Dodaj do ulubionych

Wąglika kupię

17.10.01, 13:26
Kupię robaczki, przecież muszę ożywić moją korespondencję.
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: Wąglika kupię 17.10.01, 19:13
      waglika nie mam. moze byc marburg? ale jest bardzo grozny!!!!
    • Gość: enancjo Re: Wąglika kupię IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.10.01, 20:33
      .. moze lepiej nowy mozg lub przynajmniej jedna szara komorke..
      • Gość: samanta1 Re: Wąglika kupię IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 20:49
        Ma juz jedna i nie ma szns na dalszy rozwoj ...:)
      • radz!u Re: Wąglika kupię 19.10.01, 14:17
        Mózg to ja chyba mam, ale niczego nie mogę być pewien. A co do niewybrednych
        żartów, to kto powiedział że wszyscy muszą być politycznie poprawni. Jak byłem
        maly i były dowcipy o Czarnobylu to nikt się specjalnie nie oburzał. A kwestia
        tego czy autor tej wypowiedzi ma mózg czy nie pozostaje nadal otwarta.
        • Gość: enancjo Re: Wąglika kupię IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 14:33
          radz!u napisał(a):

> Mózg to ja chyba mam, ale niczego nie mogę być pewien. A co do niewybrednych
          > żartów, to kto powiedział że wszyscy muszą być politycznie poprawni. Jak byłem
          > maly i były dowcipy o Czarnobylu to nikt się specjalnie nie oburzał. A kwestia
          > tego czy autor tej wypowiedzi ma mózg czy nie pozostaje nadal otwarta.

.. sry, wybacz wydaje Ci sie, ale nadal nie masz, bo jest lekka roznica miedzy
          najgorszym wypadkiem nawet z ludzkiej winy a dzialaniem z premedytacja ...
          .. nadal zycze zdrowej szarej komorki i niech Ci iskrzy jak najdluzej
          Enancjo
          • Gość: Rad!u Re: Wąglika kupię IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 19.10.01, 14:59
            Dyskusja o moich szarych komórkach zaczyna mnie irytować. jaka jest rożnica
            między żartami z rzeczy zamierzonych a zupelnie przypadkowych gdy są one tak
            samo tragiczne
            • Gość: enancjo Re: Wąglika kupię IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 15:07
              Gość portalu: Rad!u napisał(a):

> Dyskusja o moich szarych komórkach zaczyna mnie irytować. jaka jest rożnica
              > między żartami z rzeczy zamierzonych a zupelnie przypadkowych gdy są one tak
              > samo tragiczne

.. irytujesz sie .. nie znasz sie na zartach .. wlasnie taka .. sam widzisz ze
              aby cos bylo zartem to musi miec swoj poziom,
              .. zwykla glupota tez bywa smieszna .. ale daleko jej do zartu.. czyli odrozniaj
              jedno od drugiego,
              .. dlaszego milego iskrzenia Ci zycze.
              Enancjo

• Gość: Radz!u Re: Wąglika kupię IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 22.10.01, 14:15
                Gość portalu: enancjo napisał(a):
                > .. irytujesz sie .. nie znasz sie na zartach .. wlasnie taka .. sam widzisz ze
                > aby cos bylo zartem to musi miec swoj poziom,
                > .. zwykla glupota tez bywa smieszna .. ale daleko jej do zartu.. czyli odroznia
                > j
                > jedno od drugiego,
                > .. dlaszego milego iskrzenia Ci zycze.
                > Enancjo

Tu nie chodzi o to czy znam się na żartach czy też nie, dla mnie problemem jest
                róznica między dowcipami np. o zagładzie Żydów a dowcipami o ataku na WTC.
                A jeżeli ktoś chce żartować z moich szarych komórek to proszę bardzo, tylko niech
                nie używa tych dowcipów jako argumentacji.
                >

• anka1 Re: Wąglika kupię 18.10.01, 08:20
      Samanta Enancjo macie racje.
    • Gość: kitek Re: Wąglika kupię IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.10.01, 08:27
      Ameryka dowcipem odreagowywuje nieznazne niebezpieczenstwo, a u nas juz
      wszyscy "swieci" rzucaja sie, za niewinny wirtualnt zart
      • anka1 Re: Wąglika kupię Kitek 18.10.01, 08:29
        wiesz co Kitek czasem niektore zarty sa nie na miejscu. ja tez glupio zartowalam z
        marburgiem. mea culpa! ide posypac leb popiolem !
        • atropina Re: Wąglika kupię Kitek 18.10.01, 08:38
          popiołem z wąglika ;o))
          • anka1 Re: Wąglika kupię Atropina vel Mario 18.10.01, 08:44
            a ile razy jeszcze nicka zmienisz?:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka