sweetassugar 14.04.06, 08:30 ZYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA, MOKREGO SMINGUSA I NIEZAPOMNIANYCH CHWIL SPĘDZONYCH W MIŁYM TOWARZYSTWIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malmoni20 Re: WSZYSTKIM FORUMOWICZOM 14.04.06, 09:06 Dołączam sie do Życzeń :)Dużo zdrówka i pięknej pogody :) Odpowiedz Link Zgłoś
olowa trzeba życzyć bez okazji... 14.04.06, 10:43 nie lubię życzeń świątecznych.... Odpowiedz Link Zgłoś
juanita33 Re: WSZYSTKIM FORUMOWICZOM 14.04.06, 10:54 ja również przyłączam się do życzeń i mam nadzieje, że święta miną, a wesołość nam zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
villamos Re: WSZYSTKIM FORUMOWICZOM 14.04.06, 11:05 moja wesołość nie ma nic wspólnego ze świętami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olowa Re: WSZYSTKIM FORUMOWICZOM 14.04.06, 13:04 kiedy podskakujesz z radości, to uważaj, aby Ci kto spod nóg ziemi nie usunął... Odpowiedz Link Zgłoś
juanita33 Re: WSZYSTKIM FORUMOWICZOM 14.04.06, 14:37 do tego przydają się skrzydła :) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful.day.monster To dbaj o wesołość.... 14.04.06, 12:19 villamos napisał: > moja wesołość nie ma nic wspólnego ze świętami ;) > żeby sobie nie poszła, bo wtedy i święta nie pomogą. Noc nie jest dane na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
takasobie_ja Re: WSZYSTKIM FORUMOWICZOM 14.04.06, 18:22 Tez się przyłączam do zyczeń. Wszystkim forumowiczom życzę zdrowych, wesołuch i radosnych świąt oraz mokrego poniedziałku:) kartki.onet.pl/2480,kartki.html Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: WSZYSTKIM FORUMOWICZOM 14.04.06, 18:56 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi. Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie. Wesołego baranka co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego najlepszego! ---------------------------------------------------------------- ----------------------wesołych świąt życzy kicia-------------------- Odpowiedz Link Zgłoś