mnietka.kokietka 11.05.06, 17:20 przetrwamy.blogspot.com/ i co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szukajacy_sensacji Re: ocenzurowali Mucoangin :)) 11.05.06, 17:44 Dobra ta reklama:))) Niedługo ocenzurują wszystko, jak leci, wszystkiego zabronią - podczas pielgrzymki papieża kontrowersyjnych reklam nie będą nadawać, w dzień dziecka prohibicja, co dzień wydłuża się lista. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: ocenzurowali Mucoangin :)) 11.05.06, 18:47 heh, niezłe:D poszło to w ogóle w tv, czy ocenzurowali przed wypuszczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: ocenzurowali Mucoangin :)) 11.05.06, 20:20 Ja nie jestem w temacie, ale co w tej reklamie bylo zbereźnego, co trza było ocenzurować? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ocenzurowali Mucoangin :)) 12.05.06, 09:35 :-D))))))) oj, nie było to prorodzinne! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: ocenzurowali Mucoangin :)) 12.05.06, 10:07 odważne:) w sumie nie dziwię się, że zdjęli. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ocenzurowali Mucoangin :)) 12.05.06, 10:44 no wiecie, skoro reklama podpasek jest kontrowersyjna i papieru toaletowego swoja droga to co te glaby mysla: ze Ratzinger kupy nie robi i nie uzywa papieru? Mysle ze by sie niezle obsmial jakby o tym uslyszal ze takie szopki robia z powodu jego wizyty Odpowiedz Link Zgłoś