chloe30 25.04.06, 16:42 w Sali Kongresowej będa. Czemu my się zawsze wstydzić musimy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonrie Re: Wybory Miss 25.04.06, 17:04 Mnie najbardziej wstyd, że wybory jałówek będą właśnie u nas... Po co to komu?! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Wybory Miss 25.04.06, 17:16 ale miske czego? polski czy wszechswiata? gorzej niz miss iraku nie bedzie. ta musiala zmienic miejsce zamieszkania i prawie zmienic plec;) bidula... a wiecie, ze w hiszpanii juz nie beda mogly chodzic na wybiegu dziewuchi chudsze niz nr 38?:):) to,zeby nie propagowac anoreksji podobno... spain rulez:) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Wybory Miss 25.04.06, 17:22 No misłorld ma u nas być :) Światowi jesteźwa. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Wybory Miss 25.04.06, 17:42 bosz... jakie oni piekne obrazki pokaza z naszej stolicy!;) z palacem kultury beda wystepowaly one lub z blekitnym wiezowcem:( no, zostaja nam lazienki (nie te na centralnym). lo matko bosko... a co na to mohery? w sensie: rozebrane i przecie naklaniaja do zlego! Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: Wybory Miss 26.04.06, 08:33 ale bedzie kicha no smiechowo bedzie a bedzie spotkanie z kaczorem? to im wszystkim będą mysieli uciąc nogi na wysokosci kolan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
purple_haze Re: Wybory Miss 26.04.06, 08:36 zaraz wsydzić... gorsze sale już widziałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Wybory Miss 26.04.06, 08:40 purple_haze napisała: > > > gorsze sale już widziałam ;) > Po tej sali w Chinach będzie niezły obciach. Kurde, te biało-czerwone krzesła na widowni i scena na której nie zmieszcą się wszystkie kandydatki. ALe chociaż sie zakomplekszę jak Kraków będa zwiedzać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Wybory Miss 26.04.06, 10:28 O masakra .... To juz lepiej w namiocie na Błoniach.... Odpowiedz Link Zgłoś