianko...
                              • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:22
                                U mnie serwuje się tylko takie z alpejskich łąk sprowadzane!
                                • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:25
                                  chloe30 napisała:

> U mnie serwuje się tylko takie z alpejskich łąk sprowadzane!

...smakowitości, mmmmm...
                                  a przy okazji, proszę pozdrowić Świstaka ;-)
                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:26
                                    Świstak właśnie dzwonił, że wysyła świeża partię, mówi, że chyba Cie zna????
                                    • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:28
                                      ... litry śmietanki razem wypiliśmy :-)
                                      • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:29
                                        Z tym rozrabiaką?? To ja widzę, że mamy niezłe ziółko na forumie :DDDD
                                        • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:30
                                          ...dlaczego zaraz rozrabiaką?
                                          • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:34
                                            A to nie wiesz co ostatnio Świstak wyrabiał po śmietanowej imprezie? Nie było
                                            Cie tam?? Cała łąka az huczy!
                                            • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:37
                                              ...hmm, wyszedłem wcześniej...z pewną piękną damą...
                                              • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:40
                                                bialy_krolik napisał:

> ...hmm, wyszedłem wcześniej...z pewną piękną damą...

ładnie, ładnie, Ty chyba możesz miec zły wpływ na Leosia :P
                                                • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:41
                                                  na Leosia jak na Leosia...;-)
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:42
                                                    bialy_krolik napisał:

> na Leosia jak na Leosia...;-)

E, no na mnie nie możńa mieć złego wpływu - ja jestem wzór cnót wszelakich.

Aha - i samo dobro :P
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:44
                                                    proszę nie!
                                                    ...już jedno "samo dobro" panoszy sie na naszej łące, i nic dobrego z tego nie
                                                    ma :-((
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:49
                                                    Jeżeli nie lubisz samego dobra jesteś na właściwym forum - szykujemy tu w
                                                    podziemiu nowy przewrót majowy.
                                                    A potem Leoś na prezydenta :D
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:52
                                                    to z pewnością łąka jest pod obserwacją Wodnika? ...
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:55
                                                    bialy_krolik napisał:

> to z pewnością łąka jest pod obserwacją Wodnika? ...
                                                    ????
                                                    Ja znam tylko Szuwarka?
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:56
                                                    ... ten od pewnej rury ;-)
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:59
                                                    Aaaaa.....
                                                    No przeca.
                                                    Myśłisz, że ONI SA WSZĘDZIE??
                                                    Trzeba ostrzec Świstaka!
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:02
                                                    za późno!
                                                    Świstak w kolonii karnej ...zawija w sreberka!
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:04
                                                    Ja słyszałam, że Wiewiorka była nieletnia...
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:15
                                                    ...upss...
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:16
                                                    Także Ty uważaj z kim z tej łąki wychodzisz!!!
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:17
                                                    ...ale, Ty...? ;-)
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:19
                                                    A ze mną z łaki udawałeś się nie_wiadomo_gdzie???
                                                    O mnie się nie martw, o mnie tralala
                                                    :))
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:20
                                                    ...no Ciebie wtedy nie było...
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:22
                                                    Mnie nie było - piękna dama mogła być przez Wodnika nasłana - i teraz mają cie
                                                    w szachu!!!
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:25
                                                    ...ta "dama" to już historia, natomiast...;-)
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:28
                                                    Nawet nie chcę się domyślać, co znaczą te trzy kropki!!!!
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:29
                                                    chyba właśnie dokładnie to ;-)
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:32
                                                    Abssolutnie się nie domyślam, to jest porządne forum!!!!
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:34
                                                    skoro tak, to chyba muszę sie porządnie nad sobą zastanowić? ;-)
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:36
                                                    No chyba tak.... ale my ci pomożemy w ustaleniu właściwych priorytetów ;)
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:38
                                                    więc jakie to są?
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:40
                                                    Hmmm....
                                                    W sumie to nie ma jeszcze gotowej listy..jedynie chwalenie Leosia jest
                                                    obowiązkowe...
                                                    Ogólnie to u nas jest pełna dowolnośc...jak tak sie zastanowię...
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:42
                                                    w takim razie pozostanę przy "swoich" :-P
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:43
                                                    bialy_krolik napisał:

