iza232 11.04.06, 11:22 Wie ktoś co szeptała Handzia Zaczesowi do uszka w łóżku wieczorem? Bo ón się siakoś tak rozochocił i.... no właśnie i...?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panisiusia Re: Handzia + Zaczes w wyrze 11.04.06, 11:40 Powiedziała, żeby założył te galotki w owieczki, które mu kiedyś sprezentowała. Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Handzia + Zaczes w wyrze 11.04.06, 12:40 Zaciążyła ... ????? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Handzia + Zaczes w wyrze 11.04.06, 12:44 jasno sie wyraziła: "ja mysle, ze musimy kupić coś innego..." i tu nastapiło to szeptanie do ucha, gdyż KRRiT nie zezwala na używanie słowa "dildo" przed 22.00:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Handzia + Zaczes w wyrze 11.04.06, 13:13 ja pomyslalam o prezerwatywach - za duzo kasy przeciez nie maja i nie moga ryzykowac kolejnej geby do wykarmienia - dildo raczej nie - zaczes by sie tak nie cieszyl ze hanuta chce dodatkowego zaganiacza zamiast jednego mezowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Handzia + Zaczes w wyrze 11.04.06, 14:06 Zaczesowi przeciez też moga wciskac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Handzia + Zaczes w wyrze 11.04.06, 14:28 Handzia zaproponowała siakieś wypasione majtusie z sex-shopa...to wersja mojego męża, ja proponuję kozaczki, pejcz full latex itd:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś