avri 24.03.09, 21:27 Kupiłam waniliowy koktajl, niestety po wymieszaniu w shaker'ze z mlekiem (0,5%) czuc proszek. Czy da się coś z tym zrobić?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
lenkaaa Re: Smak koktajlu 24.03.09, 23:08 moze dodanie jakiegos owocu albo rozpuszczalnej kawy pomoze ? Tu sa rozne sposoby przyrzadzania koktajli, moze cos z tego wykorzystasz :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48760&w=78103765&v=2&s=0 i tutaj tez forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48760&w=79633389&v=2&s=0 Link Zgłoś
milen7 Re: Smak koktajlu 01.04.09, 21:42 Znajomy przywiózł mi ostatnio z USA kilka koktajli waniliowych, niestety po otwarciu okazało się, ze w ogóle nie czuc wanilią...tylko takim proszkiem... kupując koktajl waniliowy w Polsce był on w smaku waniliowy....i nawet dobry...po otwarciu pudełka czuc było wanilią...a te z USA hmmmm.... mam pytanie, czy ktos z Was stosował koktajle z USA? czy wasze koktajle waniliowe są smaczne waniliowe? nie wiem co o tym mysleć, prosze o rady.... Link Zgłoś
gosiah02 Re: Smak koktajlu 01.04.09, 22:34 Witam, Ja mam z USA. Bardzo Mi smakuje. Rano piję go z łyż. kawy rozpuszczalnej. Jest pyszny. Wieczorem sam, albo z kakao, w zależności na co mam ochotę. Ogólnie jest dobry. Pozdrawiam Link Zgłoś
milen7 Re: Smak koktajlu 02.04.09, 08:52 Witaj napisz mi czy twój koktajl pachnie ładnie wanilią?czy ty masz opakowanie 750g? bo ja mam takie pozdrawiam Link Zgłoś
my-sybilla Re: Smak koktajlu 02.04.09, 17:00 Witam Polecam koktajl w jogurcie takim, który je się łyżeczką. Należy do shakera dodać np. jogurt jogobella taką małą i koktajl a później zalać to zwykłą wodą zakręcić i wymieszać. Przygotować sobie koktajl najlepiej 25 minut przed wypiciem i nie będzie czuć się tak proszku. Nie pić z mlekiem bo ono nie jest dla ludzi. Jesteśmy jedynymi ssakami, które nie piją nie swoje mleko. Nawet krowa nie pije swojego mleka. Link Zgłoś
dzidzia.ewcia Re: Smak koktajlu 29.04.09, 12:19 Witajcie. Ja mam dwa koktajle z USA, ale o smaku kawy z mlekiem i ciasteczek z kremem. Zapach jest super apetyczny, ale smak... No cóż, czuć w nich chemię i jakąś taką jakby mączkę. Poza tym są za słodkie, więc mieszam je pół na pół z koktajlem waniliowym (Polskim). Piję tylko z mlekiem, więc nie wiem czy jogurt zmienia jakoś ich smak. Pozdrawiam. Link Zgłoś