nadziejkaa 09.04.06, 12:22 Właśnie, ciekawa jestem, czy faceci wolą kobiety bardziej delikatne i kobiece, czy może takie wulgarne i ostre? A może wolą najbardziej połączenie kobiety wamp i aniołka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tercybiades Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 12:57 Ja tam wolę te, które nie ptrzeszkadzają w byciu mężczyzną. No i jeszcze kokieteryjnie uśmiechnięte:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 14:51 tercybiades napisał: > Ja tam wolę te, które nie przeszkadzają w byciu mężczyzną. A jak wygląda takie przeszkadzanie, tercy? Bo może sama przeszkadzam, a nawet nie wiem o tym. A może chodzi Ci o to, żeby kobieta nie była zbyt dominująca w związku? Tylko pozwoliła poczuć mężczyźnie, że ona go potrzebuje, że on jest dla niej ważny, jednocześnie dając mu możliwość traktowania jej, jako najcenniejszego skarbu. To cudowne, jeśli kobieta przy mężczyźnie może czuć się piękna i najważniejsza w jego życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 19:33 Nadziejko to o przeszkadzaniu, pewnie wzajemnym i braku szacunku (jak mi się zdaje). forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33883&w=37587474&a=37587474 Co do reszty. To jest cudowne, kiedy kobieta czuje się tak przy mężczyźnie, to cudowne, kiedy mężczyzna o tym wie!:)Bo każda zasługuje właśnie na to, by być najpiękniejsza i najważniejsza i pal sześć wamp czy aniołek. Odpowiedz Link Zgłoś
kruska Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 17:39 Juz chcialam sie kokieteryjnie usmiechnac , gdy uswiadomilam sobie , ze TO! nie przystoi aniolom:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 19:37 Kruska uśmiechnij się, a niech te skrzydełka się nadpalą, może nie wszystko jeszcze starcone i zaoszczędzisz na lekcjach śpiewu:) A tak z ciekawości, co przystoi anoiłom? Odpowiedz Link Zgłoś
kruska Re: Wamp czy aniołek? 11.04.06, 19:28 Tercybiadesie , tak naprawde to nie wiem :)) i obym jak najdluzej przekonac sie o tym nie musiala !! anioly sa idealne , ja natomiast czasami przejawiam calkiem ziemskie slabosci:)) dlatego trzymajmy sie wersji ze postaram sie zapracowac na skrzydla - w momencie , kiedy akurat nic innego do roboty miec nie bede , zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 14:00 Nadziejko, tutaj z pewnością panowie powinni się wypowiedzieć, ale mam swoje typy;) Kobieta powinna być mieszanką (czasem wybuchową a czasem kojącą) różnych cech, żeby nie była nudna. Może posiadać kopalnię wad, ale powinna umieć je sprzedać jako urocze zalety. To czyni z niej tę jedyna, wyjątkową. A jeśli dodać do tego szczyptę seksapilu...Nie ma mocnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
kipuros Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 14:05 o która kobiete pytasz .... kobieta zona?? kobieta kochanka??? kobieta wieczny przedmiot pożądania? Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 14:28 kipuros napisał: > o która kobiete pytasz .... > kobieta zona?? > kobieta kochanka??? > kobieta wieczny przedmiot pożądania? Hm, chcesz powiedzieć, że np. żonę wolisz mieć aniołka, a kochanka najlepiej jak jest wampem, który spełnia Twoje najbardziej wyszukane pragnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
kipuros Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 16:19 TAK JEST INNYMI KATEGORIAMI WYBIERAMY ZONE A INNYMI KOCHANKE.. I NIE TYLKO KOCHANKA MA BYĆ WAMPEM ALE NA PEWNO KOCHANKA JEST UZUPEŁNIENIEM BRAKÓW I ROZWINIĘCIEM ZALET ŻONY... ZA TO NIE MUSI DOBRZE GOTOWAĆ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 16:23 kipuros napisał: > TAK JEST INNYMI KATEGORIAMI WYBIERAMY ZONE A INNYMI KOCHANKE.. Kupiros, a nie może tak być 2 in 1? To jest dopiero sztuka, n'est-ce pas? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 17:05 Ciekawe spojrzenie, zważywszy, że kochanka bywa często czyjąś żoną (tak jest przecież bezpiecznie). Przyjrzyj się swojej żonie czy w kuchni podczas gotowania nie ćwiczy ciekawych pozycji dla swego kochanka, dla którego jest zapewne zajebiście ognista;) A swoją drogą, wygląda na to, że mężowie potrafią wyzwolić talenty kulinarne a nie potrafią sprowokować swoich żon do nieskrępowanego seksu bez trzymanki . A może po prostu im się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
curtisek Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 15:03 Kobieta-anioł czy kobieta-wamp? Wybór trudny,słodki anioł może się znudzić niczym słodka czekolada,wamp moze nam dać w życiu odrobinę pikanteri. Ale i to znudzi sięw końcu.Czyli najlepszym rozwiązaniem jest 2w1, Anioł-Wamp.Wtedy facet nie musi szukać nigdzie pocieszenia w ciężkich chwilach bo ma swego Anioła, nie pójdzie na lewiznę gdyż jego Wamp jest ostry niczym łyżka chili... Odpowiedz Link Zgłoś
emilii75 Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 17:11 bardzo interesujące...Myślę, że zarówno facet, jak i kobieta pragnie tego, co do tej pory nie było im dane ...Więc nie ma tu znaczenia, czy kobieta jest Anioł czy też Wamp...ważne jest to, że będzie połączeniem wszystkich cech, których do tej pory mu czy też jej brakowało...Skupie się tu na facetach bo to interesujący gatunek :) Jak ma kobietę Anioła- pragnie odrobiny szaleństwa..Jak ma kobietę Wampa- pragnie odrobiny spokoju...Tak to już jest, ze zawsze pragniemy inności - zakazany owoc lepiej smakuje - słusznie zauważył curtisek, że najbardziej odpowiednia kobieta, to połączenie anioła z wampem... niestety rzadko tak bywa...Aczkolwiek, gdy takowa się trafi też może się znudzić :) Najważniejsze jest to "coś"...jeżli to "coś" jest, to sukces gwarantowany :))) Dodajmy do tego odrobine fantazji połączonej z .... (proszę uzupełnić w zależności od potrzeb) i zapewniam Was, że żadna kobietka się wtedy nie znudzi :))) Prawda Panowie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 17:15 A gdzie masz pisać? Chyba nie u cylonów, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 17:18 Nie wiem, co lubią z reguły faceci. Mogę powiedzieć, co ja lubię. Z pewnością skrajności i kontrasty. Raz to dziwkę, raz to madonnę. A najbardziej to lubię dobre żarcie, które podobnie jak seks, można sobie najzwyczajniej kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 19:36 I wamp i aniołek są skrajnymi schematami, w które upycha się kobiety. Z feministycznym pozdrowieniem;) Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy nas nie zdradzi! Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 19:42 Liga uczy, wychowuje, liga wszystko wyprostuje:)) A i tak ostatnie słowo należało do facetów, o ile mnie pamięć nie myli:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 19:49 Miia to był cytat z filmu, więc i ja tym samym filmem się podparłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 19:51 Tercy, przygotuję się lepiej, jak będę startowała do teleDurnieju o polskich serialach;) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 19:52 Miia idz po to wino!!!:)))))) A napisz potem jakie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 19:55 To nie był serial tylko "Seksmisja" Machulskiego. Cytujesz to powinnaś wiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
tercybiades Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 20:05 Zamkną ci ten sklep jak nic miiu...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 20:15 W koncu kupiłam hiszpańskie, wytrawne, czerwone. Ma bardzo ładną butelkę. Pasuje mi do sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 22:16 proces7 napisał: > A najbardziej to lubię dobre żarcie, które podobnie jak seks, można sobie > najzwyczajniej kupić. No cóż, udanych zakupów Procesie. I oby nigdy nie zabrakło Ci środków na zakup, bo może kiedyś okazać się, że nie masz tyle, aby kupić tego czego bardzo pragniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 22:26 proces7 napisał: > A najbardziej to lubię dobre żarcie, które podobnie jak seks, można sobie > najzwyczajniej kupić. jednym słowem proces lubi automaty do lodów Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Wamp czy aniołek? 09.04.06, 22:37 Madziu, to to też automat , jakoś nasuwa mi się na myśl"jednoręki bandyta", ale nie ten od hazardu.;) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: Wamp czy aniołek? 10.04.06, 13:41 Proces, ha ha a mówiłeś, że to ja jestem nieskomplikowana dzidzia. J) Cycata kucharka po szkole u zakonnic i stażu u kleryków prawdopodobnie zaspokoiłaby w pełni twoje wygórowane wymagania wobec kobiet. Może, źle dobierasz sobie przyjaciółki? Odpowiedz Link Zgłoś