Dodaj do ulubionych

Woland - zapraszam na słowo!

16.10.01, 14:39
Stary wydaje mi się to bezcelowe - umawianie singli w jakimś punkcie.
Dochodzę do wniosku, że Oni w sumie to tego nie chcą.
Możemy się spotkać w jakiś dzień z Kropką przy browarze i wszystko na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mika Re: Woland - zapraszam na słowo! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 16.10.01, 14:45
      Motor nie przesadzaj. Ja bym chetnie się z Wami spotkała, ale ten wyjazd mam
      zaplanowany już o 2 miesięcy!!!!!
      • motor Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 15:05
        Cieszę się, że miała byś ochotę - nic straconego - to nie jest przecież
        ostatnia szansa
    • woland? Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 15:04
      nie podawaj się facet. nie od razu Kraków zbudowano. do piątku jeszcze parę
      dni. rozumiem tych, którzy się boją'ujawnić' ale mam też nadzieję, że znajdą
      się tycy, którzy na przekór milczącej większości przyjdą.
      • motor Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 15:09
        Ja też to pojmuję - ale zaczeło mnie to irytować. Bo z jednej strony: jestem
        samotny(a), szukam kogoś bliskiego, poznam kogoś z kim można pogadać, dlaczego
        sam(a) - a ja właśnie piszę dlatego bo się wycofujecie - w chwili kiedy jest ku
        temu okazja.
        • woland? Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 15:26
          pochowali się do swych norek. ot co. zanczy się, wolą pozostawać adresem,
          postem, paroma słowami w eterze. anonimowi, bezpieczni.
          • Gość: Mika Re: Woland - zapraszam na słowo! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 16.10.01, 15:30
            może to przez to że duża część ludzi nie mieszka w W-wie?
          • Gość: kaja Re: Woland - zapraszam na słowo! IP: 212.160.78.* 16.10.01, 15:32
            moze wola uzalać się nad soba, a jeszcze mogłoby sie okazać, ze na takim
            spotkaniu znelezliby swoja drugą polowke i co wtedy, nie mogliby sie zalic, ze
            sa sami, nieszczesliwi...
          • kropka! Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 15:33
            ha, pewnie wcale nie są singlami...
            • motor Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 15:35
              Zgadzam się z przedmówczynią
              • kropka! Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 15:38
                no własnie,jakis czas temu doszłam do takiego wniosku,więc siłą rzeczy nie mogą
                sie spotkać, a popisać sobie, czemu nie, kazdy może, bo jest anonimowy.ot i
                wszystko jasne.
                • motor Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 15:52
                  Oszukańców na szafot!
                  • anka1 Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 15:55
                    windą, windą:)))
                    • woland? Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 16:07
                      a może osądzimy ich zaocznie i dokonamy publicznej egzekucji literka po literce
                      roztrzelamy ich nicki. uwaga strzał próbny. pif-paf -M-a-r-i-o-2- Jeden już
                      leży roztrzelany ;)))
                      • anka1 Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 16:11
                        a ja juz nie mam czasu. ide do domu odrabiac zaleglosci w spaniu. nie strzelajcie za glosno
                        bo mnie obudzicie i bede zla jak rozzloszczony byk:))). do jutra! pa!
                        • woland? Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 16:17
                          tratatatatata ------------
                          • kropka! Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 16:19
                            ja mogę użyczyć kałasznikowa
                          • Gość: samanta1 Re: Woland - zapraszam na słowo! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 16:21
                            Uff! Udalo mi sie ! Za co ta egzekucja? Ja tam chetnie bym sie spotkala z Wami
                            ale...ze Szczecina?????? Niby chca ale nie chca....:))) strach przed pokazaniem
                            oblicza? Ciekawe jak to jest..To tak jak z tym planowanym Sylwestrem..tez
                            wszyscy raczkiem,raczkiem....
                            • woland? Re: Woland - zapraszam na słowo! 16.10.01, 16:27
                              daj spokój rakom. znak jak każdy.
                              Woland

PS: trach-trach *M*a*g*n*o*l*i*a* <wiem, że jesteś niewinna, ale na wojnie
                              zawsze muszą być postronne ofiary... ;))))>
                              • Gość: Mika Re: Woland - zapraszam na słowo! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 16.10.01, 16:39
                                Woland jesteś Rakiem?
                                • woland? Re: Woland - zapraszam na słowo! 17.10.01, 16:18
                                  acha.
    • Gość: mea Re: Woland - zapraszam na słowo! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 17:32
      ja się zgłosiłam, choć nie jestem singlem, no może nie szukam kogoś dla siebie
      ale kocham ludzi, lubię poznawać nowych. Słuchajcie do jasnej anielki (anielo
      wybacz!) czy wszyscy muszą na siłę szukać swojej drugiej połowy? A nie możemy
      pogadać sobie to przy piwku, to przy wódeczce; to troche się popisać, to trochę
      się rozczarować, to trochę się pośmiać.
      Co z tego, że się okaże,że mam lat 60 z hakiem i przyjdę na spotkanie z wnuczką
      i jej chłopakiem lub też świecę łysiną i jestem facetem? Nie uważavcie, że
      będzie ciekawie?
      Trochę rozrywki poproszę. Precz z pesymizmem!!!!
      mea
      • woland? Re: Woland - zapraszam na słowo! 17.10.01, 10:02
        a ile lat ma wnuczka ??? no a tego jej chłopaka to zabierać nie musisz... :)))
        • motor Re: Woland - zapraszam na słowo! 17.10.01, 11:38
          Ja mam brodę, protezę i sztuczne oko, zamiast ręki hak - a to ja właśnie staram
          się Was zebrać do kupy
          • Gość: Skorpion Re: Woland - zapraszam na słowo! IP: 155.158.218.* 17.10.01, 13:58
            A ja mała,taka mała i macham giczałami!!!!!
            • woland? Re: Woland - zapraszam na słowo! 17.10.01, 14:06
              hę???
              • Gość: fiona Re: Woland - zapraszam na słowo! Do: motora IP: 217.8.178.* 17.10.01, 14:11
                Ja się też zgłosiłam, ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Czy ten PUB jest
                otwary do 5 rano? Powrotny pociąg może mnie dopiero wtedy zabrać.
                Hę?
                Pozdrowionka!
                • woland? Re: Woland - zapraszam na słowo! Do: motora 17.10.01, 14:25
                  Oj wiesz, jak jest. A Ty mnie tu pod włos nie bierz. To co niby, mam Cię
                  przenocować????? Co to, to nie. Ja porządny facet jestem. Co by sąsiedzi
                  powiedzieli. I tak mają o mnie szczególne zdanie ;))).
                  Podrawiam Poznań
                  Woland
            • Gość: BigMan Re: Woland - zapraszam na słowo! IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 17.10.01, 14:08
              Co, buciki dziecku zabrali?

Gość portalu: Skorpion napisał(a):

> A ja mała,taka mała i macham giczałami!!!!!

• Gość: mea Re: Woland - zapraszam na słowo! Skorpion i Woland IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 14:09
              Do Skorpiona: Z racji wieku informuję, że giczałami to się kiwa.

Do Wolanda: Jak przyjdziesz z kotem to napiszę ile moja wnuczka ma lat.
              • Gość: Skorpion Re: Woland - zapraszam na słowo! Skorpion i Woland IP: 155.158.218.* 17.10.01, 14:22
                MACHA!!!A co piosenki nie znasz? Ona machała tymi giczałami! Aha! O!
                • Gość: mea Re: Woland - zapraszam na słowo! Skorpion i Woland IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 14:28
                  Gość portalu: Skorpion napisał(a):

> MACHA!!!A co piosenki nie znasz? Ona machała tymi giczałami! Aha! O!

CYTUJĘ: "A ja kiwam giczałami, giczałami sobie kiwam" Jak się nie mylę śpiewała
                  to Pani Barbara Rylska w latach 60-tych. I CO ?
                  • motor Re: Woland - zapraszam na słowo! Skorpion i Woland 17.10.01, 14:37
                    Macha, czy nie ale jest wyluzowana.
                    Drętwiźnie i wyrachowaniu mówię STOP.
                  • Gość: fiona Re: Woland - zapraszam na słowo! Do Wolanda? IP: 217.8.178.* 17.10.01, 14:39
                    To było pytanie do motora!
                    Gdzież bym śmiała wpychać się na Wolandowe salony!
                  • Gość: Skorpion Re: Woland - zapraszam na słowo! Skorpion i Woland IP: 155.158.218.* 17.10.01, 14:39
                    To ty taka stara jesteś? :-))))

Dla rozrywki:> WIERSZYK SZCZĘŚCIA
                    > Żeby docenić wartość jednego roku, zapytaj studenta, który oblał
                    końcowe
                    > egzaminy.
                    >
                    > Żeby docenić wartość miesiąca, spytaj matkę, której dziecko
                    przyszło na
                    > świat za wcześnie.
                    >
                    > Żeby docenić wartość godziny, zapytaj zakochanych czekających na to,
                    > żeby się zobaczyć.
                    >
                    > Żeby docenić wartość minuty, zapytaj kogoś, kto przegapił autobus
                    lub
                    > samolot.
                    >
                    > Żeby docenić wartość sekundy, zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek.
                    >
                    > Żeby docenić wartość setnej sekundy, zapytaj sportowca, który na
                    > olimpiadzie zdobył srebrny medal.
                    >
                    > Czas na nikogo nie czeka. Łap każdy moment, który ci został, bo jest
                    > wartościowy. Dziel go ze szczególnym człowiekiem - będzie jeszcze
                    więcej
                    > wart.
                    >
                    > Pochodzenie tego wiersza nie jest znane, ale przynosi on każdemu
                    > szczęście, kto prześle go dalej.
                    > Wyślij do osób, którym życzysz szczęścia.

No i ja wysyłam go wam wszystkim!
                    A z tym wiekiem to żart!:-)))
                    • Gość: 2001 Re: Woland - zapraszam na słowo! Skorpion i Woland IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 17.10.01, 14:44
                      Cos mi sie wydaje, ze przyciagasz ostatnio same skorpiony...
                      • Gość: mea Re: Woland - zapraszam na słowo! Skorpion IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 15:04
                        Przecież wiem, że to żart, ja mam po prostu dobrą pamięć, gdy leżałam w
                        kołysce, to to śpiewano. A z resztą nigdy nie wstydziłam się swego wieku. daj
                        wszystkim dziewczynom w moim wieku wyglądać i czuć się tak jak ja.
                        pzdr rycząca czterdziestka mea
                        • motor Mea 17.10.01, 15:08
                          Brawo jestem z Ciebie dumny - niech żyje!
                          • Gość: mea Re: motor IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 16:09
                            motor napisał(a):

> Brawo jestem z Ciebie dumny - niech żyje!

Zyję i jeszcze długo pożyję. Do 92 lat będę używała życia a potem dopiero druty,
                            włóczka i brazylijskie seriale. Ja też jestem z siebie dumna. No, może nie ze
                            wszystkiego - ale za to z większości.
                            pa
                            • motor Re: motor 17.10.01, 16:13
                              Życzę by tych powodów do zadowolenia, wraz z upływającym czasem miała coraz
                              więcej
                              • Gość: mea Re: motor IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 16:25
                                dziękuję bardzo. Dzisiaj mam oblewanie mojej jedynej córki (co prawda ma być
                                córką chrzestną). Właśnie urodziła mi się dziś przed południem (koleżanka mi ją
                                urodziła) ale i tak będzie moja najukochańsza dziewczyna. Potem zaś imieniny
                                Małgorzaty. Super dzień i mam nadzieję, że nie skończy się przed północą.
                                Kończę, bo muszę lecieć i robić się na bóstwo.
                                pzdr z wtryskiem
                      • woland? Re: Woland - zapraszam na słowo! Skorpion i Woland 17.10.01, 16:34
                        Jeśli to do mnie, to nic w przyrodzie nie ginie. Jakiś czas temu jeden taki
                        skorpion puścił mnie kantem...

Gość portalu: 2001 napisał(a):

> Cos mi sie wydaje, ze przyciagasz ostatnio same skorpiony...

• motor Re: Woland - zapraszam na słowo! Skorpion i Woland 18.10.01, 08:53
                          Cześć Wam z rana - pozdrawiam serdecznie i życzę udanego dnia
                          • Gość: mea Re: Woland - zapraszam na słowo! Skorpion i Woland IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.10.01, 10:38
                            Witajcie wszyscy. Ja też już pracuję. Co prawda praca dzisiaj przychodzi mi
                            baaaardzo ciężko, ale trzeba zarabiać, by się bawić.
                            pzdr
                            • motor Re: Woland - zapraszam na słowo! Skorpion i Woland 18.10.01, 11:48
                              Witam serdecznie - z kręcącego stołka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka