mnietka.kokietka 24.04.06, 19:52 Co te brukowce się tak rozpisały o Borysu, ze zone zostawił i córke? Az jakoś nie wierzę... Lans musi być ale chyba Borysek nie jest az tak rozbrykany co... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula245 Re: szycowny Pan sie upromila na lato? 24.04.06, 19:58 że łot? Szyc ee niemożliwe,Pani! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: szycowny Pan sie upromila na lato? 24.04.06, 19:59 tak tak. Już kolejny raz widze w kiosku artykul w gazecie na temat Szyca wybryków i że z domu uciekł czyco. Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: szycowny Pan sie upromila na lato? 24.04.06, 20:10 Fakt dwa dni z rzędu opisywał imprezowanie Borysa Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: szycowny Pan sie upromila na lato? 24.04.06, 20:11 hmmmmmmmmmm coś im podpadł pewnie haracza nie zapłacił czyjak... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: szycowny Pan sie upromila na lato? 25.04.06, 04:39 Czy wszystkie Borysy tak maja? Bo mój syn jest Borys;) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: szycowny Pan sie upromila na lato? 25.04.06, 13:24 tez pije i zone zostawil??? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: szycowny Pan sie upromila na lato? 25.04.06, 13:46 cholera, wczesnie zaczyna Twoj synek Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: szycowny Pan sie upromila na lato? 25.04.06, 13:50 jezeli to prawda, to dobrze temu nie wroze, to jescze mlody człek. jak juz se tak zycie komplikuje..... no ale to artysta wiec hmmmm nawet jezeli tak jest to nie dziwi..... wiekoszsc chyba lubi sobie golnac.... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka piszom 25.04.06, 14:37 Własny dom, piękna, kochająca kobieta, zdrowa, śliczna córeczka... Brzmi jak sielanka. Ale nie dla Borysa Szyca, który zrezygnował z tego wszystkiego – dla imprez. Szyc nigdy nie krył swojego upodobania do rozrywek w rodzaju bankietów, przyjęć, czy spotkań w pubach przy piwie. Jednak kiedy jemu i jego przyjaciółce Annie Barei urodziła się córeczka, Sonia, Szyc ogłosił wszem i wobec, że się zmienia, że staje się spokojniejszym, bardziej statecznym człowiekiem. Co prawda ogłosił to na imprezie, na którą przybył sam, bo Ania musiała zostać z dzieckiem… Ale cóż, liczył się efekt. Teraz jednak szczęście rodzinne znudziło się aktorowi. Wyprowadził się z mieszkania, które zajmowali wspólnie z przyjaciółką do swojego kawalerskiego lokum na Powiślu. Stąd ma bliżej do klubów – i nikt nie robi mu wyrzutów, kiedy wraca nad ranem do domu. Jak sam powiedział: Nie mam zamiaru tracić życia. Jestem jeszcze młody! Ciekawe, czy jak się już wyszaleje, wróci na łono rodziny... www.pudelek.pl/artykul/562 Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: piszom 25.04.06, 15:32 Mój ma prawie 5 lat, jeszcze nie pije. I chyba nie będzie, bo żadne z nas nie pije:) Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: piszom 25.04.06, 16:19 cos jednak w tym jest-w każdym bruksie na imprach bawi,teraz mi sie dopiero rzucilo... Odpowiedz Link Zgłoś