wsk175 17.05.06, 08:25 Tylko butki Madzia miała wczoraj nie takie jak trzeba. cip, cip,taś,taś, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozambique Re: Inwentarz ignoruje Owada ! 17.05.06, 09:54 UWAGA, ACHTUNG, WNIMANJE !!!!!!!!!!!!!! pytanie do osób obeznanych z konskim teamtem - gdzie krecono sceny Owada z kopytnym inwentarzem , jaki to klub lub miejscowośc ? wskazówka -w klubie uprawia sie WKKW gdzie to je ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Inwentarz ignoruje Owada ! 17.05.06, 10:08 koło mnie...o tu... www.blogplusfoto.pl/user/132/DRZEJMS.html no, chyba, że zupełnie w innym miejscu. Jeszcze koło domu Nożycorękiej jest stadnina Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Inwentarz ignoruje Owada ! 17.05.06, 10:40 dzejms, koło ciebie calkiem ładnie, tez bym tak chciała ale nie taki profeszynal jak cip cip i taś taś ,tam np. były kwiatki wokól ścieżki wiodącej do budynku i takie zwisajac pelargonie w wiszących doniczkach WKKW to Wszechstronny KOnkurs KOnia Wierzchowego , dyscyplina olimpijska skałdająca sie z 3 konkurencji , jedną z nich jest cross gdzie bardzo szybko biegnei sie na koniu przez rozne okolicznosci przyrody i po drodze sie skacze jakies okropnei straszne przeszkody np. zwalone sągi drzewa, wóz drabiniasty, stól z dzbankami , jary rowy i wąwozy , głeboki stwawek a tuz po nim 2 metry do pzreszkoczenia itp . PIekne to jest ale powoduje lekkie ciary na plecach( ja np. mam stracha przed crossem) no i takie wlasnie przeszkody widzialm w tle Owada miziającego sie do Starego. Gdzie to jest ???? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Inwentarz ignoruje Owada ! 17.05.06, 14:57 WKKW ? KPW!!! i pewnie jeszcze krzyczą:-KONIE ŁBY POSPUSZCZAĆ! CZY KONIE MNIE SŁYSZĄ??? to ja już nie wiem gdzie takie cuda mają...może w BOBROWCU? koło Gródka Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Inwentarz ignoruje Owada ! 17.05.06, 18:31 na sluzewcu albo w pardubicach.owad dzokejem. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Inwentarz ignoruje Owada ! 18.05.06, 10:10 patataj, patataj, patataj... juz ją widze jak jedzie na tem koniu, w zwolnionem tempie... włos targa czapeczkę moherową a biust jej faluje wiosennie.. patataj, patataj, patataj.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: Inwentarz ignoruje Owada ! 18.05.06, 10:18 Czapeczka jest biała i włóczkowa o wdziędznym splocie i jakby napompowana u góry ciut. Niechybnie zapożyczona od Papy Smerfa. Ino sprana. Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Inwentarz ignoruje Owada ! 18.05.06, 11:54 sie nie znasz..Trynt taki teraz Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Inwentarz ignoruje Owada ! 18.05.06, 11:59 eeee tam, w kapelutku jej lepiej, w czapeczce jakiś wielki łeb posiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Inwentarz ignoruje Owada ! 19.05.06, 10:30 Papa smerf ma czerwoną!!! Owad pożyczył od Smerfetki :-)) Odpowiedz Link Zgłoś