krzysztof.r.m 17.10.01, 11:23 ...a jeszcze troche inna aura do tej kawki mi sie miesza. I troszke cukru tez zamieszam... krm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: W Kafki aurze pije kawke IP: *.mst.gov.pl 17.10.01, 11:25 białe proszki są ostatnio źle oceniane przez media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: W Kafki aurze pije kawke IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.10.01, 11:28 w mediach mowia, ze policjanci mowia, zeby w mediach o tym nie mowic Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: W Kafki aurze pije kawke 17.10.01, 11:30 Dlugo trwalo zanim Ci odpowiadam, ale musialem sprawdzic czy to aby ktos sie nie podszyl pod Aniele, moj Ty dobrotliwy. Medialnie proszki faktycznie maja notowania nizsze. Natomiast do kawki, buraczany czy trzcinowy, odrobinka..sama wiesz jak to jest... Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: W Kafki aurze pije kawke IP: *.mst.gov.pl 17.10.01, 11:35 macałeś mnie w swojej nieufności? skrzydła mi potargałeś :) zauważ że nie mam Ci za złe że kawkę pijesz w czasie kiedy inni w pocie czoła i ku chwale... :) anielsko dobrotliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: W Kafki aurze pije kawke 17.10.01, 11:39 A ja sadzilem , ze to nie skrzydla, jedynies tylem swym do mnie sie odwrocila, a jam byl pewien ,ze ...no przeciez staralem sie objac jedynie . Tyle , ze oburacz... Wszystko przez te Kafki aure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: W Kafki aurze pije kawke IP: *.mst.gov.pl 17.10.01, 11:47 aha zważ że kafka procesem skończył :)) nie daj się mu omamić :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: W Kafki aurze pije kawke 17.10.01, 11:52 Jest chlodno, wilgotno, mglisto. Jak bede wychodzil to sobie zasune ZAMEK. Ale to po kawce w aurze Kafki krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: W Kafki aurze pije kawke IP: *.mst.gov.pl 17.10.01, 12:18 w taką pogodę anioły spadają na ziemię jak kawki :) nic nie daje kawka pita w aurze kafki :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: W Kafki aurze pije kawke 18.10.01, 16:13 chyba ze sie czeka:))) jak Jozef K. :))) Odpowiedz Link Zgłoś