Dodaj do ulubionych

KIJANA BABO!!!!!!

31.12.02, 09:19
jezdeś tam!!!!!??, życze Ci aby ten nowy rok był lepszy niz ten pierdolony
stary!!!!!,..żeby woda w Twoim stawie byłaa wiecznie czysta i zielona od
glonów!!!,..żeby Cie nie nabił jakiś bociek!!!!, żeby dzieci nie wsadziły Ci
słomki w tyłek i nie nadmuchały!!!!:), żeby nad stawem słoneczko Ci zawsze
świeciło, żeby Ci chwasty świata nie przesłoniły!!!,..żeby woda w nim była
always ciepła !!! a jak przyjade to razem siem w tym stawie popluskamy!!:)))

tygrys...

Obserwuj wątek
    • Gość: kijana Re: KIJANA BABO!!!!!! IP: proxy / 193.74.43.* 31.12.02, 10:26
      no częśc tygrysku, właśnie się przed chwila poryczałam, bo juz kurwa mam dość
      pracowałam czwartek, piątek, sobota niedziela kurwa wczoraj dziś i może jutro
      po 12 godzin i jeszcze ten jebany skurwiel mówi mi że za mało pracuję
      (kierownik) dobrze że zrezygniowałam z sylwestra bo tylko pieniądze posżłyby w
      błoto!!!
      • tygrysek_ Re: KIJANA BABO!!!!!! 31.12.02, 10:31
        kurwa mać,..przewalone masz,... weź mu powiedz żeby siem od Ciebie odjebał bo
        jak tam przyjade to na serio mu wpierdole!!!
        ...to co?? na sylwka bedziesz w domu???
        • Gość: kijana Re: KIJANA BABO!!!!!! IP: proxy / 193.74.43.* 31.12.02, 10:48
          nie wiem gdzie będę pewnie w pracy!
          • tygrysek_ Re: KIJANA BABO!!!!!! 31.12.02, 10:49
            kurcze szkoda mi Cię...buuu...

..a dostałaś sms-ka??:))

• Gość: kijana Re: KIJANA BABO!!!!!! IP: proxy / 193.74.43.* 31.12.02, 12:43
              a ile wysłałeś ? ;0
              • tygrysek_ Re: KIJANA BABO!!!!!! 31.12.02, 12:48
                ze 3 chyba!:))),..ale chodzi mi o ten gdzie pisałem żebyś już nie płakała!!:)))
                • tygrysek_ Re: KIJANA BABO!!!!!! 02.01.03, 09:43
                  Kijanuś żyjsz??,.. ja zdycham...eeeeeeeeeeeeee.......
                  • Gość: kijana Re: KIJANA BABO!!!!!! IP: *.po.punkt.pl / 10.0.16.* 03.01.03, 11:39
                    no hej! ja jestem teraz w Opolu. wyobraź sobie że w sylwka pracowałam do 19 i
                    dojechałam na 11 w nocy na balangę!!
                    • tygrysek_ Re: KIJANA BABO!!!!!! 03.01.03, 11:47
                      kurna wiedziałem że se nie odpuścisz!!!:)
                      twarda baba z Ciebie!!!!:)))
                      • Gość: kijana Re: KIJANA BABO!!!!!! IP: *.po.punkt.pl / 10.0.16.* 03.01.03, 11:58
                        no, a kierownikowi powiedziłąm że jak on wyjdzie pierwszy niż ja z pracy to ja
                        zaraz też wychodzę i może mnie straszyć premią. NO i ani drgnął ;)
                        • tygrysek_ Re: KIJANA BABO!!!!!! 03.01.03, 12:03
                          dzielna dziewczynka!!! I'm proud with you!!!:))))
                          ...ucałuje Cie potem gdzie tylko zechcesz!!:))))
                          • Gość: kijana Re: KIJANA BABO!!!!!! IP: *.po.punkt.pl / 10.0.16.* 03.01.03, 12:07
                            no wiesz?! dobra lecę do poklikania next time!!! pa pa
                            • tygrysek_ Re: KIJANA BABO!!!!!! 03.01.03, 12:35
                              co "no wiesz?!" ???????:)))))
                              • tygrysek_ Re: KIJANA BABO!!!!!! 06.01.03, 10:00
                                cze Kijanuś!!:) jezdeś tam kajś???:)
                                • Gość: fikuska Re: KIJANA BABO!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 06.01.03, 10:11
                                  tygrys z ciebie to romantyk ,wiesz te zyczenia -glajsko wymyslisles...
                                  • tygrysek_ Re: KIJANA BABO!!!!!! 06.01.03, 10:15
                                    no baaaaaaaaa..!!!:)),... ma siem tę inwencje twórczą!!!:))
                                    ..a Ty to kto??? jakaś nowa tutaj????:)
                                    • tygrysek_ Re: KIJANA BABO!!!!!! 07.01.03, 09:11
                                      kurna chata!! Kijana zdechłaś czy co!!???:)
                                      • Gość: kijana Re: KIJANA BABO!!!!!! IP: proxy / 193.74.43.* 07.01.03, 14:21
                                        cze tygrys!! Mam chwilunie, ty wiesz że ja przez cały grudzień ani razu nie
                                        byłam na treningu capoeiry?! taka jazda. Mówię ci mam dość. Dzisija idę kupić
                                        siemie lniane bo mama chora tchawice i pewnie sie porzygam tym syfem. Bleeeeee,
                                        na narty to pewnie też pojadę w 2010 roku dopiero...;(
                                        • tygrysek_ Re: KIJANA BABO!!!!!! 07.01.03, 14:47
                                          kurna Kijanuś, a ja chciałem w styczniu przyjechać do Ciebie,....
                                          • Gość: fikuska Re: KIJANA BABO!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 08.01.03, 16:46
                                            kijane bociek zzarl ,ale ja jestem wolna...-:)
    • Gość: fikuska TYGRYS!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 09.01.03, 14:23
      tygrys a nie moglbyc tez takiej ody na czesc fikuski wyglosic
      chyba sie zakochalam
      pieknie tworzysz
      • tygrysek_ Re: TYGRYS!!!!!!! 13.01.03, 07:21
        ..i widzisz Kijanuś,..już Ciem jakaś uśmierciła!!!:))
        • Gość: kijana Re: TYGRYS!!!!!!! IP: proxy / 193.74.43.* 13.01.03, 11:49
          no hej! Czy mi sie kurwa ciągle muszą zdażać takie rzeczy?! Tydzień temu całą
          noc spędziłam na komisariacie, teraz weekend w szpitalu. Myslałam że już sie
          przekręcę. Spuchło mi całe gardło że się mało nie udusiłam, oczy i cała twarz.
          Dostałam milion zastrzyków w tyłek tlen, kroplówy a teraz jadę na jakis
          przeciwalergicznych po których śpie i nawet nie wiem co mam na monitorze.
          • tygrysek_ Re: TYGRYS!!!!!!! 13.01.03, 12:09
            Kijanuś , ja już nie wiem co z Tobom,...:(((,..martwie sie,...
            ..kurcze musze do Ciebie przyjechać choćby nie wiem co!!!!!!:)))
            • tygrysek_ Re: TYGRYS!!!!!!! 15.01.03, 08:36
              Kijanuś żyjesz tam jeszcze!???:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka