Dodaj do ulubionych

permban / VW i gom jabbar

07.04.06, 00:43
Dziś nie byłem w żadnym publicznym pokoju, tylko w Lokomotywie i w pokoju
Konfraterianie. Chciałem zajrzeć do "30-tek". Okazało się, że mam bana.
Zapytałem reda z "30-tek" Joasię, stwierdziła, że nie ma bana na loginie
"proces7". Spróbowałem wejść do innych pokojów i nie dało się. Poszedłem
wyjaśnić sprawę do pokoju "Pomoc", używając nicka "Taber":

proces.superhost.pl/blog/media/blogs/b/gomjabbarvw.html
Obserwuj wątek
    • ruda_strzyga Re: permban / VW i gom jabbar 07.04.06, 07:28
      No tez procu wymysliłeś! Chodzić do pokoju Pomoc po pomoc czy wyjaśnienia to
      jak nieprzymierzając chodzić do Lokomotywy po cyberek;)
    • mikosz8 Re: permban / VW i gom jabbar 07.04.06, 07:28
      Proces struktura czatów na O2 , jest skonstruowana na wskroś policyjnie.Czaty
      są niczym obozy koncentracyjne podzielone na podkomanda (pokoje) otoczone
      ścisłym kordonem fioletowych cenzorów. Wolne słowo na czatach jest masakrowane
      przez ślepo podporządkowanych redów a userzy, Ci którzy stanowią sól rozmów są
      bezwzględnie rugowani z czatów kiksami, banami, bootami, permbanami. Ponoć są w
      opracowywaniu nowe metody całkowitego wywalania z czatów - jest taki programik
      który odczytuje IP delikwenta i niezależnie od loginu po paru minutach
      automatycznie wyrzuca go z pokoju ,niezależnie w jakim się znajduje.
      Fioleci usilnie pracują nad doskonaleniem narzędzi przmusu na czatach tlenowych.
      Oczywiście dla ich chorych ambicji. Ten zrzut obrazuje ile w fioletach jest
      buty , arogancji i zwykłego chamstwa .Zupełnie się nie liczą ze zwykłym szarym
      userm, którzy określają ich byt na tym portalu.
      Jest to szkodliwa polityka dla portalu jako firmy. Takim postepowaniem nie
      przyciągnie się ludzi na portal. Zupełnie przypadkowo usłyszałem rozmowę syna z
      koleżanką przy komputerze.

- może byśmy weszli na jakiś nowy czat? ponoć na tlenie jest.
      - koleżanki mówiły że na tlenie to obciach, nie dość że pilnują zieloni to
      jakieś automaty wywalają masowo z pokoi.

Nic się nie odezwałem bo dziecko nie wie że tatuś zna te doświadczenia bardzo
      dobrze.
    • narcyzka6 Re: permban / VW i gom jabbar 07.04.06, 12:29
      może mi ktoś wyjasni za co proces dostal premban skoro prembany dajecie podobno
      tylko za spam.prosze wyjasnijcie mi to .a i jeszcze jedno prosze odblokujcie
      procesa.
      • czatowykaleka Re: permban / VW i gom jabbar 07.04.06, 12:46
        w ogóle jak mozna stosować takie kary?,czy to jakis obóz?,wreście dojdzie do
        tego,że niektórzy z nas skasuja sobie komunikatory tlenu,moze oto niektórym chodzi?
        • proces7 Re: permban / VW i gom jabbar 08.04.06, 21:28
          Ja osobiście sądzę, że część fioletowych z czata, działa celowo na szkodę
          interesu o2 sp.z o.o. Prawdopodobnie sa powiązani z innymi portalami w jakiś sposób.
      • pociagexpresowy Re: permban / VW i gom jabbar 07.04.06, 23:57
        Całkowicie zgadzam się z negatywnymi opiniami na temat czatów na tlenie. W
        jednym z publicznych pokoi jestem tzw. opem. Zgadzam się że wszelkie
        uprawnienia posiadane przez fiolety, czerwonych i zielonych sa naduzywane.
        Podobnie jak w realu kolory najczesciej dostaja "znajomi królika", a także jest
        to dla niektórych doskonały sposób (ich zdaniem) podrywania dziewczyn. W pokoju
        w którym jestem "kolorek" mają małolaty, ktore nie bardzo wiedzą co sie z tym
        robi. Oczywiscie, że banowani są często ludzie ktorzy ośmielają się mieć własne
        zdanie. Nie banuje się natomiast znajomych bez względu na zachowanie,
        słownictwo. To teraz tyle. Pozdrawiam.
    • proces7 Re: permban / VW i gom jabbar 16.10.06, 21:28
      Valmont prosił mnie, bym odświeżył mu pamięć, jak to gom jabbar i VW
      "superjuzerowali". Zatem proszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka