proces7 11.04.06, 12:58 Zapraszam Wszystkich serdecznie na Blog Mikosza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sol_3 Re: blog Mikosza 11.04.06, 13:10 Taaa, tak bardzo chcialam i mam.. Mikoszu ,porwij mnie stąd bo się ciągle nadziewam na ten palec...tylko Też mi przykro..nawet bardzo sol ZMIESZANA nawet wstrząśnięta Odpowiedz Link Zgłoś
mikosz8 Re: blog Mikosza 11.04.06, 13:10 Tak...dobry dowcip:) Mój blog osiadł w cichej zatoczce ,która otoczona jest rafą koralową chroniącą go przed wszelkej maści piratów, chyżopiórych, spamerów , zaczadzonych czatowo. Klucz do ominięcia raf mają nieliczni . W większości jest to awangarda z karczowiska. Jest to typowy blog tematyczny dla drwali , więc zapewne nie zainteresuje nikogo z Was. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka64 Re: blog Mikosza 12.04.06, 13:12 Ten palec do drwala nie należy, ha ha podróbka Mikosz siakaś takaś nieudana ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
fiszbina_toxi Re: blog Mikosza 11.04.06, 21:43 Yetka pomyliła miejsca w necie, zatem prostuję, bo ten wpis miał iść tutaj. Może nawet Mikuś przedruk sobie zrobi, bo waga problemu taka zbieżna z jego wpisami;)Yetuś jakby już przeprosiła to ja nie muszę;) Przepraszam, ale spieprze troche ten wątek… Michalina jest sama sobie sterem , wiatrem i żeglarzem, forum “U Pshema after 30″ Re: I ZNÓW ZAGINĄŁ WPIS :( Autor: gryzellda Data: 11.04.06, 14:26 Uczciwe ponieważ ja decyduje o sobie jak i również decyduje o tym co chce, aby znalazło się na forum mojego autorstwa. Dlatego uznałam, że mogę tak postąpić skoro mam taką możliwość. Usunęłam wpis, ponieważ postanowiłam nie prowadzić z wami dłużej dialogu zwłaszcza z Ciulonem, który przekazuje kłamliwe treści w swoich wypowiedziach (piszę o tym co on pisze o mnie, a nie o innych osobach żeby było jasne). Ja usuwam ew. tylko swoje wypowiedzi (sporadycznie), nie mam śmiałości ani prawa innych wpisów ruszać - to taka zasada ;) moja własna. Co do poprzedniego wątku usuniętego - nic nie wnosił, wiec może i dobrze, że go usunięto. Zaśmiecał tylko forum (moim zdaniem). Nie, nie wiem czego nie wiedziałam. Comment by yeti — April 11, 2006 @ 7:19 pm Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: blog Mikosza 12.04.06, 00:30 Następny palant, co udaje fiśkę. Przecież na kilometr czuć od Ciebie cylonem. Odpowiedz Link Zgłoś