chloe30 27.04.06, 15:51 Uciekłam z pracy na godzinę i poleciałam po turkusowe cuda. I wiecie co??? One są pikne!!! I wyglądaja na mega wygodne. Teraz musze tylko turkusową bluzie skombinować. Łał :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutaki Re: Mam i nie oddam!!! 27.04.06, 15:51 turkusowe cuda czyli co dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Mam i nie oddam!!! 27.04.06, 16:00 a butki:) a typu? sportowe, wizytowe? Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Mam i nie oddam!!! 27.04.06, 21:53 fiu fiu fiu...:PPP ale Ci zazdroszczę:)))) ja za to dzisiaj nabyłam jeansy i to nie byle jakie, o nie... wranglerki Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Mam i nie oddam!!! 28.04.06, 07:42 Też nie mam, rzuć opisem szczegółowym. I napisz czy faktycznie wygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Mam i nie oddam!!! 28.04.06, 08:19 Rzucam opisem: mają okrągłe przody, pasek z klamerką, płaską podeszwę. Na przodzie maja te wycinane kwiatki co teraz każde buty maja, ale ujdzie. Kolor jest powalający - jak morze na Malediwach :))) Wygladaja jak buty dla 5-letniej dziewczynki :)) W przyszłym tygodniu zrobię inaugurację to Wam zdjęcie zapodam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Mam i nie oddam!!! 28.04.06, 08:53 aaaaa... to juz wiem jaki ten turkus. jak morze na malediwach:):) toz przecie ode mnie to rzut moherem na malediwy. lece zobaczyc jakie morze tamuj:) fakt - kolor powalajacy. Odpowiedz Link Zgłoś