Dodaj do ulubionych

kafe pod palmą (400+)

23.05.06, 14:32

Obserwuj wątek
    • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 14:34
      bardzo dziekuje:)
      co podac?
      • screen Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 17:45
        Bezsilność mnie dziś dopada:(
        • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 17:59
          a mnie beznadziejnosc ....
          • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 18:00
            co Wam się stało??
            • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 18:03
              no ja niewiem tacy sa ludzie
              • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 18:04
                może browara wypij??
                • strzelec0001 Re: cos na poprawe 23.05.06, 18:05
                  Wstaje raniutko facet i idzie do lazienki wziac prysznic.
                  Patrzy, a tu przyrodzenie brazowego koloru nabralo.
                  - Ewelina, kurwa, choc no tu natychmiast!
                  Zona z kuchni wola:
                  - Czeslaw, jestem zajeta! ZAJETA, rozumiesz! A to ugotuj, a to
                  upierz, wyprasuj, zmyj podloge. Dzieci do szkoly, dzieci ze szkoly.
                  Sniadanie, obiad, kolacja. I tak w kólko; i tak w kólko. Nie mam
                  czasu nawet dupy podetrzec...
                  - Oo..o... wlasnie! I o tym chcialem z toba porozmawiac
                  • wesola_kicia Re: cos na poprawe 23.05.06, 18:09

Jedzie sobie młode, atrakcyjne, małżeństwo samochodem. Przejeżdżaja
                    obok "tirówek".
                    Żona pyta:
                    - Kochanie, co tu robia te panie i to tak ubrane ?
                    - One zarabiają na nierządzie.
                    - A co to znaczy?
                    - Robią ludziom przyjemnosci seksualne za pieniądze.
                    - A dużo można na tym zarobić?
                    - Oj, bardzo dużo, kochanie.
                    - To może i ja bym stanęła? W końcu dopiero co się dorabiamy, auto na
                    spłacie, a czasy takie niepewne...
                    Mąż unosi brwi ze zdziwienia:
                    - No, jak ty nie masz nic przeciwko, to ja też się zgadzam.
                    - A co muszę zrobić? - pyta żona.
                    - Stan tu, ja stane 100 metrów dalej. Jak podjedzie klient to powiedz "stówa"
                    i rób co trzeba. W razie watpliwości mów, że musisz porozmawiać z menadżerem
                    i przybiegnij do mnie.
                    - Ok.
                    Żona staje, stoi 5 min. Zatrzymuje się mercol. Żona podchodzi, a kierowca
                    pyta:
                    - Ile?
                    - Stówa.
                    - Ale ja mam tylko siedem dych.
                    - Poczeka pan. Muszę porozmawiać z menadżerem.
                    Żona biegnie do męża i pyta:
                    - Józek, ale on mówi, że ma tylko 7 dych. Zrobić to?
                    - Nie kochanie, nie możemy od razu robić zniżek. Powiedz mu, ze za 70 to mu
                    weźmiesz do ręki.
                    Żona biegnie z powrotem i mówi, że zrobi ręką za siedem dych.
                    Gość się zgadza, wyciąga węża. Oczom żony ukazuje się instrument długi aż do
                    kolana klienta. Żona wytrzeszcza oczy i mówi:
                    - Muszę porozmawiać z menadżerem.
                    Biegnie zdyszana do męża i woła:
                    - Józek nie bądź świnia ! Pożycz mu te trzy dychy !
                    • strzelec0001 Re: cos na poprawe 23.05.06, 18:20
                      :-))
                      • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 18:21
                        ide sobie zrobić coś do picia
                        chce ktoś coś??
                        • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 18:24
                          butelke wódki wyborowej
                          • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 18:26
                            nie no wódki nie mam,
                            ale z tego co pamiętam
                            w lodówce mam wino
                            • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 18:31
                              to poprosze białe porto
                              • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 18:35
                                prosze Twoje wino
                                a ja poprosze etopiryne
                                • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 18:38
                                  mersii
                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 18:38
                                    A czy ja mogę ketoprom???? Cos mi w biedro wlezło:(((
                                    O masażyku nawet nie śmiem marzyć
                                • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+) 23.05.06, 18:38
                                  i gdzie te wino dlamnie ?!
                                • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:39
                                  i gdzie te wino dlamnie ?!
                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:39
                                    strzelec przecież dostałeś
                                    screen a Ty o co prosiłaś??
                                    • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:40
                                      ja tylko poleżę i się... wypłaczę;-(
                                      • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:41
                                        możesz płakać
                                        tylko błagam cichutko
                                        • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:43
                                          jak dostałem jeszcze nie mam nawet kieliszka w dłoni!!!!!
                                          • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:44
                                            przeczytaj to
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36214&w=42318249&a=42332362
                                            • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:45
                                              przeczytałem ale z jakiej winiarni te winio jest ????
                                              • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:47
                                                nie wiem
                                                pytaj barmana
                                                ja tylko pracuje jako kelnerka
                                                :P
                                                • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:48
                                                  jak kelnerka nie zana sie na winach .... co to za obsługa !!!!
                                                  co za lokal jestem zdegustowany
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:49
                                                    panie strzelec :P
                                                    co pan mówi
                                              • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:47
                                                Chce mi się wyć na cały głos:((((((((((((((( Ale oszczędzę Wam i sąsiadom
                                                • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:48
                                                  screen krzycz do woli
                                                  • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:52
                                                    wyj sobie dziewcze wyj ja wracam do siebie bo co to za obsługa i co za
                                                    lokal !!! nazw regionów nawet nie zna i z której plantacji zapewne roku tez nie
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:52
                                                    1956 włochy
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:54
                                                    Pan Strzelec dzisiaj nie w humorze Kiciu.
                                                    Proszę sie uspokoić i nie używać brzydkich wyrazów....
                                                  • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:54
                                                    to data urodzin twego ojca
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:55
                                                    a czy Ciebie strzelec piorun walnął?
                                                    trzymaj się z daleka od mojego ojca
                                                  • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 18:57
                                                    upssssssssssss....................
                                                    jakiezłe słowa tu padły???? bo niezauwazyłem
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:00
                                                    to przeczytaj to co napisałeś
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:00
                                                    Ja nie będę powtarzać ale proszę raz jeszcze o spokój. Tu jest miejsce, gdzie
                                                    ludzie przychodzą odpocząć po ciężkim dniu.
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:02
                                                    screen ja odpoczywam
                                                    i przcuje a jak przystało na kelnera
                                                    wysłuchuje ,żalu innych
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:02
                                                    miało być "pracuje"
                                                  • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:04
                                                    ja odpoczywam usługujac tym dziwaka miedzy czasie
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:04
                                                    Dziękuję Ci Kiciu:-)
                                                    Ja dzisiaj nie jestem w stanie podawać drinków. Ręce mi się trzęsą ale o 20-tej
                                                    wypiję z Wami lampkę wina. Prosze przygotować czerwone- wytrawne
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:05
                                                    ależ oczywiście
                                                    screen ,nie ma za co
                                                  • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:06
                                                    ONA SIWE NIE ZNA NA WINACH!!!!!!!
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:07
                                                    strzelec umie czytac
                                                    i nie krzycz tak ,
                                                    blagam
                                                  • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:07
                                                    dobrze
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:08
                                                    Nie jestem koneserką. Potrzebuje lampki czerwonego wytrawnego winka, nie musi
                                                    byc jakies wyszukane.
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:09
                                                    strzelec dziekuje :)(:
                                                  • strzelec0001 Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:11
                                                    papapapapapa
                                                    jednak kobiety sa straszne pralka jest wazniejsza!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:12
                                                    masz rację!!!!!!:-)
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ 23.05.06, 19:12
                                                    a co ma pralka
                                                    do wina??
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 23.05.06, 19:45
                                                    poprosze o dzień wolnego
                                                    jestem okropnie zmęczona ,nie wyspana,
                                                    ledwo widze na oczy.
                                                    A jak położe się to przyśni mi się coś miłego
                                                    (mam taką nadzieje).
                                                    Więc moje pytanie brzmi:
                                                    "moge iść spać"
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 23.05.06, 20:13
                                                    Kiciu masz wolne;-) Spij słodko
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 23.05.06, 23:35
                                                    czystą poprosze, może jak się upije to mi przejdzie:(
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 24.05.06, 08:21
                                                    Słoneczko, wczoraj na palmioe została wywieszona karteczka:
                                                    Z powodu braku personelu cafe chwilkowo nieczynna. Przepraszamy!! ;-)
                                                    Co niniejszym osobiście czynię
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 24.05.06, 08:22
                                                    A pogoda dzisiaj taka, że najchętniej wyrwałabym palmę i poniosła zamiast
                                                    parasola ....
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 24.05.06, 08:26
                                                    Mam dziś problem z oczami.... nie widzę się w pracy!
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 24.05.06, 08:27
                                                    witam :)
                                                    dla dobra "palmy"
                                                    wstawiam się w pracy
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 24.05.06, 20:21
                                                    Czy ktoś potrezbuje leżaczka i drinka??
                                                    Mi dzisiaj winko wyjątkowo szybko idzie;-)
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 24.05.06, 20:56
                                                    ja poprosze o miske
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 24.05.06, 20:57
                                                    po co Ci miska???????????????????????
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 24.05.06, 21:01
                                                    jakby Ci wyjaśnić
                                                    aż tak się podle czuje,że moge nie zdążyć do łazienki
                                                    spadam "może mięta pomoże"
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 08:32
                                                    Kiciu!!
                                                    Czy mięta pomogła??
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 08:45
                                                    ani mięta :(
                                                    ani kropelki :(
                                                    nadal trzyna :(
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 08:47
                                                    To chyba stres. Tez to miałam tydzień temu. Nadal jeszcze przypomina o sobie ale
                                                    jest lepiej. Chyba mam satysfakcję, że schudłam. Poza tym nic...
                                                    Musi minąć.
                                                    A może papsi??? Próbowałaś?
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 08:55
                                                    Wyjątkowo dzisiaj nie trafiam w klawisze:-(
                                                    Miało być: pepsi!!!
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 08:58
                                                    to nie sters :(
                                                    minie raz dwa
                                                    "w ciąży nie jestem "
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 09:06
                                                    To napij sie pepsi. jak mam takie problemy żołądkowe to zawsze mi pomaga.
                                                    Już Ci nalałam szklaneczkę
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 09:09
                                                    screen to nie żołądek
                                                    to tylko 7 dni :(
                                                    "chwała Bogu,że się już skończą"
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 09:37
                                                    aaaaaa, to juz nic nie pomogę:-(
                                                    Taki nasz los.....;-)
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 09:39
                                                    no neistety :(
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 09:40
                                                    Przepraszam, że taka niekumata byłam;-)
                                                    Idę do getta.
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 09:41
                                                    nie no spoko
                                                    gzdie idziesz??
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 10:25
                                                    Już przyszłam do... pracy:-(
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 25.05.06, 10:34
                                                    aha
                                                    sorki nie załapałam
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 26.05.06, 20:18
                                                    sama pić nie będe
                                                    więc zmykam
                                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+)/ screen 26.05.06, 21:45
                                                    Przyczołgałam się. Jest ktoś????
    • daisy7733 Re: kafe pod palmą (400+) 26.05.06, 22:58
      jest tu kto?
      ja poprosze o takiego drinia light
      i tak ze 3 godziny na dobe dodatkowo
      • screen Re: kafe pod palmą (400+) 27.05.06, 10:18
        Drinka albo zimnej wody!!! Nic więcej nie powiem...
        • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 27.05.06, 20:18
          Screen jak kelnerowi dałaś wychodne,
          to teraz znajdź zastępstwo,
          albo sama roznoś drinki i leżaczki rozstawiaj.
          Ten huncwot jeszcze na urlop nie zasłużył.
          A swoją drogą jak mu się udało załatwić ten urlop u Ciebie ?????
          ;-)))))))))))
          • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 27.05.06, 20:20
            Swojego drinka poproszę,
            sobota jest wieczorem,
            należy mi się ;)
          • screen Re: kafe pod palmą (400+) 27.05.06, 20:21
            Fantko ja nikomu urlopu nie dawałam . Kelner zniknął równo z Tobą i myślałyśmy,
            że zabrałaś go ze sobą;-)
            Kicia zaproponowała zastępstwo ale zaniemogła:-(
            • screen Re: kafe pod palmą (400+) 27.05.06, 20:30
              A powitalnego drinka już Ci podaję!
              I najlepszy leżaczek przed Tobą rozkładam ;-)
              • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 27.05.06, 20:45
                A to huncwot!
                Och jak trzeba personelu pilnować!
                ;-)
                Ale ja go zaraz znajdę...
                • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 10:17
                  Kelner już jest na swoim miejscu
                  i podaje wedle życzeń.
                  Huncwot beszczelnie tłumaczył się
                  że się zakochał
                  i cały czas stał pod oknem ukochanej,
                  dlatego o pracy zapomniał.
                  No i co zrobić z takim ????
                  • screen Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 10:50
                    Niech opowie o tej swojej miłości!!! ale po pracy!!!!! ;-)
                    • screen Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 10:51
                      To ja poproszę cos na rozluźnienie, bo od nadmiaru emocji mnie "nosi"
                      Ale się narobiło....
                      • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 15:59
                        Kelner!
                        Drinki dla wszystkich!
                        Na koszt firmy!
                        ;-)))))))))))
                        • screen Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 18:17
                          Troszke się przespałam. Potem była burza, teraz świeci słoneczko a mi ciągle coś
                          nie pasuje.
                          Biorę synka na spacerek po tym odświeżonym gradem powietrzu.
                          • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:02
                            Jak tam Screen na spacerku było?
                            • screen Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:07
                              dopiero wrócilismy. Zahaczyliśmy o mszę na 20-tą
                              • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:08
                                Coś tam po drodze ciekawego się nie zdarzyło?
                                • screen Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:10
                                  dzisiaj kompletnie nic:-(((
                                  Nie spotkałam nawet słynnej mamusi;-)
                                  • screen Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:12
                                    dzisiaj zamiast drinka podwójna herbatka wspomagająca odchudzanie;-))
                                    Nieźle sobie poluzowałam:-(
                                    • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:15
                                      No to wołaj kelnera,
                                      niech Ci ziółek zaparzy ;)
                                      • screen Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:16
                                        Juz sobie niosę;-)
                                        • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:24
                                          czytałaś @
                                          ?
                                          • screen Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:26
                                            czytałam @:-)
                                            • screen Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:31
                                              Co taki krótki ten @?????????
                                              • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:32
                                                A Ty myślisz że ja literatką jestem ;)
                                                • screen Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:35
                                                  a Kto Cię tam wie??????;-)
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 28.05.06, 21:36
                                                    tyż prowda
                                                  • wesola_kicia sanepid?? 29.05.06, 19:18
                                                    a tu co tak pusto,
                                                    chyba sanepid nie zamknął lokalu??
                                                  • fantka Re: sanepid?? 29.05.06, 19:20
                                                    w życiu!
                                                  • wesola_kicia Re: sanepid?? 29.05.06, 19:21
                                                    całe szczęście
                                                    czyli moge poprosić o herbatke z cytrynką i sokiem malinowym?
                                                  • fantka Re: sanepid?? 29.05.06, 19:21
                                                    Kiciu to co?
                                                    odpoczniemy chwilkę?
                                                    Ale jakiś ciepły napój dziś poproszę
                                                  • fantka Re: sanepid?? 29.05.06, 19:22
                                                    widzę że obydwie zmarznięte jesteśmy ;(
                                                  • wesola_kicia Re: sanepid?? 29.05.06, 19:24
                                                    mam nadzieje,że tak zimno będzie mi w niedziele :D
                                                  • fantka Re: sanepid?? 29.05.06, 19:26
                                                    ja też herbatkę z cytryną poproszę
                                                    a dlaczego Ty w niedzielę chcesz marznąć?
                                                  • wesola_kicia Re: sanepid?? 29.05.06, 19:27
                                                    Twoja <herbatka>
                                                    hm......nie zdradze :D
                                                  • fantka Re: sanepid?? 29.05.06, 19:49
                                                    no no
                                                    ????????????
                                                  • wesola_kicia Re: sanepid?? 29.05.06, 19:50
                                                    fantka napisała:

> no no
                                                    > ????????????

to było pytanie :P
                                                  • screen Re: sanepid?? 29.05.06, 20:50
                                                    Nareszcie czas na... ziółka;-)
                                                  • screen Re: sanepid?? 29.05.06, 20:58
                                                    Czy ktoś się ze mną napije????????????
                                                  • fantka Re: sanepid?? 30.05.06, 18:43
                                                    grzańcaaaaaaaa
                                                  • screen Re: sanepid?? 30.05.06, 21:18
                                                    na dzisiaj mam dosyc wytrawnego!!!
                                                  • wesola_kicia Re: sanepid?? 29.05.06, 19:24
                                                    fantka napisała:

> Kiciu to co?
                                                    z czym
                                                    > odpoczniemy chwilkę?
                                                    pewnie,zwłaszcza,że za niedługo jade z bratem na zakupy
                                                    > Ale jakiś ciepły napój dziś poproszę
                                                    sobie zrobiłam herbatke a Ty co się napijesz?
    • daisy7733 Re: kafe pod palmą (400+) 30.05.06, 22:56
      cos do soku (a wlasciwie nektaru) gruszkowego ja poprosze - najlepiej cos
      kontrastujacego w smaku bo nektar przeokrutnie slodki :/
      • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 06:47
        Kawę poproszę
        z ubitym mlekiem :-)
        • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 16:46
          a ja coś mocniejszego
          bo zwariuje
          • screen Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 18:37
            Ja chyba kawę, bo usnę!!!!
            • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 18:41
              mam zarąbiście zły dzień
              zły humor,nastrój
              ogólnie jest do kitu
              więc coś mocnego i procentowego
              • screen Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 18:42
                Co znów u Ciebie Kiciu?????????
                • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 18:47
                  zamiast pomalowac ściany wylałam 5 l farby na dywan
                  niestety uratować się go nie da :(
                  • screen Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 18:49
                    Ojojojojoj!!!!
                    No cóż... nie ma co płakać nad... rozlaną farbą.
                    Mocny drink gotowy, bierz się za niego;-)
                    • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 18:50
                      fakt nie ma
                      dziękuje jest pyszny i mocny
                      • screen Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 18:55
                        Ja zeżarłam princessę truskawkową:-(
                        Tego tez ni9e da się juz odwrócić;-)
                        • screen Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 18:58
                          Teraz bede leniuchować na leżaczku i obrastać tłuszczykiem;-)
                          • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 19:01
                            uciekam napić się wina :)
                            <papapa> miłego wieczoru
                            • screen Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 19:09
                              Moje winko też już czeka
                              • screen Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 19:10
                                Szkoda tylko, że nikt sie dzisiaj nie pojawi aby napić się ze mną
                              • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 19:11
                                A ja dzisiaj herbatki z cytryną i sokiem malinowym potrzebuję.
                                • screen Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 19:13
                                  Mam tylko imbirowy ale działanie ma podobne a i smak bardzo milutki;-)
                                  • daisy7733 Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 19:40
                                    dla mnie moze byc z imbirowym :)
                                    • screen Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 19:43
                                      bardzo proszę Daisy!!!;-)
                                      • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 19:52
                                        A ja dzisiaj chora jestem
                                        i nikt mi nawet kubka herbaty nie poda ;(
                                        • daisy7733 Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 20:15
                                          no jak nikt?
                                          a gdzie te kelnery?
                                          podziele sie moja ;)
                                          dzieki Screen :)
                                      • daisy7733 Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 20:14
                                        uratowalas mi zycie... prawie zamarzam
                                        dlaczego pod palma tez jest zimno?
                                        • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 20:15
                                          klimat się zmienia?
                                          • daisy7733 Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 20:28
                                            tia... tylko dlaczego nie w ta strone o ktorej marze i snie?
                                            • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 20:41
                                              wiecie co
                                              napiłam się troche wina
                                              i jest mi troszke lepiej
                                              • daisy7733 Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 20:44
                                                jakie masz (mialas)?
                                                • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 20:47
                                                  nadal mam
                                                  ale czy moge napisac nazwe tak publicznie

"....EDELKIRSCHWEIN...."
                                                  • wesola_kicia Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 20:50
                                                    przeczytaj to w ".. .."
                                                    tam masz pewne dane
                                                    ja uciekam bo spac mi się chce
                                                    pozdrawiam i życze miłej nocy
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 20:52
                                                    ???
                                                  • daisy7733 Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 20:57
                                                    tez nie kumam
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 21:01
                                                    już myślałam że to rozmowa na @ i forum ;)
                                                    ale jak Ty nie kumasz
                                                    no to ja tym bardziej ;))))
                                                    a może to to zimno nam główki zmroziło?
                                                  • daisy7733 Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 21:05
                                                    mnie napewno nie tylko glowke zamrozilo :/
                                                    i chetnie tego wina na rozgrzewke napilabym sie
                                                    ale jak nie wiem co to za jedno - to kiepsko
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 21:09
                                                    Ja dzisiaj grzecznie
                                                    tylko herbatkę
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 21:14
                                                    A ja poprosze młotek, żebym się mogła walnąć w głowe;/
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 21:16
                                                    ręki do tego nie przyłożę ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 21:20
                                                    a szkoda
                                                  • fantka Re: kafe pod palmą (400+) 31.05.06, 21:29
                                                    Twoją głowę mam mieć na sumieniu?
                                                    A wogóle to co sobie chcesz wbić lub wybić z głowy?
                                                    ;)
                                                  • wesola_kicia "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 12:02
                                                    pisząc tamte wiadomości napisałam nazwe wina
                                                    a że mi się speiszyło nie dokończyłam całej wiadomości napisac
                                                    w tytule jest nazwa wina
                                                  • fantka Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 17:21
                                                    mówisz że dobre wino?
                                                    napisz coś o nim
                                                  • misbaskerwill Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 17:30
                                                    słodkie i to chyba bardzo:)))
                                                    A tak się zastanawiałem, o czym Wy tutaj tyle piszecie...
                                                    Teraz wiem - chyba należy zmienić nazwę forum na "Dlaczego piję?" :))))))))

Bez obrazy, to tylko Wasz miś z opiłkami zamiast rozumku...
                                                  • fantka Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 17:59
                                                    hahahahahaha
                                                    Popijamy tylko w tym wątku
                                                    i to wirtualnie.
                                                    Ciekawe czy to też uzależnia?
                                                    ;-DDDDDDDDDDD
                                                  • fantka Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 18:00
                                                    Misiu
                                                    A to wino to pasuje do deserów czy do serów?
                                                  • wesola_kicia Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:20
                                                    to jest słodkie wino
                                                    pasuje do wszystkiego
                                                    odziwo
                                                    polecam z wodą mineralną
                                                  • screen Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:22
                                                    a ja znowu wytrawne.... i zasmażka;-)
                                                  • fantka Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:26
                                                    "proszę wino wytrawne, ale żeby było słodkie"
                                                  • screen Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:27
                                                    wino wytrawne+ przyprawy+ miód= Słodziutki grzaniec;-)
                                                    W sam raz na dzisiejszą pogodę
                                                  • wesola_kicia Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:29
                                                    ja chyba mam coś nie tak z oczami
                                                    na forum strzelca pisze ,że forum zlikwidowane
                                                    w telefonie ,że 5 połączeń nie odebranych(a komórke miałam ze sobą)
                                                    może coś nie tak było z tymi pomadkami
                                                    którymi mnie poczęstowała sąsiadka :O
                                                  • fantka Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:31
                                                    Strzelec forum zlikwidował?!
                                                    Zaraz polecę sprawdzić !
                                                  • wesola_kicia Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:32
                                                    czekaj teraz nic takiego nie pisało
                                                    ale z tego co on napisał
                                                    wnioskuje ,ze forum zamyka :(
                                                  • fantka Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:33
                                                    Ależ jest!
                                                    Tylko jakby odchudzone ;(
                                                    Żeby też tak łatwo można było odchudzić słodkie ciałko ;-D
                                                  • wesola_kicia Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:35
                                                    oznajmiam wszem i wobec
                                                    "żadnej pomadki,ciastka,cukierka
                                                    nie zjem u M......."
                                                  • screen Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:36
                                                    Zgłaszam moje do odchudzenia. Właśnie pożarłam truskawkową princessę- 202 kcal!!!:-(
                                                  • fantka Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:36
                                                    Wiesz Kiciu!
                                                    Już się przyzwyczaiłam do stylu Strzelca :)
                                                    Prawdą jest, że ten sposób pisania powoduje
                                                    że jego wypowiedzi są z reguły zagadkowe ;)
                                                  • wesola_kicia Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:38
                                                    droga Fantko,bo Strzelec
                                                    jest zagadkowym facetem,
                                                    nawet jak z nim rozmawiam przez tel.
                                                  • wesola_kicia Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:51
                                                    dobra zostwiam Was z tą butelką wina
                                                    bo jakosik zimno się zrobiło
                                                  • fantka Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:51
                                                    to chyba faktycznie trzeba Go zobaczyć na tym piwku ;)
                                                  • fantka Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:52
                                                    zimno jest cały czas
                                                    i grzaniec przyda się ;)
                                                  • screen Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 19:53
                                                    mam gorącą herbatkę z soczkiem imbirowym. Dzięki Fantko, że mi o nim wczoraj
                                                    niechcący przypomniałaś;-)
                                                  • fantka Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 20:05
                                                    Pewnie niechcący ;)
                                                  • screen Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 01.06.06, 20:07
                                                    Wspomniałaś o soku malinowym a ja sobie przypomniałam, że ten mój gdzies za
                                                    zasłonka na parapecie sterczy;-)
                                                  • fantka Re: "....EDELKIRSCHWEIN...." 02.06.06, 06:50
                                                    Kawy proszę, błagam.....
                                                  • wesola_kicia kawa 02.06.06, 18:41
                                                    fantka prosze Twoja kawa
                                                    tyle co zrobiona
                                                  • fantka Re: kawa 02.06.06, 19:09
                                                    Dziękuję Kiciu.
                                                    Kawusia pyszna.
                                                    Dzisiaj dużo jej piję,
                                                    bo niewyspana jestem :-)
                                                  • wesola_kicia Re: kawa 02.06.06, 19:16
                                                    ja natomiast jestem wyspana
                                                    ale zdołowana
                                                  • fantka Re: kawa 02.06.06, 19:25
                                                    Zdołowana?!
                                                    Co się stało?
