ja_nek 08.01.03, 00:54 Pom dziękuję, wiesz za co. Mathi, pamiętasz co mówiłem o poziomie, kiedy rozmawialismy u Flo? Wygląda na to, że myliłem się. Pozdrawiam janek P.S. Piszę tu na forum, bo tu łatwiej Was złapać, a z Waszą pocztą jest różnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: Do Pom i Mathi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 00:55 Czesc Jasiu :o)) A mowilem: nie dyskutuj po pijoku? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: Do Pom i Mathi 08.01.03, 01:08 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Czesc Jasiu :o)) A mowilem: nie dyskutuj po pijoku? :o))) mario2 to Pom czy Mathi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do Pom i Mathi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 01:24 ktos ci juz powiedzial polmozgu, ze jestes zalosny w swej upierdliwosci. Tak samo jak Lezio zycze ci pantofelku dobrej nocy. Tylko coby konik ci nie ucierpial w realizacji marzen o Fiole Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: Do Pom i Mathi 08.01.03, 01:32 Gość portalu: mario2 napisał(a): > ktos ci juz powiedzial polmozgu, ze jestes zalosny w swej upierdliwosci. > Tak samo jak Lezio zycze ci pantofelku dobrej nocy. Tylko coby konik ci nie > ucierpial w realizacji marzen o Fiole ty masz fiola:) Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_chrzestny2 Re: Do Pom i Mathi 08.01.03, 01:23 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Czesc Jasiu :o)) A mowilem: nie dyskutuj po pijoku? :o))) a mnie interesuje co mario po "pijoku" robil z Jasiem. czyzby upragniony maz sie znalazl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Do Pom i Mathi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 01:27 a co messjanka, juz znudzilo sie przebieranie paluszkami w cipce kochanki? Chlopa Ci trza? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_i_0.75 Re: Do Pom i Mathi 08.01.03, 01:34 Gość portalu: mario2 napisał(a): > a co messjanka, juz znudzilo sie przebieranie paluszkami w cipce kochanki? > Chlopa Ci trza? Co sie interesujesz? Ze wsi jestes, ale fujarki i tak nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Do Janka 08.01.03, 12:02 bladzic (i nie tylko;) jest rzecza ludzka... Mathi*) ps. pozniej posle mail'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Do Janka IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 08.01.03, 12:07 Czasem jednak warto zainwestować w kompas.:) Odpowiedz Link Zgłoś