> w takim razie pozostanę przy "swoich" :-P
                                                    No ja się chyba do resocjalizacji nie nadaję :)
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:44
                                                    a mnie się raczej zresocjalizować nie da ;-)
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:48
                                                    Ja tam lubie wyzwania :)
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:49
                                                    a ja zmieniać się nie pozwolę ;-)
                                                    no chyba, że...?
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:52
                                                    No chyba że ja mam zbawienny wpływ na ludzi...ups! Króliki :)))
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:53
                                                    myslałem raczej o jakiś miłych przekupstwach ;-))
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:53
                                                    A naści marchewczki :)))
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:55
                                                    a pogłaskać za uszkami? ;-)
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:57
                                                    No chodź, pogłaskamy króliczka, i po nosku tez :)))
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:59
                                                    to ja się odwdzięczę języczkiem... ;-)
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:00
                                                    Oj, nieładny królik...
                                                    Prosze grzecznie leżeć, bo nie będę głaskać!
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:02
                                                    skoro nie lubisz lizania języczkiem...
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:03
                                                    To wolno tylko Leosiowi :P
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:04
                                                    cóż, nie wiesz co tracisz...
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:05
                                                    Dobra, dobra, poprzestane na tym co mam :)
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:09
                                                    jak mawiał nasz króliczy poeta - chodzi o to aby język giętki...
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:10
                                                    bialy_krolik napisał:

> jak mawiał nasz króliczy poeta - chodzi o to aby język giętki...

POWIEDZIAŁ.
                                                    Tam o lizaniu nic nie było!!!
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:11
                                                    w naszej, króliczej wersji było, i bynajmniej się nie kończyło...
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:14
                                                    No to lepiej ja skończę :)
                                                    Hardcorowy ten królik paczciepaństwo...
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:15
                                                    jako magik (królik mz kapelusza) znam parę ciekawych sztuczek ;-)
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:17
                                                    Musisz sztuczki na innej wypróbowac :))
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:19
                                                    chyba czas iść na łąkę...
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:21
                                                    Ojej... no tam pewnie jakąś miłe chętną dame znajdziesz, ale odwiedzaj nas :)
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:26
                                                    hmm, Wiewiórka jak mówiłaś...nie, nie,... ale siostra Świstaka ma takie śliczne
                                                    blond futerko...
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:27
                                                    A ta ruda co pod topolą mieszka???

PS: widział ktos w Alpach topolę???
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:29
                                                    wolę chyba blond...
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:31
                                                    Tylko co Świstak na to?
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:33
                                                    przez ten czas, kiedy w obozie zawija w sreberka, nic mi nie grozi ;-)
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:34
                                                    Jego najlepszy kolega miś, niedźwiedź znaczy, nadal na łące urzęduje!
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:36
                                                    misiowi postawię kilka baryłek ;-)
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:37
                                                    Hehe, spryciarz :)
                                                    No to pa, ja lece do Leosia i nie szalej za bardzo!
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:39
                                                    pozdrów Leosia ;-)

jak podrośnie zabiorę chłopaka na jakieś fajne imprezki na łące ;-))
                                                  • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:41
                                                    bialy_krolik napisał:

> pozdrów Leosia ;-)
                                                    >
                                                    > jak podrośnie zabiorę chłopaka na jakieś fajne imprezki na łące ;-))

Juz się boję!!!
                                                  • bialy_krolik Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:42
                                                    ze mna krzywda mu się nie stanie ;-))
                • nane1 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 15:07
                  <chwaleleosia>
    • b_a_l_b_i_n_k_a Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:56
      Ooooooo :-))))
      Kasia jest wysterylizowana i romanse jej nie w głowie :-)
      • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 16:57
        Balbinko, witamy :))
        Oglądałam Kasiule dzisiaj z 15 razy - cudna :)))
        A ja chyba mojego tez wysterylizuję, ale mo go żal...
        • conejito13 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:14
          a co, zaczal sie lajdaczyc i o alimenty cie pozwali:)?
          • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:16
            hehe, tylko czekam az zacznie gwałcić moje futrzaki :)))
            Ponoc DOJRZEWA...
            • b_a_l_b_i_n_k_a Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:18
              Jak dojrzeje to powie "Spadam!" i będziesz go szukać u okolicznych królic,
              kotek i wiewiórek :-)
              • chloe30 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:21
                Ło matko!
                Ludzie, w niewinności chciałam dziecię uchować :DDD
                • conejito13 Re: Kasia dla Leosia 28.03.06, 17:30
                  a wiewiorkokrolik to bylby niezly stwor....:)
                  kiedys byla taka dobranocka, nie pamietam jak sie nazywala, i tam wlasnie byly
                  takie rozne dziwne mieszaniny zwierzakow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka