babe-b 03.05.06, 23:47 uprawiac sex z nieznajomym na dzikiej plazy, kochac sie w wannie z jaccuzi, i aby piescil moja m.... kiedy prowadzi swoje porsche 210 km/h. GDZIE TACY SA ? www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 03.05.06, 23:50 www.ienjoy.eu nie szukam milosci, choc jestem jej tak bardzo spragniona. Dlaczego faceci boja sie pieknych kobiet? Czyzby uwazali ze nie maja szans? A jak jest sie ladna to przyciaga sie tylko kretynow? Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.krola.artura Re: Chcialabym wreszcie... 13.05.06, 14:25 babe-b napisała: > nie szukam milosci, choc jestem jej tak bardzo spragniona. Dlaczego faceci boja > > sie pieknych kobiet? Czyzby uwazali ze nie maja szans? A jak jest sie ladna to > przyciaga sie tylko kretynow? co ma wspólnego ten wpis z poprzednim? Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 13.05.06, 15:21 w sumie to juz oba sa nie aktualne :-)))) jade na plaze z kims super fajnym :) Nie ma porsche ale i tak jest boski :) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 11:38 hmmm... dzikiej plazy juz chyba nie znajdziemy w europie :) porsche mi sie zepsulo ale mam bardzo dzika wanne jakuzzi z pulsacyjnym masazem o czstotliwosci 210psc/min ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 12:28 no ale ja chce na plazy ;) moglabym nawet zrezygnowac z tego porsche. Goracy piaseczek, zachod slonca (albo wschod... www.ienjoy.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 12:37 tp zrezygnuj jeszcze z tego piaseczku, plaży, wschodu tudzież zachodu i skup się na nieznajomym;) Odpowiedz Link Zgłoś
zocha1979 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:03 jakoś mało forumowiczów dzisiaj jest aktywnych-co z wami? pobudka! Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:09 no to nie najlepiej... :) to moze jakis kompromis ? ja sprobuje zalatwic piach, do tego nagram odglosy morza w systemie THX :) no i jakas mewe zlapie zeby odpowiednia atmosfera byla... a zachod slonca ? spoko... mam pomaranczowe swiatlo w lazience ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:13 twoja okrojona wersja sex on the beach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:16 albo "oferta last minute".. tansza i biedniejsza..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:26 nie badz okrutna :) brak porsche oraz domku na plazy szybko zostalby zauwazony... wiec probuje oferować tzw. substytuty :) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:24 no coz... powinnismy miec na uwadze nasze ograniczenia ... ale mozna zawsze wykorzystac tak zwane siły przyrody /tutaj techniki/ w slużbie człowieka ... :) jednak nie mozna zapominac o czlowieku... nie wazne gdzie tylko z kim :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:34 piasek porozsypywać po mieszkaniu i... od razu jak na plaży mozna sie poczuć;)) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:37 z tym piaskiem to wole uwazac... bo mi moj kot zły może się zbytnio zaangazowac w akcje piaseczek... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:39 Pomyslem jednak nie grzeszysz, a to tez sie troche liczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:42 grzechu bedzie wystarczajaco duzo :) zwlaszcza jesli sam pomysl tylko troche sie liczy .... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:49 Tylko.... gdzie Twoja babe????? Czyzby zrezygniwala z Twego grzesznego pomyslu ? Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:58 no widzisz, wystraszylas mi dziewczyne, jak moglas :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 13:59 No dobra, juz spadam... ...moze powroci:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 14:08 teraz to juz za późno, mleko sie rozlalo... a zasadniczo piasek sie rozsypal ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 14:10 Sam nie wiesz czego chcesz, maruda jak zmierzla baba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 18:47 wspanialomyslnie wybaczam Pani bestyjo75 :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 18:50 Cos Ci sie pomylilo.. to nie ze mna piszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio tego ostatniego - tobym nie polecal :) 04.05.06, 14:16 babe-b napisała: >> aby piescil moja m.... kiedy prowadzi swoje porsche 210 km/h. Wyladowalem juz przez to kiedys w rowie. Dobrze, ze row byl plytki i nie bylo drzew... Wolec miec obie rece na kierownicy, ale Ty przeciez mozesz w tym czasie mnie tu i owdzie popiescic :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: tego ostatniego - tobym nie polecal :) 04.05.06, 14:21 wystarczyło kilka słów , by obedrzeć pannę ze złudzeń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: tego ostatniego - tobym nie polecal :) 04.05.06, 14:41 menk.a napisała: > wystarczyło kilka słów , by obedrzeć pannę ze złudzeń ;) Jak sie jedzie powyzej 100-tki, to nie ma sie co p....ć w tancu, trzeba stawiac na szczerosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: tego ostatniego - tobym nie polecal :) 04.05.06, 14:46 szcerość robi wrażenie, zwłaszcza tak prosto w oczy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: tego ostatniego - tobym nie polecal :) 04.05.06, 15:00 rozumiem stary, znam ten bol... :) a po takim upadku do rowu to szprychy w kołach pogiete, bidon sie zgubil ... same straty... a przyjemnosci zero... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: tego ostatniego - tobym nie polecal :) 04.05.06, 15:07 uzdek98 napisał(a): same straty... a przyjemnosci zero... Nie, no troche przyjemnosci jednak przedtem bylo :) Najgorzej jednak mialem potem w domu, gdy musialem sie tlumaczyc zonie z poobijanego samochodu i wyjasnic dlaczego sie w tym rowie znalazlem :) Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 16:52 hmmm podobal mi sie ten pomyls a'la last minet ;) technika w sluzbie czlowieka? Masz jeszcze jakies "techniczne" skrety? :) www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 16:54 przepraszam za bledy we "wklepywaniu" nie tych literek cco trzeba. Domysl sie dlaczrego ) www.ienjoy.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 16:55 a tak serio - to nikt z was nie ma w zanadrzu doswiadczenia na PRAWDZIWEJ plazy? www.ienjoy.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna007 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 16:58 e tam... jakuzzi (czy jak to tam się pisze) przereklamowaneeeee ;)))) ale malutko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 17:01 samo dżakuzi :) oczywiscie niewiele daje ale juz we dwojke w srodku ... spelnia wszelkie cechy opisane w reklamach ... Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 16:59 hmmm... last minet to jest tylko standardowa oferta oczywiscie moze byc wzbogacona elementami technicznymi :) a co do technicznych sekretow ... nio jest ich kilka nawet kilkanascie... Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 17:01 you have my attention... www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 17:01 with pleasure :) for both of us ... Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 17:03 ej, no to opowiadaj ;) widze ze jest juz tu na forum spora publika. Ale ja i tak sie upieram - Sex On The Beach is what I want ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 18:14 ja raczej gawedziarz nie jestem ... :) zlwaszcza publiczny... wiec skoro musi byc beach to moze nie nad morzem.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zocha1979 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 17:03 przejdzcie na maila a potem na osobiste spotkanie z ofertą a nie tu seksicie na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 17:06 zocha, co ty, na sex to sie moj misiaczek nie zgodzi, wiec chyba lepiej pogadac. I ciagle schodzimy z tematu. Co z ta PLAZA ??? Ktos sie podzieli wreszcie jakimis doswiadczeniami a nie jakis piasek nasypany w sypialni, naglosnienie i inne takie sztuczniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 18:01 a i piaseczek rozsypany po mieszkaniu kojarzy mi sie z moim kotkiem drapiacym po nim swoja kocia lapka... widok doprawdy uroczy ale nie takie uroki mam na mysli. Panowie - czekamy na dalszy ciag programu :) www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 18:13 jak to misiaczek sie nie zgodzi :) to on musi o tym wiedziec.... Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 18:24 no ja misiaczkowi wszystko mowie i on mi tez, ale jak mnie czasami wku.. to ...mysle o plazy :) Misiaczek musi sie zgodzic, na wszystko bo inaczej bedzie mial szlaban na pussy www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 18:27 hmmm... okrutna dla niego jestes ... a co jesli on sobie znajdzie inna pussy z otwartym szlabanem ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 18:29 nawet jesli by to zrobil to byla by to zawsze zamiana na towar duzo gorszej jakosci... ALE CO Z TA PLAZA ?????????????????????? www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 18:33 hmmm... to Twoja pussy taka slodka jest :) ... z plaza mowisz ... eeee... co bys chciala wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 18:40 ej ej, nie galopuj bo sie sparzysz :) na razie to SLODKA tajemnica misiaczka (i kilku jego poprzednikow) Czekam na opinie wielu facetow o plazy wiec zapros kolegow :) www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 18:42 kazdy ma swoje tajemnice... :) a koledzy prosili przekazac, ze o plazach to ja wiem najwiecej ze wszyskich .... Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 18:48 Bejbi Bi ucieka na aerobik... Czekam na systemowe pelne, analityczne, humanistyczne seksowne i misiaczkowe ujecie tematu "Plaza" :) www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 19:01 oj ... widze, ze nie uda mi sie uniknac tego nieprzyjemnego tematu.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 04.05.06, 23:13 No i Bejbi Bi nadal smutna... Bo bez odpowiedzi... a moze powinnam zalozyc oddzielny watek - Sex On The Beach... www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Chcialabym wreszcie... 05.05.06, 09:18 a moze powinnas raczej isc na plaze i tam sprobowac szczescia :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Chcialabym wreszcie... 05.05.06, 09:33 koleżanka moze z Alaski i stąd tylko marzy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 05.05.06, 13:27 nio i sama widzisz, ze plaza jest dosyc niewdziecznym tematem... nie mozna sie tak upierac i trzeba isc na kompromis... :) Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 05.05.06, 18:19 :))) Zocha, moze sie dolaczysz ;) www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: Chcialabym wreszcie... 07.05.06, 01:58 oj nie.. ja wole tylko Ciebie :**** babe Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 13.05.06, 11:31 hmmm, cos zamilkles po tym wyznaniu :) -------------------- www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 13.05.06, 15:30 a w ogole to watek nie aktualny :))) Babe-B sie zakochala. ------------------- www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś
babe-b Re: Chcialabym wreszcie... 27.05.06, 13:54 no kurfka nie jest kolorowo, no... www.ienjoy.eu Odpowiedz Link Zgłoś
wild.romance Re: Chcialabym wreszcie... 27.05.06, 15:24 babe-b napisała: > uprawiac sex z nieznajomym na dzikiej plazy, kochac sie w wannie z jaccuzi, i > aby piescil moja m.... kiedy prowadzi swoje porsche 210 km/h. GDZIE TACY SA ? > www.ienjoy.eu Możesz przecież....nikt Ci tego nie broni, a zwłaszcza że jesteś kobietą. Kobiety mają to do siebie, że są w stanie osiągnąć wszystko.....osiągając tych, którzy wszystko osiągają....:)) w.r Odpowiedz Link Zgłoś