                                                  • wesola_kicia Re: kawa 02.06.06, 19:29
                                                    szkoda gadać
                                                    tylko pić i płakać
                                                  • fantka Re: kawa 02.06.06, 19:38
                                                    gadaj, gadaj
                                                  • wesola_kicia Re: kawa 02.06.06, 19:46
                                                    problemy na tle zawodowym
                                                    i sercowym
                                                    wystarczy
                                                  • fantka Re: kawa 03.06.06, 11:21
                                                    No tak, problemy chodzą parami...
                                                    Jak Cię znam
                                                    to poradzisz sobie ze wszystkim :-)
                                                  • fantka Re: kawa 03.06.06, 11:22
                                                    Kelner o kawę poproszę.
                                                    Słoneczko wyszło
                                                    więc skorzystam i trochę się poopalam :)
                                                  • fantka Re: kawa 03.06.06, 15:32
                                                    Kiciu miłej zabawy :-)
                                                  • fantka Re: kawa 03.06.06, 15:42
                                                    Sałatkę owocową polaną ajerkoniakiem poproszę ;)
                                                  • fantka Re: kawa 03.06.06, 17:15
                                                    a teraz kieliszek wina :)
                                                  • rawskiesloneczko Re: kawa 03.06.06, 18:16
                                                    A ja poprosze coś na wzmocnienie. Od rana kicham i boli mnie gardło:/ Akurat
                                                    teraz przed samą sesją musiała mnie choroba dopaść:(
                                                  • fantka Re: kawa 03.06.06, 18:33
                                                    Wołaj kelnera. Wszystko Ci poda co tylko chcesz ;)
                                                  • rawskiesloneczko Re: kawa 03.06.06, 21:41
                                                    Już wypiłam gorącą herbatkę sokiem malinowym, a czuje sie coraz gorzej:(
                                                  • fantka Re: kawa 03.06.06, 21:51
                                                    Słoneczko!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36214&w=42487660&a=42671930
                                                    na tym wątku pisałam do Kici o AscoRutiCal forte
                                                    mnie zawsze pomaga
                                                  • fantka Re: kawa 04.06.06, 09:29
                                                    Kawy potrzebuję!!!!
                                                  • screen Re: kawa 04.06.06, 10:52
                                                    Wypiłam juz czerwoną herbatkę i kawę. Teraz chcę jeść!!!!! Jak wrócę z młodym z
                                                    kościoła biorę sie za sałtke grecką. Kurczak wczoraj sie piekł na obiad w celu
                                                    złamania temperatury w domu;-)
                                                    Ktoś sie łapie na obiadek???
                                                  • fantka Re: kawa 04.06.06, 11:12
                                                    ja!
                                                  • rawskiesloneczko Re: kawa 04.06.06, 11:38
                                                    Wypiłam wczoraj trzy herbaty i poszłam wcześnie spać, i nawet nieźle się
                                                    trzymam. Zobaczymy jak dalej będzie. Kelner prosze herbate z sokiem malinowym.
                                                  • screen Re: kawa 04.06.06, 13:29
                                                    W taką pogodę to tylko spać!!!
                                                    Toteż zaraz po obiadku rzucam wszystko na rzecz kołderki i podusi;-)
                                                  • wesola_kicia Re: kawa 04.06.06, 14:58
                                                    fantka,dzieki:)
                                                    zabawa była supr mimo deszczu
                                                    i złej wiadomości jaką dostałam w trakcie imprezy:(
                                                    (moja ciocia wylądowała w szpitalu)
                                                    z tej przyczyny nie byłam na całym koncercie Meza:(
                                                  • wesola_kicia Re: kawa 04.06.06, 14:59
                                                    aha bym zapomniała dzisiaj tez mnie nie będzie na forum bo ide na kolejną
                                                    imprezke :)
                                                    mam cichą nadzieje,że nic jej nie przerwie
                                                    życze Wam miłej niedzieli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka