chloe30 26.04.06, 10:23 no to się ubawiłam. Z tym 1 maja to był kurwa ŻART. No uchachałam się po pachy. 2 maja też mamy wolne. Dłuuuuugi weekend!!!!!!!!!!!!!!! Ależ kurwa żartowniś.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonrie Re: Hahahahaha 26.04.06, 10:26 Prosiak ma świńskie poczucie humoru... Albo się nad sobą zastanowił, albo poszedł do spowiedzi i dostał ochrzan, albo mu żona kazała sprzątać piwnicę 1 maja, albo... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Hahahahaha 26.04.06, 10:28 Wczoraj chciał nas na piwo zabrać (sic!!!!) myślałam że to w ramach rekompensaty za straty moralne. Dzisiaj mnie wysyła po szampana. Kurde, chyba przechodzi zmainy osobowościowe???? Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Hahahahaha 26.04.06, 10:29 a moze sie starzeje, ma tą eee jak to sie u mezczyzn nazywa endropauuza ? ??? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Hahahahaha 26.04.06, 10:31 sonrie napisała: > A może... czyta to forum.......... Bał się moich sików??? :DD Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Hahahahaha 26.04.06, 10:28 no hahaha , boki zrywac lisek dowcipasek sie znalazł :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Hahahahaha 26.04.06, 10:31 No to się ucieszyłaś i Ci ulżyło???? Głupi dowcip i bez polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
purple_haze bo on czyta 'porozmawiajmy' 26.04.06, 10:42 i nieswojo mu się zrobiło troszeczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: bo on czyta 'porozmawiajmy' 26.04.06, 11:21 mysle, ze on wlasnie zglosil sie do ryayana po te darmowe bilety, bo pewnie rydzykowi oddal nie jeden NFI, ale z calej rodziny zebral i oddal. teraz wykupia wszyscy wyjazd na kanary;);) i teraz taka sciema z tym, ze niby zartowal. wiesz... hehe 'zartowalem'.tiaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: bo on czyta 'porozmawiajmy' 26.04.06, 12:23 faktycznie ma chłopak poczucie humoru, a swoją drogą mój mąż też na swojego pożal się boże "szefa" mówi prosiak albo wieprz. Odpowiedz Link Zgłoś