Dodaj do ulubionych

Wierzejski o gejach

11.05.06, 11:41

"Władze Warszawy nie mogą dać zgody na ten przemarsz! Jeżeli dewianci zaczną
demonstrować, to należy dolać im pałą" - tak Wojciech Wierzejski z LPR
komentuje dla "Życia Warszawy" artykuł o Marszu Równości.

W dalszej części swojej opinii Wierzejski nie odpuszcza też zachodnim
politykom. "I nic mnie nie obchodzi, że mają przyjechać jacyś politycy z
Niemiec." Poseł LPR nie pozostawia wątpliwości, dlaczego niemieckich
polityków się nie obawia. "To nie są żadni poważni politycy, tylko geje." Co
z nimi zrobić? "Jak dostaną parę pał, to drugi raz nie przyjadą. Gej to
przecież z definicji tchórz" - mówi Wierzejski.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3337662.html

To powiedział czołowy działacz partii, która od kilku dni jest w rządzie...
Obserwuj wątek
    • fnoll ciekawe... 11.05.06, 17:17
      chciałby lać pałą gejów? hm... chyba ma chłopak jakieś wyparte popędy ;)
      • crusader1 Re: ciekawe... 12.05.06, 02:39
        Jak sie leje pala gejow w miescu publicznym to chyba jest to sadyzm i ekshibicjonizm naraz. Chyba ze
        mu nie o taka pale chodzilo?

Zreszta wedlug nauki kosciola jak widac sadyzm jest naturalny.
        • monikaannaj Re: ciekawe... 12.05.06, 09:27
          jak widac? Gdzie widać?
          • fnoll Re: ciekawe... 12.05.06, 13:39
            bo powinno być "według nauki Kościoła w interpretacji Wierzejskiego sadyzm jest
            naturalny" ;)

jeden Kościół - a tyle interpretacji!
            • monikaannaj Re: ciekawe... 12.05.06, 13:44
              tez troche nie tak, bo póki co wierzejski nie odwazył sie w swoim nawoływaniu
              do pałowania powoływac na jakakolwiek nauke Koscioła. Nie watpię jednak ze
              gdyby go przyprzec do muru toby idiota próbował.
    • nauma Re: Wierzejski o gejach 12.05.06, 10:46
      Wierzejski tylko w gębie mocny i w licznym gronie swych łysawych przydupasów. A
      więc klasyczny tchórz. Cóż - więc i gej :)
    • kora3 Ciekawe .... 12.05.06, 12:03
      i jakby znajome .. z tą definicją ... :) Np. wg nzaistó Żyd to był z definicji
      tchórz, złodziej i morderca ...mieli na to jakieś "dowody naukowe" moze tym sie
      medrzec podpierał ... Widzę, ze wraz z awansem wielkiej głowy na wiceministra
      nazizm ma szanse szerzyc sie w Europie ponownie ...
      Nawiasem mówiąc, zauwazyłam pewną prawidłowośc ... słuchając polityków z LPR i
      PiS oraz Samoobrony .. Może aż o definicje nie pokusiłabym się .. ale tak mi sie
      nasuwa, że z PiS - u to musi być oszołom, flejtuch i jakiś taki skrzywiony, z
      LPR-u - oszołom i sadysta oraz nazista a z Samoobrony nieuk i idiota ... jak
      generalizować to na całego :)
    • mamalgosia Re: Wierzejski o gejach 13.05.06, 14:10
      Ja tam juz nie mam słów odnośnie kultury naszych rządzących. Sama jestem
      przeciwna "paradom równości", ale lanie pałą to nie sposób. Albo dziennikarzom
      dac w papę... I notoryczne błędy językowe. I wyroki.
      Szkoda się denerwować.
      Niestety: w GW był taki tytuł artykułu: "To nie tragedia, to demokracja" -
      pamiętajmy o tym, że ci ludzie nie wepchali się tam sami, tylko zostali wybrani
      w wolnych wyborach
      • stephen_s Re: Wierzejski o gejach 13.05.06, 15:42
        Wiesz, Mamałgosiu, dla mnie to już nie jest problem kultury, ale wręcz obawy o
        prawa obywatelskie.

Jeśli bliski współpracownik wicepremiera mówi, żeby lać ludzi, z którymi się
        nie zgadza, to jest to niepokojąca sytuacja...
        • a000000 Re: Wierzejski o gejach 15.05.06, 11:07
          Wierzejski to oszołom.

A jeśli politycy niemieccy przyjadą demonstrować przeciw naszym władzom, czyż to
          nie będzie wtrącanie się w nasze wewnętrzne sprawy?

Zamiast pokrzykiwać, rząd powinien wystosować oficjalne pismo do Berlina, że
          sobie nie życzy.

Jeśli zaś ci "politycy" to najzwyklejsi gejowscy działacze, to nie należy mówić,
          że przyjadą politycy, bo to oznacza, że za nimi stoi oficjalne stanowisko. A
          myślę, że wątpię - rząd niemiecki nie wtrąca się do spraw rzyci, czyjejkolwiek.

Paradom gloryfikującym jakąkolwiek preferencję seksualną - moje stanowcze NIE!!!
    • monikaannaj Czy jemu sie sufit opuscił na głowe? 16.05.06, 08:51
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3347500.html
      Bredzi jak potłuczony, a już absolutny hit to:

- Każdy policjant poświadczy, że homoseksualiści to krąg niemal w 100 proc.
      pokrywający się z środowiskiem pedofilskim - odpowiada "Gazecie" Wierzejski. -
      To fakt, na który nie potrzeba żadnych badań. Co do mafii narkotykowej, to nie
      wiem, ale trzeba pamiętać, że organizacje gejowskie są bardzo wpływowe, mają
      dużo pieniędzy. Czas, by polskie społeczeństwo dowiedziało się, czy ten światek
      jest powiązany z światkiem przestępczym i na ile.

Najbardziej przerazający jest fakt, że on sie nie boi. Nie boi sie procesu i
      skazania za pomówienie. za które można dostac - jak nasz wicepremier - ładny
      wyroczek w zawieszniu. Mam nadzieje ze go pozwą i zobaczymy szybciutko w
      praktyce działanie sądów w 4 RP.
      • maria421 "To nie tragedia, to demokracja" 16.05.06, 11:19
        jak juz Malgosia tu zacytowala.

Polityk powinien wazyc slowa i byc za nie odpowiedzialny, nawet jezeli uwaza
        uzycie srodkow policyjnych w czasie takiej manifestacji za sluszne i
        dopuszczalne.
        Polityk NIE MOZE mowic o tym, ze nalezy kogokolwiek palowac, bo tym samym daje
        zielone swiatlo tym, ktorzy tylko czekaja aby policji w tym palowaniu pomoc,
        lub ja wyreczyc, ktorzy beda sie czuli zacheceni do przemocy i usprawiedliwieni.
        Takiego polityka nalezy natychmiast odwolac i opozycja powinna natychmiast tego
        zarzadac.

Uwazam za idiotyczne to, ze Niemcy sie wtracaja i uwazam ze rzad powinien
        zlozyc oficjalny protest do Bundestagu.

To jest wlasnie to, co mnie tak strasznie w temacie homoseksualizmu irytuje-
        to, ze homoseksualizm z orientacji seksualnej stal sie ideologia zorganizowana
        w gejowskiej miedzynarodowce...

• a000000 Re: "To nie tragedia, to demokracja" 16.05.06, 11:32
          maria421 napisała:

> To jest wlasnie to, co mnie tak strasznie w temacie homoseksualizmu irytuje-
          > to, ze homoseksualizm z orientacji seksualnej stal sie ideologia zorganizowana
          > w gejowskiej miedzynarodowce...

Z CAŁKOWITĄ pogardą dla lojalności wobec własnego gniazda. To są tacy
          bezpaństwowcy dla których jedyną wartością jest ich seksualność.
      • a000000 Re: Czy jemu sie sufit opuscił na głowe? 16.05.06, 11:23
        ten człowiek radośnie i całkiem nieodpowiedzialnie "duby smalone bredzi".
        Oczywiście ma pełne prawo do WIARY w to co mówi. Ale WIEDZA o tych rzeczach
        dowodów i badań naukowych wymaga.

Uważam, że co do SKŁONNOŚCI pedofilnych może, ale wcale nie musi coś na rzeczy
        być. Nie potwierdzam ale i nie zaprzeczam. Ale ze stwierdzeniami kategorycznymi
        byłabym ostrożna, bo zbliżają się do dziedziny stwierdzeń krzywdzących.

Co do przestępstw to jakaś paranoja. Homoseksualiści są aktorami, modelami,
        projektantami, artystami......rzadziej inne zawody. Może się zdarzyć i handlarz
        narkotyków, sutener, bezrobotny...a nawet ksiądz. A że organizacje gejowskie
        mają dużo pieniędzy??? Nie utrzymują żon i dzieci to i mają pieniądze.

Co do pozwania przed sąd. Nie wiem, czy ja bym takie indywiduum przed sąd
        pozywała. Jego wypowiedzi zbliżają go do poziomu Urbana, a jak wiadomo od takich
        ludzi żądać satysfakcji - nie honor.
    • e_wok To ja jestem gejem 16.05.06, 18:57
      skoro wszyscy niezadowoleni z obecnej wladzy i calej tej siupy zwanej IV RP
      musza byc gejami to ja moge byc, a co mi szkodzi.

wiadomosci.onet.pl/1323147,11,item.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka