Dodaj do ulubionych

Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel

30.03.06, 18:54
Szczęsliwe malżeństwo sprawia,ze kobieta wygląda na 2 lata młodszą niż w
rzeczywistości.
Kobiety zamężne,cieszące się wysokim statusem społecznym i nieprzesadzające z
opalaniem mogą wyglądać nawet o 7 lat mlodziej niz kobiety samotne,ubogie i
spędzające duzo czasu na słońcu/w solarium.

I co Wy na to? :)
Obserwuj wątek
    • wesola_kicia Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 18:56
      doświadczyłaś tego na sobie?
      jak tak to może warto zmieniac stan cywilny
      • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 18:58
        nie mnie sądzić czy wyglądam młodziej niż koleżanki :)
        A Tty zastanów się nad tym i na poczatek zrezygnuj z opalania;)
        • wesola_kicia Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 19:00
          oj chodziło mi oto jak ty na to patrzysz
          nad czym mam sie zastanowić?
          a opalac sie nie opalam
          • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 19:07
            Ja na to patrzę tak: skoro tak obliczyli naukowcy to musi być prawda;))
            Natomiast nie wynika to z moich obserwacji prowadzonych na znajomych mi
            małżeństwach. Ale coś w tym musi być :)
            a dlaczego się nie opalasz? ja bardzo lubię i nie moge doczekac się lata:)
            • wesola_kicia Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 19:09
              bo narazie nie ma jak
              • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 19:11
                Bardzo dobra odpowiedź :))
                Ale rozsądnego faceta z wypchanym portfelem mozesz juz zacząć szukac, im
                wczesniej znajjdziesz, tym szybciej przestaniesz się starzeć ;)
                • to-wlasnie-ja Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 19:18
                  Zgadzam sie z naukowcami :))) plus minus tyle lat mi odejmuja osoby, ktore mnie nie znaja ( kobiety tez )
                  • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 19:25
                    No to pogratulować męza i portfela:))
                    Tylko nie mów,ze się nie opalasz??!! w to nie uwierzę.
                    • to-wlasnie-ja Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 19:37
                      To nie powiem :)
                • wesola_kicia Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 19:23
                  rozumie
    • schizoo Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 20:33
      Tobie już nic nie pomoże:)
      • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 21:30
        Schiziu, wiem,ze bardzo byś chciał mnie zasponsorować, ale nie mogę, nie mogę...
        bo widzisz,jeszcze trochę szczęścia i zostanę małolatą, a na to nie moge sobie
        pozwolić, mam pewne zobowiązania w zyciu dorosłym:))
      • agent006 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 21:34
        czyli nic do szczęścia nie brak...?
        • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 21:38
          Mam tak publicznie??
          To była odpowiedż dla Schizoo :)

• bettina75 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 21:39
            Wietka, jak dobrze to mozesz:))
            • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 21:43
              to Wy się macie wypowiadać, nie ja :)
              A ze mną tak dobrze,ze nawet porządne opalanie nie zaszkodzi :)
              • bettina75 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 21:46
                No wiec ja Ci powiem, ze prawie nigdy sie nie opalam,
                ale w cieniu z ksiazka w reku siedze baaaaaardzo chetnie...
                i kolysam sie przy tym :)))
                Tak wyglada moje leniuchowanie i ladowanie akumulatorow:)
                • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 21:49
                  Tez tak można :)
                  • bettina75 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 21:50
                    Nawet polecam:)
                    • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 21:51
                      Ta, wiem, zdrowo...:)
    • girl32 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 21:49
      A gdzie tak pisali?
      • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 30.03.06, 21:50
        a w takiej jednej gazecie :)
        ale nie brukowcu
    • asja103 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 08:57
      no u mnie jest tak, wygladam o wiele młodziej ...... uwielbiam nawet mówić ile
      mam lat i widzieć to zdziwienie w oczach ;)...ale nie jestem pewna, czy to
      sprawa szczęśliwego małżeństwa, czy też wypchanego portfela...to chyba raczej
      geny, moi rodzice tez młodo wygladaja, a nie było to szczęśliwe małżeństwo,
      portfel też raczej bywał pusty niż pełny
      • prinzessin1 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 09:05
        Tylko i wylacznie geny wplywaja na nasza urode:)
        • asja103 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 09:06
          no tak własnie myslę, coś mi się zdaje, że wietka czyta za dużo prasy
          kobiecej ;)

oczywiście bez urazy i z całą sympatią dla Wietki :)
          • prinzessin1 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 09:43
            Czytamy to co nam odpowiada, tylko nie powinnismy wszystiego brac na wage zlota,
            bo przeciez dziennikarze tez musza zapracowac na zycie, prawda albo klamstwem:)
            • asja103 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 09:53
              eee no oczywiście, ja tez czasem lubie sobie takie gazety przejrzeć...

• to-wlasnie-ja Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 09:10
        Tez sie do tego przychylam . Choc brak szczescia w malzenstwie i wieczne klopoty finansowe potrafia postarzec. Twarz robi sie wtedy taka sciagnieta , szara, rysy sie wyostrzaja , zmarszczone czolo, zacisniete usta.Puste oczy, zlosc na caly swiat.
        Ja nie wiem dlaczego tak wygladam ( geny raczej nie ), portfel sredni. Stawiam na szczescie :)))
        • prinzessin1 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 09:13
          Znam osobiscie pewna osobe, ma za soba wiele nieprzyjemnych przezyc,
          a jednak wyglada 10 lat mlodziej anizeli jest, wiec?
          Moze to tylko wyjatek?
        • asja103 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 09:16
          oczywiście, że kłopoty finansowe i kazde inne, mają wpływ na wygląd...ale znam
          takie, które w małżeństwie szczęśliwe, portfel pełny, a wygladają na więcej niż
          mają

chyba nie ma reguł
        • asja103 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 09:54
          a ja dalej jednak trzymam sie genów ;)
          • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 14:16
            Geny to podstawa, ale szczęśliwe, beztroskie życie, zero kłopotów finansowych
            sprawiają,ze czujemy się, a więc i wygladamy lepiej.
            • bettina75 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 14:18
              no moze wygladamy zdrowiej, bo zadowoleni wewnetrznie,
              ale geny goruja napewno...:)
              • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 14:21
                • wietka Re: Asja 31.03.06, 14:22
                  to nie w prasie kobiecej , ale takiej pod psychologiczną podpadającej :)
                  • asja103 Re: Asja 31.03.06, 14:24
                    a Ty sie tam nie przejmuj co ja wypisuje, jakbys nie wiedziała, że w pracy to
                    ja czasem z nudów głupoty gadam ;)
            • asja103 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 14:21
              a widzę, że pojawiła sie właścicielka, niezłych genów :)

witam, sprawdziłam to o co pytałaś, ale nie mamy...przykro mi
              to znaczy mamy, ale na razie poszło i nie wiem czy wróci, bo dawno
              poszło....troche zawiłe, ale Wietka zrozumie ;)
              • bettina75 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 14:23
                fantastyczne!!!!:)))
                Jezyk polski:)
              • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 14:24
                :))
                jak miło coś miłego usłyszec :)
                • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 14:25
                  ojej, to dzisiejsze niskie ciśnienie, posty mi uciekają!

Do Asji c.d : jak się pojawi, to zatrzymaj i daj znać :)
                  • asja103 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 14:27
                    jak najbardziej kochana :)
                    • wietka Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 14:29
                      to dzięki:)
                      nie da rady pisać - wywala i nie łączy :(
                      • asja103 Re: Odmładzające małżeństwo i zasobny portfel 31.03.06, 14:30
                        rano było ok, ale faktycznie teraz cos się knoci ;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka